0 oy
395 göst.
Diğer kategorisinde (6,834 puan) tarafından

Kızlar ben ikinci çocuğum olsun diye uzun süredir uğraşıyorum ameliyat oldum korunmayı bıraktık eşimin sperm değerleri benim hormonal değerlerim falan sıkıntı yok geçen yıl miyom ameliyatı oldum sonrasında bı sürü sorun adet düzensizliği yaşadım şükür şu an düzenli rabbim e bıraktım ama nasıl bir psikoloji olduğunu yaşayanlar bilir 

Bir arkadasim var 2 çocuğu var biri benim kızımla 5 yaşında diğeri iki yaşında her bir araya geldiğimiz zaman işte 3 numaraya niyet ediyorum istedim mi oluyor hemen diyor işte bi tane daha olsa kucağım boş kalmasa diyor üstüne basa basa başlarda takilmadim ama her bir araya geldiğimiz zaman aynı şeyi tekrar edince art niyet düşündüm neler yaşadığımı biliyor ne çok ağladım acı çektim biliyor üstüne basa basa demesi art niyet değil mi 

Söyledim niye üstüne basa basa diyorsun görüşmek istemiyorum diye kötü ben oldum 

11 Cevaplar

+4 oy
(7,226 puan) tarafından

Yarani neden baskasina gosteriyorsun ki dost nerden vurcagini her zaman bilir  o yuzden kanatmasina izin verme bakabilceksen yap de gec umursama canim seni etkilemesine izin verme 

(6,834 puan) tarafından

Yaşadıklarıma birebir şahit oldu . Ama üstüne basarak böyle demesi çok kırıyor beni ve uzun süredir arkadaşım. Doğurup bakcak olan sensin rabbim kimseyi sınamasın dedim görüşmeyelim dedim küstü 

(7,226 puan) tarafından

Bazi insanlar boyledir baskalarinin mutlu olmasini istemezler hep kendileri mutlu olsun isterler o yuzden karsisindaki insanin yarasini kanatir modunu düsürur

(6,834 puan) tarafından

Aynen böyle birisi işte 

-Reklam-
+2 oy
(6,132 puan) tarafından

acaba mı değil direkt art niyet. ha 3ü isteyebilir 5 gene ister ama "istedim mi  oluyor hemen" lafı çok fena. 

ya duymazdan geleceksin ya iletişimi keseceksin. 

(6,834 puan) tarafından

Duymazdan geldim bu güne kadar ama artık haddini aşmaya başladı 

(6,132 puan) tarafından

kendi arkadaşımdan biliyorum kaç seme uğraştı çocuk olması için bilenler yüzüne yüzüne vurdu ama kız bu dönemde babasını kaybetti, rahimden ameliyat oldu. hiç bunları hesaba katan yok. sen nasılsın diyen yok. çok acımasız insanlar. 

çocuktan bir insanı vurmak çok yanlış. gerçekten olmayabilir de, insanız başımıza her şey gelebiliyor. Yarın bir kaza sonucu rahmini aldırmak zorunda da kalabilir insan. 

boşver de geç. kes muhabbeti de bence öylesi insanla görüşmemek dhaa hayırlıdır 

(6,834 puan) tarafından

Bende miyom aldırdım açık ameliyat oldum. Çok zorluk çektim sonrasında döktüğüm gözyaşı her ay tek çizgi görmek nasıl psikoloji bilemez kimse . Herkes diyor yap ikinciyi ama kimse ne yaşıyorum bilmiyor o bildiği halde yapiyor rabbim sınamasın kimseyi 

+1 oy
(7,444 puan) tarafından

Kaç defa oldu bu

(6,834 puan) tarafından

Genelde her arkadaş ortamında diyor sürekli ağzında olunca da art niyet aramaya başladım 

+1 oy
(1,756 puan) tarafından

Mesafe koy oldu bitti öylesi şeyini övmeye bayılır anam

(6,834 puan) tarafından

Rabbim kimseyi sınamasın düşmanımi bile sınamasın böyle bı şeyle 

+1 oy
(24,575 puan) tarafından

Senin çocuk isteğini ve olmadığını biliyor mu biliyor ise art niyet vardır ama çocuk istiyor ve dile getiriyor ise gayet normal 

(6,834 puan) tarafından

Biliyor çektiğim cefayı biliyor ne yaşadım biliyor neden ameliyat oldum biliyor ama üstüne basa basa çocuk diyor her defasında 

+1 oy
(2,341 puan) tarafından

Direkt art niyet.

Allah kimine vererek kimine vermeyerek imtihan eder 

İstemesiyle değil Rabbimizin vermesiyle olur o nüansi anlamamış demek ki yazık 

Bir çocuğunuz varmış zaten umarım ikincide nasip olur arkadaşınızla mesafe şart.

(6,834 puan) tarafından

İnşaallah rabbim kimseyi sınamasın düşmanımi bile. 

Malesef birde ben yüzüne bakınca böyle dediği zaman rabbim versin herkese diyor ağız ucuyla çok bencil birisi okula öğlenci yazdırdım oda öğlenci yazdırmış onun yazdırdığı öğretmen de çok dolu ve çekiliş olabilir sabaha almak için dediller dediği kelime benim küçük çocuğum var Büşra ben yok nasıl olsa bi tane o gelir sabah dedi 

(2,341 puan) tarafından

Son cümlesinde belki sağlıklı dusunemedi siz hassas bakmış olabilirsiniz ama önceki söyledikleri art niyet kesinlikle.

(6,834 puan) tarafından

Ben onda da aradım acikcasi bilmiyorum çok zoruma gidiyor 

+1 oy
(3,446 puan) tarafından

Geçmiş zamanda benimde 2 düşüğüm vardı.eşimin amcasının gelini var 5 ay önce evlenmişti benden.neyse çocuğum yokken o da aynısını bana yapıyordu,korunduğum halde hamile kalıyorum yok sütüm fışkırarak geliyor gibi gibi nispetler yapıyordu.bende oğlum 1 yaşındayken tekrar hamile kalınca niye acele ettin çocupun büyüseydi diye akıl veriyordu.diyeceğim kıskanç insanın 1  öğüdü 2 övündüğü çok olur.

(2,005 puan) tarafından

Son cümlen hoşuma gitti doğru galiba 

(6,834 puan) tarafından

Kesinlikle öyle 

+1 oy
(2,005 puan) tarafından

Ne cahilmiş ne demek istedim mi olur sanki kendi yaratıyor haşa

Sen de kendini bu konu için çok üzmemelisin. Ne güzel bir çocuğun var işte olursa olur olmazsa da vardır Allah'ın bir bildiği deyip kabullenmeli. Bazen biz tam pes edince gelir o çok istenen şeyler bir de de bu açıdan bak

(6,834 puan) tarafından

Rabbim e bıraktım kuzum ama çok üzüldüm zamanında 

+1 oy
(28,464 puan) tarafından

Belki değildir ablacım 

(6,834 puan) tarafından

Sürekli üstüne basa basa diyor abla 

+1 oy
(1,327 puan) tarafından

Nıye açığını insanlara gösteriyorsun canım yaranı gösterdiğin zaman nereden kanatacaklarını ıyı bılırler benım de kaç senedır çocuğum olmuyor 6 yaşında 1 oğlum var bende üzüldüm agladım hala üzülüyorum ama sorana yakın arkadaşıma bıle düşünmüyorum zamanı gelınce olur nasibi ne zamansa dıyorum arkadasın da bıraz art nıyet sezdım evet ıstedıgı zaman hemen çocuğu olan kadınlar çok şanslılar ama keşke bıraz da karşıdakini düşünseler

(6,834 puan) tarafından

Açığımi illa kj gördüler ameliyat oldum çünkü üstüne kanama enfeksiyon yaşadım korunmak zorunda kaldım sürekli görüştüğüm insanlar o yüzden biliyor. Yani zor şeyler yasadim

(1,327 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım biliyorum anlatmamak bazen daha zor ama insanlar da acıları kanatmayı yarayı deşmeyi seviyorlar

(6,834 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım rabbim kimseye aratmasın 

(1,327 puan) tarafından

AMİN canım tez zamanda Rabb'im kucagını doldursun aratmasın sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsın inşallah

+1 oy
(164 puan) tarafından

Arkadasinin huyunu sen biliyorsun , normalde art niyetli değilse o kelimeyi kullanırken de art niyet düşünerek dememiş olabilir. Çok şükür 1 tanede çocuğun varmış bu yuzden art niyetle söylediğini düşünmüyorum ben açıkçası .

(6,834 puan) tarafından

Bı kaç art niyetli sözüne tavrına denk geldim sürekli durup da diyince aradım yani 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 596 göst.
1 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,834 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 419 göst.
18 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 297 göst.
11 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 538 göst.
7 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Selimbebek (943 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,779 soru

24,188,214 cevap

336,762 kullanıcı

...