+2 oy
171 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,109 puan) tarafından

Kızlar sabah kaynanama indim dedim taziyeye gitmiyor musun Hati bacın ölmüş öldüyse öldü ne öreyim dedi kurtuldu kendine hiç üzülmedi yukarı çıktım eşim işten gelmiş kizima biber verdim indir diye indi aşağıya çıktı anne dedi babaanne hareketsiz yatıyor hasta olmuş indi m aşağıya baygın gibi yatıyor ne oldu dedim eşim diyor niye söyledin kadına hasta düştü ağlıyor lan dedim yarım saat önce hiçbir şey yoktu umurunda bile olmadı seni görünce mi üzülesi tuttu dedim kesin sıra ona gelecek diye üzülmeye başladı 3 yıldır evliyiz ne o gitmiş bacısına ne bacısı gelmiş ona her bahse açıldığında geberesice soyka derdi ben böyle oyunculuk görmedim ya çok üzüldüysen taziyeye götürelim dedim Yok hastayım hava soğuk dedi

6 Cevaplar

+2 oy
(708 puan) tarafından

Aaaa şaka gibi kendi bacısı mı yani bu insan gerçektende numaraci

(1,109 puan) tarafından

Kendi öz bacısı ben de alıştıra alıştıra söyledim üzülür dedim kadın direkt bana ne yapayım dedi kurtuldu kendine gidemem taziyeye dedi oğlu gelince onu görür görmez baygınlık geçirmiş eşim dedi gözünde bir damla yaş vardı ağzı birbirinden ayrılmıştı dedim bu yaşa gelmişsin hala anneni çözemedinmi böyle oyunculuk performansı görmedim hayatımda

(708 puan) tarafından

Allah kolaylık versin sana vallahi ben korkarım böyle insanlardan

(1,109 puan) tarafından

Ben de korkuyorum bir gün başıma bir şey getirecek ortalıktan sıyrılacak diye

-Reklam-
+2 oy
(1,736 puan) tarafından

Veeee yılın en oyuncu kayınvalidesi oscarını senin kaynanana veriyoruz 😄 

(1,109 puan) tarafından

Oscar bile bu kadar iyi oyunculuk yapamaz hayır taklidini yapınca da beni sopayla kovalamaya başlıyor yapıyorsun bu sporu diyorum

(1,736 puan) tarafından

😄 iyi taklidini filan yapıyorsun 😄 eğlence çıkmış sanada boşver 😃

+2 oy
(3,030 puan) tarafından

Allah kimseyi onun eline dusurmesin 

(1,109 puan) tarafından

Allah bu imtihanı bana vermiş bu dinsizin hakkından anca sen gelirsin demiş

+2 oy
(2,456 puan) tarafından

Ben olsaydım bayilsaydin Feriha derdim 😅

(2,456 puan) tarafından

Bırak bayildigi yerden kendi kalkar o 😅

(1,109 puan) tarafından

Öyle oluyor zaten geçen de bayıldı hafızası gitti mahalleye başımıza topladı hastaneye gittik doktor dedi teyze benden sağlam bu yaştaki hastalarımız bazen ilgi odağını kendine çevirmek istiyor dedi alışkınız biz doktor dedik ben söylemiştim evdekilere de kadın ölüyor dediler en son dediğime geldiler bir gün gerçekten ölürse otopsi yapılmadan inanmam

(2,456 puan) tarafından

Allah'ım yarabbim😅bizim komşuda böyle yapıyordu...valla ikitane cakdim saglamca uyandı ve birdaha bayilmadi oğluna de  azıcık tokatla uyanicak mi bak dedi derdim ben doktor dedi derdim

(1,109 puan) tarafından

Ben bı cakarsam 3yilin hinciyla bidaha uyanamaz başıma kalır elimin ayarı yok

(2,456 puan) tarafından

Cimcikle anacim onuda ben soylim😅

+1 oy
(161,442 puan) tarafından

sen nerelisin kiz

(1,109 puan) tarafından

Ben mardinliyim Kayseri'de evliyim

+1 oy
(9,489 puan) tarafından

Kaynanan aynı benim babaannem gibi kız kardeşi helallik istemek için kapısına kadar gelmiş eve almamış kadını sonra ölmüş cenazesine de gitmemiş 

(1,109 puan) tarafından
+1

Hiç kardeşlik bağları yok evlendim evleneli hiç birinin yüzünü görmedim

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 148 göst.
18 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Yamukprenses (1,477 puan) tarafından soruldu
+2 oy
24 cevap 624 göst.
22 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (6,445 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 334 göst.