+1 oy
214 göst.
önce Diğer kategorisinde (141 puan) tarafından

Merhaba 5 yıldır evliyim, eşimin sürekli iftiralarına ve baskılarına maruz kalıyorum artık ciddi anlamda doluyum ve bu evliliği yürütemiyorum okadar şey var ki aslında buraya yazsam roman olur kısaca ihanet şiddet kötü davranma küfür hakaret. Ben kurtulmak bitirmek istiyorum medenice ama kendisi zorluk çıkarıyo 4 yasında oğlum var onu vermemi istiyor oğlumu bırakıp gidicekmişim beni tehdit ediyor. Boşanma davasından sonraki süreç beni korkutuyor ya peşimi bırakmaz kötülük yaparsa diye malum kadın cinayetleri çok arttı. 2 gündür anneme gidip dolma sarmaya yardım ettim evle ilgilenemedim bugün işim anca bitti markete çıkıp gelcektim o ara beni aradı konuştuk markete gideceğimi bir iki bişey alıp geleceğimi söyledim bana bu saatten sonra marketmi olur hayırdır kimi görüceksin yada biri seni görmeyemi gelicek dedi bende ne sacmalıyosun dedim her zaman böyle saçma sapan iftiralar atıyo evde otur gitme dedi sürekli baskılıyor çok yoruldum kendide bana sormadan her yere gidiyor her şeyi yapıyor. Dışarı çıkarsan gelince seni evden atıcam s.ktir git dedi. Artık kafam ağrıyor dayanamadığım çok şey var özellikle eşimi 7 ay önce evli bir kadınla konuşurken yakalamıştım ozaman bitmesi gereken bu kadar uzamaması gereken bir evlilikti, çok hata yaptım pismanım. Ailem sen onu takma boşver çocuğunla ilgilen diyor sizce takılmıcak gibimi :(

5 Cevaplar

+5 oy
önce (2,012 puan) tarafından

İşte o kadınla konuştuğunda eline delil alıp boşanma davasını açsaydın ne çocuğunu alabilirdi ne sana boşanamazsın baskısı yapabilirdi .. biliyorum canım senin hayatını inan çok üzgünüm 

önce (141 puan) tarafından

Ah ah inan çok pismanım elimde delil olduğu halde eşim yalanladı üstüne iftira atıyosun dedi. Sonra ağladı ayaklarıma kapanıp yalvardı değişicem dedi 1 ay iyiydi sonra yine eskiye döndü şuanda da beter oldu yağ gibi üste çıkıyor bide o kadın benim mahallede oturuyormuş kadını gördüm içim çok dolu :( 

-Reklam-
+3 oy
önce (9,699 puan) tarafından

Kişi kendinden bilir işi dedikleri tam olarak bu fazla bile dayanmışsın ailenda garip takılmayacak sözler mi bunlar 

Aynen öyle. Anneme dert anlatsam kendin evlendin diyor yapıcqk bişey yok diyor ablama dert anlatsam boşver takma şunu çocuğunla ilgilen hayatına bak diyo ama ben yapamıyorumki. 

+2 oy
önce (4,965 puan) tarafından

Bi cesaret ozamn bitirseydin bu işi . Elinde birsürü delil varken. Ailende bi tuhaf sabredilecek takılmıcak şeymi bu

Gercekten bitiricektimm beni yine yalanlarıyla döndürdü saflığımı kullandı çok pismanım

+1 oy
önce (88 puan) tarafından

Ailen senı anlamak duymak görmek istemıyor seni bu halde yaşamaya terk edıyor. Neymiş sırf boşanma dıye.. Arkadaşlar boşanmak bu kadar kötü bırsey mi allah askına.... 

Eşinle sevgılı olarak mı evlendın görücü usulü mü ona göre karar verıcem

Severek ama çok da bir sevgim yoktu birwz da kurtuluş diyelim anne baba ayrıydı benim biyere sığamama durumu o zamanda vardı annem başka evlilik yapmıstı çok değişmişti sürekli eşim eşim diyordu babamdada karı kız ayağı çok vardı beni tanımadığım kadınların evine götürüp tanıstırıyordu küçükken anlamıyodum ama büyüyünce idrak ettim bazı seyleri 

+1 oy
önce (1,629 puan) tarafından

Adi herif yanindayken 1 bardak su vermezler cocuklarina bosanacaklari zaman cocugu isterler.Kendi gibi kaypak saniyor herkesi iste ondan korkusu kendi ne halt ediyorsa siz de yaparsinis saniyor?Allah yardimcin olsun cok zorrr bosan desem ne fayda dedigin gibi kadin.cinayeti dolu ama bu da yasamak degil emin ol.Insallah baslasina asik olur da kendi defolur gider hayatindan

Keşke kendi ayağıyla gitse okadar isterim ki ama ne yazıkki bu evlilik içinde afedersin oynasmayı seviyor elin evli kadınlarına bakacak kadar düşmüş biri. Normalde çocukla ilgisi sıfır sırf bana huzursuzluk vermek için yapıyor. 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 299 göst.
6 Şubat 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+4 oy
14 cevap 588 göst.
0 oy
13 cevap 382 göst.
0 oy
6 cevap 535 göst.
15 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler