kızlar bu dünyada iyiligin adı saflık oldu bi arkadasm var cok cok nadir konısurız koz zengin biriyle evli evinde hizmetciler fln neyse kardesi rahatszlanms benim bulunduğum sehirde damar yolu acılacak tanıdıgm varmı diye sen acabilrmisin diye bende dedim ben egitim gördüm ama damar yolu fln acmadım cnm dedim neyse tmm dedi snra aradı haber varmı diye bende bi arkadasın aradım oda ya koronaysa ,ben işe gidemem abla istersen giderim ama riske atmayalım alerji gelişirse falan dedi ..neyse annem e sordum napsam diye hiç karısma bsver dedi o sana olsa yapar mı dedi ..bende iyilik melegiyim ya herkesin yardımına kosarım neyse annem arkadasmla bu kpnusmam duydu basladı sen safsın sen gibi saflara diyo bi sana mı kaldı seni kullanacak basladı hakaretlere seni saf buldu bu işi kime yaltırırm cnku damar yolu acmak riskli oda sana dedi dedigini yaptıracak kişiye dedi diyo kızla oturup bi konusmuslugnuz yok ,hangisine denk gelirse diye koz aramıs kac yeri bide burda benden baska tandııg yok annemde diyorki hiç mi yok artık kızın hakkında cok sey bilmiyor yok tandıgı diyorm kavga ettik bende benı asagalayamssn psıkolojn bozuk senin dedim eski zamanda ay beni kullandılar ay beni saf yerine koydular diye diye bazı seylere tahammulu yok dedim evet diyo keske bunları diyen annem olsaydı kullanmasardı benı dıo ..annem smdi komsularıyla dıruuna göre yalakalık yapar memnun olsunlar diye işlerini görur ben yapınca ne bu tepki hiç hata yapamaz mı ınsan haklı olabilir belki ama seytan dürttü bi arayım dedim ..bide babam harclıgım yok diye 100 TL verdi baban sana para verecek al bana ver tmmı diyo bende bsey denedm parayı vermcenmi dio tatile gitcem ya otel parasını biriktirdim yavastan diyo tatilede az kaldı babam sana bugun ki kazandığını verir dedim ,bankadaki altın hesabınızı bozdurun diyo takmıs ona yani anlayacanz ugunde beni sinir etti. ..hiç annem gibi gelmiosn dedmminsan kızıma bunu nasl der dedm her lafa cvbı var iyi uyanıklık ögrenmıs sen saf oldugunda üzül diyo bana kendimi düzeltym annem haklı deme de diyo bende bunun bi yolu var güzelce ılımlı anlatırsın dedm senn yaptıgım gibi yapılmaz dedm yarında gidip parasını kapının onune koycam sabahtan