0 oy
170 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (281 puan) tarafından

Kendine dokundurtmuyor sevmek isteyenlere kiziyor her istedigini yaptirmaya calisiyor yapmayinca agliyor.

8 Cevaplar

+1 oy
(5,814 puan) tarafından

Sevdirmek zorunda degil ki. Bir ikincisi her agladiginda yapmayin sarilin opun baktiniz daha cok kizdi bekleyin sakinlessin sonra neden olmadigini konusun normal.

-Reklam-
+1 oy
(4,685 puan) tarafından

Temas sevmiyor olabilir. Ağlayarak istediğini yaptırmaya çalışması da çok normal. Sakin ve ılımlı yaklasmaniz lazım bir bebek olduğunu unutmadan. Şimdi sendromlar da bitmez. Benimki de çok acabiydi yine biraz daha sakinleşti en azından kendine zarar vermiyr şuan 33 aylik

(281 puan) tarafından

Benimki 17 aylik sinirlenince ani hareketler yapiyor kendini oradan oraya atiyor kafasini carpiyor kafasina vuruyor 

(9,083 puan) tarafından

bu dort bes yasa kadar suruyor normal birsey. arkadasin dedigi gbi 3 yasa digru en azindan kendine zarar vermio . ofke bagris cigris kaos zaten hep olacak 4 bes yasa kadar.

+1 oy
(3,467 puan) tarafından

Benimki de 10 gün sonra 17 aylık olacak oğlum bu birkaç gündür ağlayarak istediğini yaptırmaya çalışıyor ya bu yaşta normal galiba ama yapmıyorum alışmasın diyorum dikkatini başka şeye çekiyorum 

Benim oğlum da kendini sevdirmiyor opturmuyor buna  seviniyorum devir çok kötü bırak böyle olsun zorlamasin kimse 

(281 puan) tarafından

Hm hepsi ayni demek ki ayni hareketler benimki de 17 aylik 1 haftadir boyle. Ama ben dedigini yapiyorum cunku kiyamiyorum ya ne bileyim aglayip duruyor napicagimi sasirdim

(3,467 puan) tarafından

Bende kıyamıyorum ama dediğini yapınca devam ediyor  o yüzden yapmamaya çalışıyorum ama çok zor ya 

+1 oy
(7,503 puan) tarafından

1 bucuk yaş civarı normal davranışlar. Artık bebeklikten çıktığının kendide farkinda o yüzden kararlarini size diretmeye çalışır. Ağladığı zaman istediğini yapmayın yoksa alışkanlık haline gelir. İnatlasma sebepsiz ağlama herşeye bağırma çok oluyor bu dönemde. Mümkün olduğunca sakin kalın. Dışarda vakit geçirmeye çalışın enerjisini atsin. Yasıtlariyla bir araya getirin haftanin bikaç günü oyun grububa gidebilirsiniz cok iyi geliyor. Biz öyle atlattık. Ortalama 3 yaşına kadar devam ediyor bu durum. Şimdiden kolay gelsin diyorum 🥰

(281 puan) tarafından

Tesekkur ederim

+1 oy
(988 puan) tarafından

evde 2 kedim var bende onları bebeklerim diye severim soru başlığını okuyunca kısırlaştırirsan gecer yazmaya gelmistim😁😁 meğer insan bebegiymis😁

(281 puan) tarafından

:D :D :D

+1 oy
(423 puan) tarafından

Benim kızım da öyle sevdirme konusunda bir sıkıntımız yok ama böyle istediggi şeyler olmayinca o kadar Çığlık atıyor ve  ağlama krizlerine giriyor ki hayır diyorum ya bu sefer istediğini vermeyeceğim ama eninde sonunda yani beni ikna edebilecek kadar ağlıyor kendinden geçiyor yani ben de henüz buna bir çözüm bulamadım

(281 puan) tarafından

Kimseye engel olamiyorsun ki sevecem diye uhrasiyolar cocuk bagiriyor hala sevmeye calisiyolar bu sefer ben de sinirleniyorum.

+1 oy
(4,923 puan) tarafından

Bizimkide aynı. 20 aylık. Gönlü olduğu zaman sarılır kardeşlerine bize yoksa asla yanaşmaz . Bide yabancı sevmek ister asla gitmez sevmez bide tekme gösterir zorla çağırana 😄 normal bence her dönemleri farklı inat dönemi başladı herşey hayır der kafa sallar. Legolar sakinleştirdi biraz onlarla oynamaya başladı bu aralar tabi tek kolay kolay oturmaz bizle oturur. 

Ekran çok agresif yapıyor bide kardeşleriyle bazen oyun oynadı tabletle onlara çok sinirlenmeye başladı bidaha izin vermedim 

(281 puan) tarafından

Aynen benimki telefon istediginde bazen muzik uygulamasindan oyun havasi falan açıp ekrani kapatip eline veriyorum elinde telefonla geziyor ekrana bakmamis oluyor bayagi oyalaniyor oyle

+1 oy
(461 puan) tarafından

Yorumların hepsini okudum benim kızımda aynı sonuç bütün çocuklar hep aynı canım 🙃 bide bunların yaş yaş sendromları var hele 3 yaşında sebepsiz yere ağlama krizleri 4 yaşında herşeyi alma isteği 2 yaşında iç ilgi işte benimkide seninki gibi 16 aylık bişey olmuyinca sinir krizleri😆

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 306 göst.
0 oy
1 cevap 102 göst.
+3 oy
20 cevap 731 göst.
0 oy
13 cevap 509 göst.

Kategoriler

1,471,118 soru

24,094,442 cevap