Şimdi kısaca kendimden bahsedeyim kesinlikle övünmek yada başka bişey için yazmıyorum neysem onu yazicam.
Ben kim ne derse hemen inanan biriyim onun altından asla kötü niyet aramam, kimsenin gelenine gidenine yemesine gezmesine yada evine giren paraya karışmam haddim de değildir yerimi bilirim, kardeşlerim dahil çevremde kim varsa sen safsin derler aslında öyle değil herşeyi bilsem de susarım karışmam kimseyle kolay kolay tartışmam bile, hatta eşimle kavgalarimizda direk ağlarım kendimi savunamam bu aslında o kadar zor bir durumki haklı olsam bile sustugumdan haksız duruma düşerim şimdi çevreme sorsan geneli beni saf sakin iyi niyetli sanır ama, kendimi savunmadigim yada kötü ye kötü diyemedigim için, aman kimse rahatsız olmasın kötü hissetmesin kimseye yük olmayayım diye diye içten içe çöküş içerisindeyim, yani bu çok derin bir konu, en basiti en yakın arkadaşım bile ben ona hayatımı döktüğüm halde o bana nisanlanmak üzereyken ilişkisinden bahsetti nedenini de nazar değmesin diye sakladığını söyleyerek iletti yada annem zamanında benimle yaşıt halamı sürekli överek beni ezerdi yeri gelir döverdi, eltilerim kendilerinin benden önce erkek çocukları olmasına rağmen kayinbabamin adını koymazken ben koydum diye bunun altından bile neler çıkardi, eşim bile kendisine güvenip ailemle olanı anlattım diye bununla başıma kalktı yani daha neler neler anlatsam uzar gider. Böyle olmak çok yorucu ya benim huyum bu, kimseye saygısızlık yapamıyorum kalp kiramıyorum hatta biri bana laf soksa bile anlamazdan geliyorum sadece araya mesafe koyarım o kadar, hayatımda kavgaya kargaşaya kötülüğe yer ayırmak yerine sakin ve dinginlik içinde tek başıma yaşamayı tercih ediyorum.
Şimdi belki dışardan bakınca ne güzel işte denilebilir ama yok be rüyalarımda bile tartışmalar içerisindeyim yani şöyle çıksam avazım çıkana kadar bağırsam herkesin ne olduğunu yüzüne karşı çekinmeden söylesem rahatlayacak gibiyim, aksi halde anca oturup tek başıma hüngür şakır ağlamaktan içime içime bağırmaktan başka elimden birşey gelmiyor, E bu da beni çökertiyor vallahi.
Öyle işte kızlar kısacası lütfen benim gibi olmayın :))