+1 oy
118 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (89 puan) tarafından

Kizlar eylulde tuvalet egitimine başlamistik. Henüz 3 yaş olmadan bqşladik 4 ay sürdü  biraz geç ogrendi oglum ve gündüz kendi soyluyor ve kendi gidip yaptiktan sonra çagiriyor ama gece bagliyorum altini o uyuyunca cunku yapiyor. Gece uyandırdığm  zaman tuvalete saatlerce aglayip huzursuz oluyordu bende mecbur bagliyorm. Baglamasam sabah uyaninca kendi bilerek yapiyor cunku elimi yataga koydgmda hep sicak oluyor kasten yapiyor bu sürecte ne yapmam gerekiyor. Normalmi bu sekilde olmasi

3 Cevaplar

0 oy
(149 puan) tarafından

Ne değişik inatlari var yarabbim. Valla bende aynı dertten muzdaripim. 3 ay oldu başlayalı. Goturunce yapıyor çişini tutmayı öğrendi ama kakasını söylemiyor birturlu sürekli yapıyor altına. Bilerek yapiyo hem de. Anlatıyorum anliyo ama yapiyo. Kizcam bak artık diyorum daha kizmadan kızma anne diye agliyo gören bsiey yapıyorum sancak o derece. Ben de şurada bekleyeyim belki bir akıl veren olur. Allah yardımcımız olsun

(89 puan) tarafından

Maalsf oyle simdikiler bas edilcek gbi degiller hepsi ayni sanki inatci

-Reklam-
0 oy
(636 puan) tarafından

Benim kızımda anlattığımız gibiydi ben 2 yaşında vermiştim eğitimi ama 3 yaşına kadar gece bağladım baglamiyinca islatiyordu bağlayınca ıslatmıyordu 5 ay oldu artık gecede baglamiyorum idrak eti sanırım kendi dedi bağlama çiş yapmıycam die 5 ay süre zarfında 2 kere fln kaçırdı sabaha karşı oda normaldir die düşünüyorum 

0 oy
(2,808 puan) tarafından

Kızımın kuzeni dediğiniz şekilde yapıyor. Gündüz bir sorun yok ama gece hala bez takıyor. O da ağustos - eylül gibi başlamıştı tuvalet eğitimine. 

İlgili sorular

Kategoriler

1,459,278 soru

23,931,111 cevap

324,044 kullanıcı

...