+12 oy
1,154 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (441 puan) tarafından

Kızlar apar topar başka hastaneye sevk etttiler kızımla tekiz apantist varmış acil ameliyata alacaz dedi doktor patlamış kızım ağlıyor çok halsiz şok oldum hala kendime gelemedim Allah rızası için dua edin yalvarıyorum size çok kötüyüm kızım ağlıyor ağrıdan 

37 Cevaplar

+5 oy
(15,132 puan) tarafından

Hastane kontrolünde kaç gündür nasıl apandisit olduğunu anlamadılar Allah şifa versin 

-Reklam-
+4 oy
(4,500 puan) tarafından

Benim yeğenimin de patlamış 3 gün olmuştu hicbir doktor anlamadı. En son aile hekimi demiş. Öylece gittiler hastaneye hemen ameliyata almışlardı. 10 gün kaldı 3.5 yaşındaydı o zaman. Şükür hemen iyilesiyorlar korkma . 

(88 puan) tarafından

Acaba tuvalet eğitimi sırasında inada binip çişini tuttuğu için mi patladı benım kızım inat yapıp tutuyor çişini gıtmıo tıvalete altınada işemio

(4,500 puan) tarafından

Onunla alakası yok canım. Benim başka yeğenim de 10 yaşında patladı ameliyat oldu. Ablamın 40 yaşında patladı ameliyat oldu. Vücut yapıyor onu.

+3 oy
tarafından

Allah şifa versin miniğe 😞

+3 oy
tarafından

Allah yardımcınız olsun çabuk atlatır inşallah yavrum benim :(

+3 oy
(7,059 puan) tarafından

Rabbim acil şifalar versin 

+3 oy
tarafından

Rabbim sağlıcakla evinize dönmeyi nasip etsin sakin ol zor bı ameliyat değil inşallah çabuk iyileşir kızçe🙂rabbim evlatlarımızı korusun kollasin 🤲

+3 oy
(14,126 puan) tarafından

Ahh canım benim Rabbim acil şifalar versin tez zamanda atlatır evinize sağlıkla dönersiniz İnsaAllah 🤲

+3 oy
(1,744 puan) tarafından

Rabbım sağlığına kavuştursun sizlere. Bağışlasın. Aminn

+3 oy
(3,891 puan) tarafından

Çok çok geçmiş olsun yaa Allah'ım acil şifalar versin 

+3 oy
(27,810 puan) tarafından

Rabbim izi kalmayacak şekilde şifasını versin korkma üzülme Allah dayanma gücü versin sana sakin ol evladın için güçlü dur ❤️

+3 oy
tarafından

Ahhh yaa Rabbım acil şifalar versin kuzuya🥺

+2 oy
(1,852 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım Rabb'im şifa versin 

+2 oy
(12,107 puan) tarafından

Allahım iyilik şifa versin inşallah canım ;(

+2 oy
(26,044 puan) tarafından

Aaa senin yasadiklarinin aynisini yasadik.

Bir gün abim halsizlesti hastaneye goturdu annem. Enfeksiyon dediler. Sonra karni su toplamis dediler. 5 gun tam o hastaneden oraya ordan buraya yolladilar. Abim bir deri bir sumuktu. Doktorlar ne oldugunu anlamiyordular. Ultrasonda gozukmuyordu apandisit. 

Son anda ameliyata girdi. Cok çok şükür sapasaglam simdi. 

Rabbim acil sifalar versin sevgim. Lütfen üzülme. Dualarim kizinla seninle. ❤️❤️❤️❤️

+2 oy
(3,430 puan) tarafından

Allah şifa versinnnn

+2 oy
(2,565 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin miniğe😥

+2 oy
(1,474 puan) tarafından

Allah şifa versin inşallah . 

+2 oy
(1,281 puan) tarafından

Rabbim şifalar versin canım 

+1 oy
(2,641 puan) tarafından

Ay Rabbim şafi adıyla şifa versin 🤲 tez vakitte iyi olsun yavrucak kaç gündür hastanedesin nasıl farketmediler patladığını 😳

0 oy
(7,201 puan) tarafından

Niye bu zamana kadar fark etmemişler 

İlgili sorular

+14 oy
39 cevap 1,343 göst.
17 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eslem 01 (441 puan) tarafından soruldu
+7 oy
56 cevap 1,878 göst.
15 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eslem 01 (441 puan) tarafından soruldu
+2 oy
29 cevap 1,386 göst.
2 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Eslem 01 (441 puan) tarafından soruldu
+3 oy
26 cevap 716 göst.
25 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Eslem 01 (441 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,210 soru

24,121,770 cevap

333,510 kullanıcı

...