Merhaba 5 yıldır evliyim, eşimin sürekli iftiralarına ve baskılarına maruz kalıyorum artık ciddi anlamda doluyum ve bu evliliği yürütemiyorum okadar şey var ki aslında buraya yazsam roman olur kısaca ihanet şiddet kötü davranma küfür hakaret. Ben kurtulmak bitirmek istiyorum medenice ama kendisi zorluk çıkarıyo 4 yasında oğlum var onu vermemi istiyor oğlumu bırakıp gidicekmişim beni tehdit ediyor. Boşanma davasından sonraki süreç beni korkutuyor ya peşimi bırakmaz kötülük yaparsa diye malum kadın cinayetleri çok arttı. 2 gündür anneme gidip dolma sarmaya yardım ettim evle ilgilenemedim bugün işim anca bitti markete çıkıp gelcektim o ara beni aradı konuştuk markete gideceğimi bir iki bişey alıp geleceğimi söyledim bana bu saatten sonra marketmi olur hayırdır kimi görüceksin yada biri seni görmeyemi gelicek dedi bende ne sacmalıyosun dedim her zaman böyle saçma sapan iftiralar atıyo evde otur gitme dedi sürekli baskılıyor çok yoruldum kendide bana sormadan her yere gidiyor her şeyi yapıyor. Dışarı çıkarsan gelince seni evden atıcam s.ktir git dedi. Artık kafam ağrıyor dayanamadığım çok şey var özellikle eşimi 7 ay önce evli bir kadınla konuşurken yakalamıştım ozaman bitmesi gereken bu kadar uzamaması gereken bir evlilikti, çok hata yaptım pismanım. Ailem sen onu takma boşver çocuğunla ilgilen diyor sizce takılmıcak gibimi :(