+5 oy
534 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (12 puan) tarafından

Kaynanam, kocam, görümcem, görümcemin oğlu üzerime geldiler kavga ettik, Allah var dövmedi kocam lâkin baya hakaretler etti, defol git babanın evine dedi bağırış çağırış baya oldu 1 yaşındaki oğlum benim stresimi anlayıp hemen bağırmağa katıla katıla ağlamağa başladı.Bende sabah olmasını bekledim işe gittiler bende hemen taksi çağırıp oğlumuda alıp babamın evine gittim.1 gün sonra kaynanam arkamdan geldi anca beni kötüleyip kızıyla oğlunu övdü madem kötüyüm niye arkamdan geldin neden ayağa kadar gelip dönmemei istiyorsun dedim.Gitmem dedim assanızda kessenizde gitmem dedim kendimi odaya kitledim kapıyı kırıp zorla arabaya bindirdiler sürükleyerek.Şimdi kocamın evine geldim kimseyle konuşmuyorum kendi annem babamla bile konuşmuyorum kocamla konuşmuyorum çünlü içimde sevginin zerresi kalmadı.Düşmanları sevindirme otur evinde diyorlar ama boşanmak istiyorum sevmiyorum zaten görücü usulü evlendik 2 senedir evliyiz ve 7 ci aydan sonra cinsel ilişki bile bitti bizde ne kocamın maaşını görürürm ne sevgisini anca hakaret alkol falan.Ne yapacağımı şaşırdım zorla tutuyorlar evde

14 Cevaplar

+6 oy
(1,132 puan) tarafından

Bir kimseyi hukuka aykırı olarak bir yere gitmek veya bir yerde kalmak hürriyetinden yoksun bırakan kişiye 1 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası verilir. 

Fiili işlemek için veya işlendiği sırada cebir, tehdit veya hile kullanırsa 2 yıldan 7 yıla kadar hapis cezası uygulanır. 

Aşikar suçtur. Elinde fırsatın var, kullan. At hepsini hapse, dava aç. 

-Reklam-
+5 oy
(8,533 puan) tarafından

Seni sürükleyerek nasıl çıkardılar anlamadım ailen neredeydi o sırada?

Şimdi hemen polisi ara evde zorla tutulduğunu belirt gelip alıyorlar. Kuzenim aynısını yaptı polis eşliğinde çıktı. Ailenin yanına git ve düşmanlar sevinecek diye sen üzülecek değilsin mutlu değilsin ve ayrılacaksın kime ne bu senin kararın. Ailene yazıklar olsun yani kimseye boyun eğme. Çok şükür ki bir çocuğun var tek çocukla yaşamak çok daha kolay 

(12 puan) tarafından

Ailem zorladı zaten ilk başta vermicez dediler hipnozemi olduler ne birden evine dön diye zorladılar

(8,533 puan) tarafından

Valla canım çok büyük hakaret etmişler zorla sürükleyerek eve götürmek nedir insan insana bunu nasıl yapar lütfen kendini ezdirme gözlerini korkut sana insan gibi davranmayı öğrenmeleri lazım 

(8,192 puan) tarafından

boyle hir hayata mahkum birakan bir aile dusunemiyorum yaa. allah yardimcin olsun. asil sen biyle olunca el gun sevinir dalga gecer. baban sana sahip ciksa helal olsun kizina sahip cikti esin adamina muhtac birakmadi derler bikere ailenin hatasi bastan biyle dusunmemek. 

+4 oy
(22,314 puan) tarafından

Ben artık platformu terk edeceğim. Bu ne ya nasıl hayatlar görüp okuyoruz bizim okurken dayanamadığımız hayatlara yaşayanlar nasıl katlanıyor Ne biçim anne baba bunlar ya nasıl bir aile evladını gözden çıkartır. Can güvenliğim yok gidecek yerim yok deyip kadın sığınmaya gitsen olmaz mı ?  hikayedeki en büyük düşman evladına sahip çıkmayan anne baba maalesef 

(1,210 puan) tarafından

Benim icimi okumuşsun canım gerçekten doğru dediğin :((

+4 oy
(4,000 puan) tarafından

Rabbim yardimcin olsun bacım. Ara polisi zorla tutuluyorum de görürler neler olacağını. Pislikler 

+4 oy
(3,811 puan) tarafından

Ben burada okuduklarıma bazen gerçekten inanamıyorum 

Polisi ara şikayetçi ol kadın sığınmaya git demekten başka bir şey gelmiyor aklima

+3 oy
(3,946 puan) tarafından

Polisi ara hepsinden sikayetci ol anani babani da tebrik ederim 

(12 puan) tarafından

Ustune iftira atar bebeğini alırız diyorlar

+3 oy
(1,453 puan) tarafından

Sığınma evine giderim diyorsan ara polisi hepsine uzaklaştırma al git, gidecek başka bir yerin de varsa yap bir kere başta ailen yani öldürsünler falan diye mi verdiler ya da alın dövün napıyosanız yapın, elalemi sevindirme ne demek yani sana zarar gelince kazanmış mı olacaksın, sonradan düzeleceği vardıysa da az bi sahip çıksalardı hele bi özür dilenseydi bir pişman olunsaydı bu ne. 

+3 oy
(3,245 puan) tarafından

Gülüm eğer zorla tutuyorlarsa ara 155 i şikayet et dağ başımı bu yaa eşkıya gibi gelip zorla arabaya bindirip götürmek ne buna hakları yok ve tamamen suç 

+3 oy
tarafından

Ara polisi kadin sığınma evine git hepsinden şikayetçi ol

(676 puan) tarafından

++++++aynen katılıyorum

+3 oy
(169 puan) tarafından

İnsanın ailesi arkasında durmasa herkes ezer aşağlar tek çocuğun varken kurtul onlardan

+3 oy
(676 puan) tarafından

Rabbim yardımcın olsun ama beni kimse surukleyerek bi yere götüremez polisi arar onlari rezil eder yimde donmezdim.ailende kendileeine anne babamı diyorlar benim saçını okşamaya kıyamadıgım evladımı benim yanlmdan suruklerğyerek alan daha anasının karnından dogmamışdır dogmasında....

+2 oy
(163,260 puan) tarafından

bu neydi simdi 🥺🙄😳👀

0 oy
(4,694 puan) tarafından

Git polise şikayetçi ol illaki ailenin evinin orada kamera falan vardır eğer seni anlattığın gibi arabaya bindirdiyseler ceza bile alabilirler 

Kimse kimseyi zorla bir yerde tutamaz bu anne baba da olsa suç kişinin hürriyetini kısıtlama eğer ki gerçekten kurtulmak istiyorsan şikâyetçi ol karakola gidemiyorsan bile polisi Ara 

Allah yardımcın olsun 

0 oy
(2,102 puan) tarafından

Seni sürükleyerek evden çıkarıyorlar ailen de izliyor öyle mi? Olmaz olsun o aile. Kademe baş gelsin alsınlar seni. Git kadin sığınma evine 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 115 göst.
+4 oy
11 cevap 301 göst.
29 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,102 puan) tarafından soruldu
+3 oy
4 cevap 161 göst.
0 oy
3 cevap 135 göst.

Kategoriler

1,458,606 soru