0 oy
374 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (13 puan) tarafından

Kızlar pazartesi günü doğum yaptım kayınvalidemle aramız yoktu eşime beni doğuma çağırma demişti eşim de çağırmadı ama mecburen benim annem geldi eşim annemi istemiyodu doğum yaptım eşim beni aramıyor merak etmiyo hastaneye refakatçi haricî kimseyi almadıkları için eşim yanimda değildi ben de sinirlendim aradım neden aramıyosun beni merak etmiyosun diye o da o zaman anneni gönder ben yanında duriyim diye bişeyler istiyorum hep itiraz ediyo zorla getiriyo neyse öyle böyle evimize gittik annem yatağımı falan ayarladı evine gitti hazırlanıp yanıma gelicekti annem gelmeden kayınvalidem geldi bana başladı laf saymaya yok burası benim evim bu eve ben gelicem senin annen baban değil sen benim paramı yedin oğlumun parası değil o benim param ben diyorum ki sen şu an bu halde benimle benim evimde bu şekilde konuşamazsın diyo niye sen kimsin ki eşim de içeride olaylara müdahale etmeden dinliyo çağırdım gel bak çıkar bişey de diye yapmadı o da annesiyle bir oldu bana laf saydı sonra da bebeğimi yeni uyutmuşum meme emerken uyudu kucagimdan zorla almaya çalıştı bırak diye bağırdım sonra eşim annesini çıkardı benden istedi götürdü annesine sonra ben de abime mesaj attım beni öyle üzüyorlar diye annemi yanıma getirsin eşim de kavgaya çağırdım sandı sayılarını kuzenlerini amcalarini aradı zaten onlar gelmedi evde tartışma başladı abim babam kayınvalidem herkes birbirine girdi kayınvalidem annemi babamı dövdü babam da eşimin kafasını kırdı sonra ben ailemi arabaya bindirip gönderdim o sırada karakola falan gittiler şimdi de eşim hastanede ama iyi benim ailem de şikayetçi olmamı uzaklaştırma kararı aldırıp boşanmamı istiyo ama ben şikayetçi olmak istemiyorum sizce ne yapiyim boşanmak bide şikayet konusunda

13 Cevaplar

+4 oy
(1,573 puan) tarafından

Benzer durumu yaşayan biri olarak aileni seç derim bende 15yillik evliyim ve maalesef kötü es düzelmiyor babam vefat ederken bile onu bırak dedi düşünün yani anne baba evlaninin kötü olmasını istermi hiç yani ama eş önemli işte cocuklarim için hala sürüyor rabbim huylarını iyi etsin inşallah 

-Reklam-
+3 oy
(6,252 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Ne bu koca merakı Allah aşkına? Hamile kadını döven ondan bir tane çikolatayı esirgeyen öküzzü ne yapacaksın cidden çok merak ediyorum. Aileme zarar verecek adamın alnını karışlarım. Ailen arkanda bebeğini al ve çık oradan 

(1,791 puan) tarafından
+1

Aaa kocasız olur mu hiç? 

(6,252 puan) tarafından
+1

Aileler birbirine girmiş kocam da kocam bu ne ya? Koca da koca olsa. Kötü adamlara ile olmayın eş olmayın onlar tek başına kalıp yok olsun. Anası ana değil oğlu koca olsun. 

(2,088 puan) tarafından
+1

Anlaşıldı arkadaş aynı postlara devam etmek istiyor. Rutini haline gelmiş Aralık ocak şubat... kavga dövüş dön dolaş aynı nokta. Ailesi de arkasında gel diyorlar. Bi terslik var bu işte 

tarafından

Koca + aranan kaynana Allah akıl versin 

(6,252 puan) tarafından
+1

Abi bir mesajla koşmuş gelmiş. Baba gelmiş. Gel gidelim demişler. Daha ne istiyorsun. Otur evinde sus kocandır dememişler ve karısına, karısının ailesine şiddet uygulayan adamla kalmak. Kusura bakmayın bu resmen akıl tutulmasıdır. Sonra anlar ama ortada ailesi kalırsa. 

+2 oy
(23,013 puan) tarafından

Bu evliliği zorla oldurmaya çalışman niye ? Sadece meraktan soruyorum şiddet hakaret yok saymak her şey var iş ailene kadar gitmiş. Sence böyle bir evlilikte mutlu olma ihtimalin nedir ?

+2 oy
(2,088 puan) tarafından

Allah sana yol göstermiş te sen istemiyorum diyorsun. Kalınca ne olacak acaba? Bir gün yüzünü güldürecekler mi? Eşin eve gelince dayak sırası sana gelmeyeceği ne malum. Bırak git istenmeyen yerde durulmaz 

+2 oy
(4,149 puan) tarafından

Bak kendin diyorsun canım abime mesaj attım diye bı dahaki sefere böyle olaylar yaşandığında kimden destek alacaksın 

Ailenden vazgeçme sakın zaten eşin adam olsa yeni doğum yapmışsın bunları yasatmazdı 

Aileni şimdi ezdirirsen bir daha arkanda bulamazsın 

+2 oy
(4,039 puan) tarafından

Suç sende . Hiç mi senin bebeğin ailenin kıymeti değeri yok. Bu kadar şey yaşanmış al bebeği git ailenin yanına. Daha neyi bekliyorsun. Bu kadar koca delisi olma. Ha yuvam için diyeceksin . Orta 'da yuva filan yok kendini kandırma. 

+2 oy
(5,907 puan) tarafından

Sen bu gidişle daha çok üzülürsün

+2 oy
(4,727 puan) tarafından

Şu olaylar üzerine tabi ki de ailemi seçerim öyle kocayla sırf çocuk var diye de bu yol yürünmez bacım yarın birgün başına o adamla annesi birşey getirse olan ailene çocuğuna olur 

Bence şahsen topla eşyanı git ailene kapı gibi Arkanda ailen duruyor 

(4,727 puan) tarafından
+1

Canım eski bir iki postuna baktım seni hamile iken döven bir insanın yanında kalıp o şiddet içinde masum bebeği büyütmeye vicdanın sesi çıkmıyorsa sana birşey söylemeye de gelmez kusura bakma ama ailen bugün yarın arkanda ondan sonra ki gün annen baban biz kaç kere söyledik bizi dinlemiyorsan bundan sonra da kapımı çalma derler yanarsın bacım o masum el kadar bebeye yazık günah 

+2 oy
(6,510 puan) tarafından

Bir yanda Arkanda duran ailen var ne güzel bir yandada sana saygı ailene saygı duymayan eşin ve kötü kalpli ailesi var bence ailenle yaşa böyle bir ortamda çocuk büyürmü 

+2 oy
(4,152 puan) tarafından

Ailemi seçerim. NET. Sen delirdin mi bacım ? Babanın kafası kırılmış sana sahip çıkıyorlar sen hala diyorsun boşanmak istemiyorum. Seni öldürünce çocuğun yetimhanede büyür kocan da yenisini alır olur biter. Şeyini düşüneceğine cocugunu düşün. Şükür ailem arkamda de

+1 oy
(1,510 puan) tarafından

Ailenizle gidin eşiniz sizi ve bebeğinizi maalesef koruyamiyor sizi böle bir duruma sokan o heleki lohusa iken şimdi böle yapan neler yapmaz 

+1 oy
(274 puan) tarafından

Her şeye rağmen eşini mi seçiyorsun. Yazıklar olsun gerçekten. İnsan olan sana bunu yapmaz. Senin şuan ailenin evinde olman gerekir bebeğinle beraber. Çok afedersin ama erkek kıtlığı gelmedi. Aileni dinle. Senin bir lafına gelip seni dinliyorlar. 

0 oy
(1,929 puan) tarafından

Kusura bakma da. Sana da kocana da.... Hala kocam da kocam. Hadi gidecek yerin olmasa anlarım da. Şikayetçi olup gitsene babanlara ya

İlgili sorular

+4 oy
14 cevap 562 göst.
+1 oy
4 cevap 281 göst.
6 Şubat 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,117 soru

24,039,978 cevap

329,082 kullanıcı

...