+2 oy
1,132 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (11 puan) tarafından

10mart liseden arkadaşının doğum günü bizde gidicez doğum gününe bu elbiseyi giyinmek istiyorum ama paşamızın uygun görmemiş. Yok bunu giysen oturmana izin vermem tüm gece mum gibi ayakta dikerim bilmem ne şeytan diyorki şundanda abartılısını giy 

image

Ben eski fiziğimi geri almak için 3senedir spor yapıyorum

25 Cevaplar

+14 oy
(8,271 puan) tarafından

Kavga etmeye değecek elbise olsaydı bari 😏

(11 puan) tarafından

Neresi kötü? 

(8,271 puan) tarafından
+1

Boyu uygun değil eşin haklı. Onun dışında rengi güzel değil modeli de tuhaf duruyor bilmiyorum beğenemedim daha usturuplu bir elbise giyinebilir 

(11 puan) tarafından

Gözlerim yeşil ve bu renk tonu gözlerimi daha açığa çıkarıyor hatta bunu eşim söyledi bende burdan yola çıktım ve bu elbiseyi beğendim. Eşim boyunu kısalığını beğenmedi orda oturmamı istemiyor ama sonuç olarak ben sevdim

Ve usturuplu elbiseden bir fikrin var mı? Çünki aklın yolu bir

(8,271 puan) tarafından

Anladım ama yinede huzurunuzu kaçırmaya değmez bence. Ben tesettürlüyüm çok fikrim yok ama boyu biraz daha uzun üzerine yakışacak bir şey tercih edebilirsin bence. Gerçekten dikkat çekici bir elbise eşinide anla biraz 

(8,271 puan) tarafından

Kaç yaşındasın bu arada 

(11 puan) tarafından

Dikkat çekici bir elbise ama kime göre ve neye göre? Birde bordo bir elbise var ama onunda boyu aynı sadece yırtmacı yok. 24yaşındayım

(8,271 puan) tarafından

Kısa ve dekolteli olması dikkat çekici bana göre 🙄 sorduğun için fikrimizi söylüyoruz sen bilirsin yine tercih senin 

(11 puan) tarafından

Kaba söylediysem kusura bakma zaten fikir almak için sordum ve neden böyle düşündüğünüzü öğrenmek istiyorum fazla detaycıyım farkındayım

(8,271 puan) tarafından

Estağfurullah canım. Bordo elbiseyi de atma şansın var mı o nasıl bir model 

(11 puan) tarafından

Yorumlarda var

(8,271 puan) tarafından

Bak bunlarda hoş sanki ( bana göre yine kısa ama 😂) 

image

image

(11 puan) tarafından

2ci elbise cidden güzel ya 

(8,271 puan) tarafından

Evet benimde çok hoşuma gitti 

(11 puan) tarafından

4güne gelmesi mümkün mü? 

(8,271 puan) tarafından

Hızlı kargo varsa gelir satıcıya yazabilir sin orda 

(220 puan) tarafından

Bordo gercekten cok güzelmis o yesile görede cok daha güzel eşin bence buna bişey demez altı daha genis ya oturup kalkarkende daha rahat edersin

(8,271 puan) tarafından

Bordoya bende bayıldım açık olsam düşünmeden giyerdim 😂

(220 puan) tarafından

Hahha aynen bende öyle

-Reklam-
+6 oy
(163,444 puan) tarafından

kavgayi gecte elbise cok kotu bee

+4 oy
(2,248 puan) tarafından

12 yaş Sude elbisesi bu

(12,065 puan) tarafından

Eşim yanımda uyuyor oğlum dalmak üzere yorumu okuyunca kahkahayı patlattım ahajajh ay çok yaşa ya 🤣🤣🤣

(2,248 puan) tarafından

😁😄 e ama haksız mıyım canım yaaa

(11 puan) tarafından

24yaşında Nazlı elbisesi olsun bence 

+2 oy
(2,167 puan) tarafından

Yani oturunca yukarı cikacagi için eşin bunu düşünerek uygun görmemiştir farklı bişey bakabilirsin . Tartışmak yerine bence elbise güzel ama gerek varmı gerginlige

(11 puan) tarafından

Farklı birşey bulamadım ki karşıma tüllü abiye tarzı şeyler çıktı 

+2 oy
(508 puan) tarafından

Yani biraz arkadaş doğum günü için fazla geldi bana da eşiniz biraz haklı gibi doğum günü size ait olsa olabilirdi belki ama ben başkasının doğum gününe bu elbiseyi pek tercih etmezdim 

(508 puan) tarafından

Gördüm şimdi yorumlara baktım , o elbise çok daha  uygun bence hem daha güzel canım :) 

(11 puan) tarafından

İçimden sırf eşime inat onu küplere bindireyim diye dahada abart diye tetikleniyorum ama

(508 puan) tarafından

Dediğim gibi o bordo elbisenin altına siyah bir stiletto yada topuklu bir çizme , üzerine siyah bir ceket al şık bir küçük  canta birde siyah ince teni gösteren incecik bir çorap  bitti gitti kombin çok da şık olur . 

(508 puan) tarafından

Yaz olsaydi yesilde olurdu belki  canım da yazlık bir renk diğer renkleri varsa yine alabilirsin ,ama o yeşil   çok çiğ bir yeşili ya bence yapma , borda daha şık durur tabi yinede karar senin canım 

(11 puan) tarafından

Doğum günü mayıs ayında olsaydı rahatça giyinirdim kısmet evlilik yıldönümümüze kaldı sanırım:) 

+1 oy
(4,647 puan) tarafından

1.si gerçekten hiç güzel değil.

2. Eşin haklı çok kısa

3. Kıskanan erkek iyidir dahA çok sev

(11 puan) tarafından

Gözlerim yeşil ve bu renk gözlerimi açığa çırakıyor ve o yüzden seçtim başka elbise seçsem bile hemen hemen şu boylarda seçerim hatta ona inat daha açığını seçerim ama bu elbiseyi ben çok beğendim

Kıskansın ama kısıtlamasın ergen değiliz ki

+1 oy
(6,560 puan) tarafından

Eşin haklı kesinlikle

(6,560 puan) tarafından

Kaç yaşındasın 

(11 puan) tarafından

24yaşındayım 4senedir evliyim 3yaşında kızım var. Eşimle tanışmadan önceden bazı anlar böyle elbiseler tercih ederdim sevgililik zamanındada şimdide sonradan görme gibi bir durum yok tek isteğim anlayış:) Orda yabancı biri olmayacak hepsi liseden arkadaşları 

(6,560 puan) tarafından
+3

Çok açık giyinen kadınların yanındaki erkekler için hiç iyi düşünceler beslemiyorum

(11 puan) tarafından

Düşünceler farklı kimseye birşey diyemem ama elbiseyle ya benim namusum yada eşimin namusu belli olmaz 

(6,560 puan) tarafından

Daha çok küçüksün ergensin hatta yazdıklarından çok belli oluyor 

+1 oy
(239 puan) tarafından

Yani bence eşin haklı çok basit ve ergence bir kıyafet ben beğenmiyorum bu tarz tabi ki zevk meselesi ama dediğim gibi basit geliyor bana 

(11 puan) tarafından

Basit? Tabiki beğenmeye bilirsin ama üzerimde güzel şık duruyorsa neden olmasın? Ayrıca ergence davranan eşim bence alttan tehtidler

(239 puan) tarafından

Yani eşinin tahditi tabi ki yanlış ama hangi kraliyet ailesinin kızı bu şekil basit şeyler giyinmiş ki bence 20 yasindaki bekar genç için güzel yaşınız kaç bilmiyorum ama benim fikrim bence çok basit sıradan duruyor. 

(11 puan) tarafından

24yaşındayım. Tercihlerim arasında bordo elbisede var fotoğrafı var o rengide kendime yakıştırıyorum asla sizi yargılamıyorum fikir almak isteyen bendim zaten

+1 oy
(4,221 puan) tarafından

Elbise çok kötü ya. Ve esin hakli oturunca elbise yukarı çıkacak her yerin gözükecek bunu eşinin düşünüp senin dusunememen daha ilginç. Ha çıksın ben çıksın istiyorum diyorsan yine de elbise çok kötü o kol boyu nedir düğme gibi çiçekler falan perşembe pazarından defolu elbise gibi. Çok daha güzel elbiseler var aynı kisalikta yukarı çıkmayacak bir elbise bulabilirsin

Fizik demişsin ama fiziğini göstermek için çok yanlış bir seçim 

0 oy
(234 puan) tarafından

Boyun kaç? Mankende mini durmuş belki sende daha uzun durur 

(11 puan) tarafından

Boyum 171 hemen hemen aynı duruyor 

(234 puan) tarafından

Eşin istemiyorsa niye ısrar ediyorsun ki o zaman. Sonuçta toplum içinde birbirinizi temsil ediyorsunuz

(11 puan) tarafından

Ama ben istiyorum anlayış gösterse olmaz mı? 

(234 puan) tarafından

Yani herkesin kırmızı çizgisi farklı. Kaldı ki erkeklerin kimyası bizden farklı emin ol vardır bir bildiği. Sen giyinince kendini güzel hoş hissediyorsun. Ama karşındakiler salya akıtarak bakıyor güzellik olarak değil. 

0 oy
(1,092 puan) tarafından

Canım miniligi bu tarz giyinen bıri için sorun edilmez ama bı de önde o yirtmaclar varya eşin belki o yüzden oturma mevzusuna daha fazla takılıp razı olmamıştır. Çünkü boy kısalacak oturunca zaten o yirtmaclar daha açılacak bide ☺️

(11 puan) tarafından

Evet ama yinede sinir oldum oturmana izin vermem gibi laflar

0 oy
tarafından

Çok kısa değil mi nasıl rahat edeceksin ki

(11 puan) tarafından

Kısa ama benim için uygun oturduğumda şal salabilirim mesela

tarafından

Öyle olur tabi

0 oy
(5,783 puan) tarafından

Ben de açık giyinirim ama bu elbise hiç rahat görünmüyor. Sürekli çekiştirme ister. Ben daha efil efil şeyler giyerim. Böyle dar kıyafetler içinde bağırsak zarına preslenmiş sucuk gibi hissediyorum kendimi 😂😂😂

(11 puan) tarafından

image

Böyle birşeyde aklımda var 

Özel günlerde abartılı olmadan şık olmak istiyorum ve yeni kilolarımı verdim eski halime döndüm 

(5,783 puan) tarafından

Oy baktıkça nefesim kesildi 😂😂

(11 puan) tarafından

Ben asla boğulmuyorum yada kendimi şartlıyorum rahat oluyor

0 oy
(2,495 puan) tarafından

Ben çok beğendim çok tarz elbiseyi taşımak da önemli fizik ister boyunuz 1.71 imiş gayet güzel durur altına kalın taban çizme ile gösterişini kesebilirsnz en azından dikkatler size yoğunlaşmaz ama ben giymezdim hem soğuk hem rahat edemem diye anne olunca şuan rahatlık ön planda heryere pijama ile gidesim var

(11 puan) tarafından

Hepsi eşimin arkadaşları olucak bence öyle karaktersiz biri değillerdir bende bir anneyim pijama severim ama böyle yerlere daha özenli olmak isterim

(2,495 puan) tarafından

Tabi lafın gelişi pijama ile gitmeyin zaten 

0 oy
(3,358 puan) tarafından

Eşiniz çokta haksız sayılmaz, oturunca daha çok yukarı çıkacak. Birde elbise bulamadım demişsiniz, fiziğinin uygun anladığım kadarıyla nasıl bulamadınız ki

(11 puan) tarafından

İçime yatan bir elbise ama şimdi bordo elbisede var ama şu yeşil elbise içimde kalcak

(3,358 puan) tarafından
+1

Elbise aşırı güzel değil bence, çokta içiniz kalmasın

0 oy
(3,815 puan) tarafından

Boyundan ziyade yirtmaclari dikkat çekici . Oturunca o yirtmaclar yana açılacağı için çokta hoş bı görüntü olmaz gerçekten . Ayrıca bence elbise çokta hoş değil bu renklerde çok daha guzel elbiseler var 

0 oy
tarafından

bir şal alırsın olur biter bu kadar beğendiysen

0 oy
(5,206 puan) tarafından

Senin bile değil eşinin arkadaşının doğum günüymüş bence de fazla gelir bu elbise. Fiziğini gösterebilmek için başka elbiseler bulabilirsin😁

0 oy
(825 puan) tarafından

Ben eşimin ma.lı değilim evde beslediği kedi de değilim şahsi sınırlarima girip müdahale edemez. Etmez de zaten bende açık giyiyorum istediğimi de giyiyorm karışmıyor 

0 oy
(4,397 puan) tarafından

Yani 24 yaşında birine bu elbise, bilemedim. 

Oturunca bacağına bi şal atarsın çok giymek istiyorsan 

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 478 göst.
23 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde linaaminaramin (31 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 246 göst.
+2 oy
6 cevap 309 göst.
+1 oy
5 cevap 516 göst.
20 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,409 soru

24,110,778 cevap

332,957 kullanıcı

...