+2 oy
1,144 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (11 puan) tarafından

10mart liseden arkadaşının doğum günü bizde gidicez doğum gününe bu elbiseyi giyinmek istiyorum ama paşamızın uygun görmemiş. Yok bunu giysen oturmana izin vermem tüm gece mum gibi ayakta dikerim bilmem ne şeytan diyorki şundanda abartılısını giy 

image

Ben eski fiziğimi geri almak için 3senedir spor yapıyorum

25 Cevaplar

0 oy
(8,792 puan) tarafından

Ne rengi ne modeli hiç Uzel değil sadece etek kısmını beğendim. Ama abartılı açıklık yok fizingin uygunsa buna benzer şeyler tercih edebilirsin. Bu senin kararın eşine ne 

-Reklam-
0 oy
(2,832 puan) tarafından

Ben modeli beğendim ama rengi ve kumaşı gerçekten kotu. Tayt kumaşı gibi kuzum ya. Yine de çok beğendiysen eşini de kırma bir şal al olsun bitsin. Ayakta sırtına otururken bacaklarına alırsın. Daha kisalarini da giyiyorum benim eşimde kiskanctir şal alırım üstüme otururken bacaklarimi orterim eşimde memnun olur ben dikkat ettiğim içinde bana şunu giyme vs kesinlikle demez. Eşini kırmaya değecek bir konu değil emin ol ki. Erkekler tatlı dil sever. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır 

0 oy
(4,786 puan) tarafından

Doğum günü nerde olacak mekan

(11 puan) tarafından

Kapalı mekan 

0 oy
(1,965 puan) tarafından

eşin açık diye öyle demiş muhtemelen de... elbise çirkin bence. yani illa acık olacaksa başka modellerde mi baksan acaba? güzel değil ben olsam giymezdim

(11 puan) tarafından

Yorumlarda bordo elbisede attım onu giyinicem büyük ihtimal 

(1,965 puan) tarafından

bence de o daha güzel görünüyor. bunun modeli çok basit duruyor ve kolları da sanki pot gibi.

0 oy
(3,423 puan) tarafından

Boyu gayet iyi ne var giyilebilir yanına düzgün edebinle oturursan hiçte sorun olmaz 

(11 puan) tarafından

Yok neymiş oturmama izin vermeyecekmiş 

(3,423 puan) tarafından

Offf bu kocalar bazen çok gereksiz tepki veriyorlar 

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 478 göst.
23 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde linaaminaramin (33 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 247 göst.
+2 oy
6 cevap 312 göst.
+1 oy
5 cevap 516 göst.
20 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,754 soru

24,115,485 cevap

333,213 kullanıcı

...