+3 oy
821 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (500 puan) tarafından

Selamün aleyküm kızlar kaç gündür karnımda bir ağrı vardı bugün de anlık randevu denk geldi gittim doktor bebek büyüyor çok normal dedi bir hanım efendi geliyor annesi dedi kesin ve net dedi ayy çok mutluyum aşırı duygusallaştım gözlerim dolu dolu şükür sağlıklı herşey yolunda dedi doktor inşallah vaktinde sağlıkla gelir merak eden birçok teyzesi var onalar için paylaşmak istedim çok mutluyum çookk🥲 kızımda çok mutlu saçlarını yaparım emzik alacam anne bide toka alırız diyor oğlum biraz üzgün 🤣 

26 Cevaplar

+2 oy
(599 puan) tarafından

Sağlıkla doğsun inşallah.. 

(500 puan) tarafından

Amin inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah Ablam ❤️

-Reklam-
+2 oy
(1,403 puan) tarafından

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim 

(500 puan) tarafından

Amin inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel ablam ❤️ 🥰 

+2 oy
(1,514 puan) tarafından

Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah canım 

(500 puan) tarafından

Aminnn inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah Ablamm❤️🥰

+2 oy
(7,222 puan) tarafından

Kız annesi olmak ayrıcalıktır 😂😂 aramıza hoşgeldin 💖💖

(500 puan) tarafından

Yaaa🥲 hoşbulduk ablam teşekkür ederim 🥰❤️❤️

+1 oy
(1,147 puan) tarafından

Maşallah sağlıkla al kucağına Allah'ın izni ile inşallah 

(500 puan) tarafından

Amin inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel ablam ❤️ 🥰 

+1 oy
(2,259 puan) tarafından

Sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım bende dün öğrendim kesin olarak banada oğlan geliyor dedi doktor Allah'ım günler hızlı geçsin nolur

(500 puan) tarafından

Amin inşallah çok teşekkür ederim kesin dedi öyle rahatladım anlatamam 😁 sağlıkla gelsin senin paşada inşallah bu sene kız senesi ama sanki çevremdekiler hep kıza hamile ☺️ benim günler geçiyor iki bebe elinde onlarla hamile oldumu unutuyorum 🥰

(4,771 puan) tarafından

Yaa Kader, senin bir paylaşımında dua etmiştim. Şükür hamileymisssin 🧿❤️

(2,259 puan) tarafından

Benimde çevremde erkek var hep erkek senesini acaba diyodum😁 benim ilk bebek olduğu için ben baya hissederek yaşıyorum ya herşeyi 

@Amerikanbebesi yaa Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim şükür iyi ilerliyor gebeliğim bu sefer Rabbim isteyen herkese nasip etsin❤️

+1 oy
tarafından

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım 

(500 puan) tarafından

Amin inşallah İdil ablam çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah 🥰❤️

+1 oy
(28,648 puan) tarafından

Rabbim hayırlı ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah tatlım

(500 puan) tarafından

Amin inşallah güzel ablam çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah ❤️❤️🥰

+1 oy
(2,730 puan) tarafından

Saglıkla kucağına al cnm bnde 15 haftalığına gttım kıza benzettim ama net degl dedı;)

(500 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim amin inşallah Bende tam 15+5 günlük doktor çok net görünüyor dedi hayırlısı olsun inşallah kız erkek fark etmiyor her iksiide canımızın parçası 🥰sadece insan merak ediyor bana hiç tahmin yapmadılar sordum halde 

(2,730 puan) tarafından

Evet cnm ıkısıde evlat sonucta saglıkla gelsinler fe onemli olan bu;)

(500 puan) tarafından

Aynen öyle sadece insan merak ediyor normal olarak 🥰 sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🤲

+1 oy
(9,019 puan) tarafından

sağlıkla gelsin 💙

(500 puan) tarafından

Amin inşallah güzel ablamm❤️ çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah ☺️🤲

+1 oy
(83 puan) tarafından

Ayyyy Allah bağışlasın sağlıkla gelsin inşallah bende bugün öğrendim benimde kız ♥️♥️♥️

(500 puan) tarafından
+1

Yaaa sağlıkla gelsin inşallah kızçelerimiz çok teşekkür ederim amin inşallah benim içim içime sığmıyor çok mutluyum kızım var ama ilk defa hamileyim gibi sevindim ☺️ev pembiş pembiş dolar artık 😍💗

(83 puan) tarafından

Amin canım benim yaaa ne kadar güzel ♥️♥️♥️ benimde kedim var kız eşim evde iki kızla ben ne yapacam dedi doktordan çıkınca 😃

(500 puan) tarafından
+1

2 kız birde sen 3 oluyor 😂 kızlar babaya çok düşkün oluyor doğunca hiç öyle demez annesi 🥰

(83 puan) tarafından

Şimdiden öyle valla canım ne güzel duygular bunlar

(500 puan) tarafından
+1

Gerçekten öyle büyüsü de aynı duygular değişmiyor 🥰💗

+1 oy
(6,309 puan) tarafından

Esleme bacı geliyor ne güzel Rabbim ömrünü hayırlı güzel eylesin bahtı açık olsun

(500 puan) tarafından

Kızımın en çok istedi şeydi kız olması ona toka almak takmak 😁 güzel duaların için çok amin güzel ablam Allah razı olsun inşallah 🤲

+1 oy
(1,509 puan) tarafından

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım 

(500 puan) tarafından

Aminnn inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah Ablam ❤️

(1,509 puan) tarafından

Dua et bize de kac haftalık oldun?

Diğer çocukların kaç yaşındalar

(500 puan) tarafından

Oğlum 6 yaşında kızım 5 yaşında ederim ablam herşey gönlünce olsun inşallah ne müşkülünüz varsa Rabb'im gidersin inşallah 14+5  günlük 2 gün sonra 15 haftalık 

(1,509 puan) tarafından

Allah bağışlasın acılarını göstermesin. Daha çok yeniymis.

Benimde 3 tane kızım var 

(500 puan) tarafından

Amin inşallah Allah razı olsun ablam maşallah cennet bahçesi gibidir sizin ev 3 kız cıvıl cıvıl yeni evet zam su gibi geçiyor çocuklardan hamile oldumu unutmuyorum bazen 😁

+1 oy
(3,764 puan) tarafından

Aleyküm selam cnm. Çok sevindim. Bayılırım kız çocuklarına. Rabbim sağ sağlim kucağına da almayı nasip etsin inşAllah 

(500 puan) tarafından
+1

Bende çok seviyorum kız çocuklarına ayrıca zaafım var kendilerini sevdiriyorlar🥰çoook teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah canım Ablam 🥰❤️❤️

+1 oy
(11,769 puan) tarafından

Bende dün 2 kız anası.oldum bir tanede oğlum var çok şükür 

(500 puan) tarafından

Ayy maşallah sağlıkla büyüt inşallah bende iki kız anası oldum🥲 Rabb'im acılarını göstermesin inşallah 

0 oy
(7,918 puan) tarafından

Benim içime doğan olmadı o zaman ben erkek hissediyorum demiştim ablası çok mutlu ozaman arkadaş geliyor ona maşallah minik prenses diyelim şimdi bu minik hanıma isim bulma zamanı 

(500 puan) tarafından

Bende baştan beri kız istiyordum ama erkek gibi hissettim doktor da hanım efendi geliyor dedi 😁bana çok kişi oğlan dedi en iyi Rabb'im bilir sağlıklı olsun da inşallah isim hiç düşünmedik çocukların isminede uyumlu bir isim katarız inşallah kızım çok mutlu hevesli toka almaya saçlarını yapmaya aşırı mutlu ne zamn elbise alacaz diyor 😁 dışarı çıktıkça Ufak defek alıp katsam olur mu acaba abla çok mu erken çünkü herşeyi bianda asla alamam bidaha çocuk düşünmedim için çocukların herşeyini bende başkalarına verdim tek tek alsam mı diye düşünüyorum almalı mıyım sence 

(7,918 puan) tarafından

Çok fazla şey alma azar azar al bence bazı kıyafetler iki üç kez giyiyor sonra küçülüyor belki iri kilolu olur aldıkların elinde kalmasın çok pahalı herşey ben son iki ay kala aldım öğle yaparsın bence nasibiyle bol rıskıyla dünyaya gelsin inşallah sizin hayatınıza güzellikler katsın sende iyiki doğmuş benim güzel kızım dersin hep böyle dua et Rabbim den iste oda sana versin inşallah

(500 puan) tarafından

Çok bişey alamiycam zaten şeker insülin iri doğma ihtimali var ben pazara gittikçe bi kaç parça alacam camasir Makinesi hergün calisiyor zaten idare de ederim yaa amin inşallah güzel ablam çok güzel dua ettin ben kızımda da erken doğum yapmıştim korku da sarıyor erken gelir mi diye de

(7,918 puan) tarafından

Rabbim onun geliş saatine karar vermiştir zaten bende oğlumu erken dünyaya getirdim doktorlar kilosunu 1900 olacak küvezde büyür dedi ama hiç küvezde bile kalmadı 2800 doğdu  ne çok ağladım bir görsen erkenden doğacak küvezde kalacak ben oğlumu nasıl bırakırım da eve giderim dedim hastanede beni herkes tanıdı ağlayan anne lakabını taktılar o derece bide aşırı duygusal çok ağlayan biriyim herşeye ağlarım ben Doğuma girinceye kadar doğumumu yaparken bile doktor hep dua ettim Rabbime bir mucize ver bana Allah'ım bebeğim büyük ve sağlıklı olsun diye oğlumu ilk gördüğümde inanamadım dualarım kabul oldu Hamilesin sende hep dua et bununla ilgili dualar var oku ezberle hiç eksik etme

(500 puan) tarafından

Ediyorum ama çok da korkuyorum erken gelmez inşallah benim ikiside kaldı ve çok saçma sebeplerden doğurdumu hissetmedim çünkü evladım yanımda yok herkes bebeğini mi kaybettin diye soruyordu sezeryan li halimle hastaneye git gel dolmuşla bide aklıma gelince hala kötü oluyorum Rabbimin izniyle inşallah doğurup kucağıma almak istiyorum hastane odamdan kızımın sesi eksik olmasın istiyorum küveze değil de bebeğimi kucama alıp emdirmek nasip olur inşallah sizin hikaye mucize gibi bazen ultrason yanılıyor en güzelini Rabb'im bilir 🥰

0 oy
tarafından

Gözün aydın sağlıkla gelsin inşallah 

(500 puan) tarafından

Sağolasın kardeşim amin inşallah Allah razı olsun inşallah ☺️ ❤️ 

0 oy
(33,383 puan) tarafından

Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin çiçeğim 💕

(500 puan) tarafından
+1

Amin inşallah canım ablam çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah 🥰❤️

0 oy
(2,244 puan) tarafından

Gözün aydın canım sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah 🤲

(500 puan) tarafından

Amin inşallah Ablamm teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah 🥰❤️

0 oy
(6,526 puan) tarafından

Sağ salim kucağına alırsın inşallah bende bi kizim olsun istiyorum da suan degil 2 oglum var cocuktan illallah ettim 😂😂

(500 puan) tarafından
+1

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah Allah sabır versin ablam 😂 benimde 1 tane oğlum var oğlan çocuğu daha zor kızım bana her anlamda uyum sağlıyor 😂 oğlum ne dersem tersine yapıyor Rabb'im inşallah sanada kız evladı nasip etsin hayırlı zamanda 🤲

İlgili sorular

+13 oy
23 cevap 1,413 göst.
+1 oy
23 cevap 742 göst.
23 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Eslem 01 (500 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 740 göst.
30 Ekim 2025 Diğer kategorisinde Eslem 01 (500 puan) tarafından soruldu
+2 oy
28 cevap 1,116 göst.
28 Ekim 2025 Diğer kategorisinde Eslem 01 (500 puan) tarafından soruldu