0 oy
420 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,706 puan) tarafından
tarafından yeniden kategorilendirildi
kızlar bu dünyada iyiligin adı saflık oldu bi arkadasm var cok cok nadir konısurız koz zengin biriyle evli evinde hizmetciler fln neyse kardesi rahatszlanms benim bulunduğum sehirde damar yolu acılacak tanıdıgm varmı diye sen acabilrmisin diye bende dedim ben egitim gördüm ama damar yolu fln acmadım cnm dedim neyse tmm dedi snra aradı haber varmı diye bende bi arkadasın aradım oda ya koronaysa ,ben işe gidemem abla istersen giderim ama riske atmayalım alerji gelişirse falan dedi ..neyse annem e sordum napsam diye hiç karısma bsver dedi o sana olsa yapar mı dedi ..bende iyilik melegiyim ya herkesin yardımına kosarım neyse annem arkadasmla bu kpnusmam duydu basladı sen safsın sen gibi saflara diyo bi sana mı kaldı seni kullanacak basladı hakaretlere seni saf buldu bu işi kime yaltırırm cnku damar yolu acmak riskli oda sana dedi dedigini yaptıracak kişiye dedi diyo kızla oturup bi konusmuslugnuz yok ,hangisine denk gelirse diye koz aramıs kac yeri bide burda benden baska tandııg yok annemde diyorki hiç mi yok artık kızın hakkında cok sey bilmiyor yok tandıgı diyorm kavga ettik bende benı asagalayamssn psıkolojn bozuk senin dedim eski zamanda ay beni kullandılar ay beni saf yerine koydular diye diye bazı seylere tahammulu yok dedim evet diyo keske bunları diyen annem olsaydı kullanmasardı benı dıo ..annem smdi komsularıyla dıruuna göre yalakalık yapar memnun olsunlar diye işlerini görur ben yapınca ne bu tepki hiç hata yapamaz mı ınsan haklı olabilir belki ama seytan dürttü bi arayım dedim ..bide babam harclıgım yok diye 100 TL verdi baban sana para verecek al bana ver tmmı diyo bende bsey denedm parayı vermcenmi dio tatile gitcem ya otel parasını biriktirdim yavastan diyo tatilede az kaldı babam sana bugun ki kazandığını verir dedim ,bankadaki altın hesabınızı bozdurun diyo takmıs ona yani anlayacanz ugunde beni sinir etti. ..hiç annem gibi gelmiosn dedmminsan kızıma bunu nasl der dedm her lafa cvbı var iyi uyanıklık ögrenmıs sen saf oldugunda üzül diyo bana kendimi düzeltym annem haklı deme de diyo bende bunun bi yolu var güzelce ılımlı anlatırsın dedm senn yaptıgım gibi yapılmaz dedm yarında gidip parasını kapının onune koycam sabahtan 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aman he de geç canım boşver üzme kendini kimse için
(2,706 puan) tarafından
öyle cnm bnde bi sinirlendm asoro taktım konusup durdum dedigin gibi gez toz eglen cos ğzmeyecen kmse için he deyip geceiseydm keske lafları okadar itici ki susamadm
tarafından
Ağzı olan konuşuyor canım işte annemiz dahi olsa ya ağzını açıp sayacaksın geleni yada tınlamayacaksın olan hep sana olur kendini yer durursun sonra neden diye bırak ne halleri varsa görsünler
(2,706 puan) tarafından
öyle cnm ne karısıyorsa hayatıma kotu duruma dusecek bi olay yok keske demeseydm karısmasaydm ama nolck sanki bi abartyor öyle zaten yer bitiriyom kendmi gereksizler evlennce annemi DHA iyi anladım Co ldeger vermcen aman ezgi zaten koyamaz saf olur die die sömurdu beni
tarafından
Ya zaten saçmalık sende ki paraları istemesi diğer konuya belki bir tık haklıdır ama benim takıldığım para yani ne demek tatile gidecekte sende ki parayı istiyor birde altını bozdur diyor sen gene sakin kalmışsın canım dediğim gibi boşver üzme kendini takılma
(2,706 puan) tarafından
anneme sakın kalsam ne öyle tahrik ediyor ki beni anne sacmlayrsn diyrm ne diyecgni bilemedi bak dio o konuda haklı olsun olmasın bu benm aramda olan bsey ..dedigm neden yapılmıyor diyor ..annem yardımı engelledi diye birden seytan dürttü kmsenn işime ksrısmıcan kmseye iyilik yapmıcan benim içimde bi acıma duygusu bi iyilik duygusu beni bitiiyor saolsn işine geldiği gibi taktı altın parama digeri de borca gttı zaten
-Reklam-
0 oy
(868 puan) tarafından
Şimdi bize ne soruyorsun anlamadim canım
(2,706 puan) tarafından
olayı anlatyrm cnm yorum beklyrm
(868 puan) tarafından
anladım canım sen kafanda olayları büyüten birisin bence iyi niyetinden dolayı. En güzel yaşam sekli her zaman takmamak ve kendini başkaları için yipratmanak
(2,706 puan) tarafından
öyle cnm cok buyuturm annem beni anlamaynca bana haklan tmm diemkonuyu kapstmynca onu ikna edene kadar bana iyi bişey diyene kadar buyuturm bu huyumu hiç sevmyrm en iyisi dogru
(868 puan) tarafından
sen küçükken annen sana küser miydi sık sık
(2,706 puan) tarafından
blmiyormkş küserdi herld buyudukce yani ergenlıkteyken ve evlennce daha sıklasmaya basldk psıkoljsı iyi degl wlla
0 oy
(2,706 puan) tarafından
zaten bin bir türlü seyle ugrasym bide yaptgna bak
0 oy
(3,104 puan) tarafından
Hepsini geçtim de baban sana paran yok diye para veriyor ve tatil parası için onu senden istiyor bu nasıl annelikdir. Ayrıca sizin altın hesabınızda ona neymiş ki. Bu zamanda en iyi yatırım aracı altın. Senin yerinde olsam babama direk derdim sen o parayı anneme ver tatil parası için istemişti diye. İnsan evladının eline geçecek 100 tl ye nasıl göz koyar bi de tatil için ya kırsın dizini otursun evde. 
(2,706 puan) tarafından
ben dogum yaptım ücretsiz izin aldım 15bin borc birikti kredi kartı 4 geliyor 2kredi ödüyoruz bide ev kredisi 3 ev kredisi öbür aya bitiyor nakit cekiyoruz eksi hesaptan para anında bitiyor suyu sütü  peyniri derken o parama göz dikti 2ay calıdtım tekrar hamile kaldım oyuzden cok para biriktiremedm dogum parası yattı 12 bin 9bini altına yatırdık esim, gecen dogum parasınıda harcadık bunu saklayalım dedi sıkıssa bile almadı bozdurun onu borclarınıza harclıgınıza mecbursunuz napacksnz deyip druuyordu zaten .. kendin de 30a yakın parası var hep bizim verdiklerimzle ..calıssam ihtiyacım olmasa babamdan o parayı bile almazdım hala almadım yok baba dedm koydu gttı sütcüye para vercem suya para vercm kocana cektir diyor ..anneme ne alısversler yaptm üstune basına markete smdi para veremyrm ya kıymetlisi ablam .. adın cimri olur benm tabiki kksacam cok harcıyoruz anlamyr ..zaten yarın bırakacam parasını cok kızdım babam duysa cok kızar .. kocama derim cek diye napym eksi hesaptn .. ben ailede iyilikk yapınca adım saf oluyor yigenlerimn dedigin yapıyorum seni kandırıyolsr oluyor onlar hiç bişey izin vermeyip herleyleri taktıkları için ..ya oturrmu annem evde tatili bedavaya getirmeye calısıyor yol parası vermeyin die anneannemden para aldı parası olmadgndan degıl acgöz baskasnn parasına göz diker bankadan cekiversn cuzdannda eminim vardır parası 500anneannem verecknişte diger 500de biriktiryim dio karttan cekiverniş birileri buna ..hesapcı kadın hiç sevmiyorum geliyo bana yemek yapıyo evimi topluyo ya toplamada daha iyi
(3,104 puan) tarafından
Gerçekten hayretle okudum. Bu nasıl anne nasıl bir insan. Bence o kadınla arana mesafe koymanın zamanı gelmiş de geçiyor bile. Bundan sonra sana safsın kendini kullandırıyorsun derse. Bi insani annedi saf görüp kullanırsa herkes kullanır. Beni senden başka saf görüp kullanan yok demek lazim.
(2,706 puan) tarafından
wlla bi kac cümle kendimdennyazmayı cok isterdim bunlar malesef annemin birebir hareketleri sözleri bende cok sasırıyorum okadar sabit fikirli bi laf diyorum on laf söylüyor susmuyor wlla beni esimi hep annem kullanır bahce işinde bişeylerde  kendi yardıma gelir ya yemek yapar evimi atarlanarak toplar hakaret ederek neymiş ben nankörmusum oladar yemek yapms sen agzıma et snra nankor olaym :) wlla annemde ya buyu var yada yaslandıkca huysuzlanyrnspn 3senedir böyle önceden de vardıda kendınden sogutmamstı annem derdim susardım parasını esim gelsin 7buculta aksam onla gidip verıcem kapısını da calmıcam ayakabbıya koycam  yo saflıkla nealakası var bunun kız kime dişi gecerse kime dedgini yaptırrsa bu işler böyle yürüyor ki benden baska tandıgı da yok annem demekki koyuyor beni para konusunda diger seyler konusunda benım iyiniyerimi kıyamadgımı kullanıyor aman neyse cok sinir oldm oyle de diycem wlla
0 oy
(2,706 puan) tarafından
en iyisi kmseye iyilik yapmamak kızlar saf oluyorsunuz aişenizde olsa acımayacaksnz bunu tokat gibi yüzüme carpıyor ben yeni anlıyorum

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,339 göst.
19 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde sibelharun (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 585 göst.
24 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 353 göst.
15 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 212 göst.