0 oy
209 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Şimdi kısaca kendimden bahsedeyim kesinlikle övünmek yada başka bişey için yazmıyorum neysem onu yazicam.

Ben kim ne derse hemen inanan biriyim onun altından asla kötü niyet aramam, kimsenin gelenine gidenine yemesine gezmesine yada evine giren paraya karışmam haddim de değildir yerimi bilirim, kardeşlerim dahil çevremde kim varsa sen safsin derler aslında öyle değil herşeyi bilsem de susarım karışmam kimseyle kolay kolay tartışmam bile, hatta eşimle kavgalarimizda direk ağlarım kendimi savunamam bu aslında o kadar zor bir durumki haklı olsam bile sustugumdan haksız duruma düşerim şimdi çevreme sorsan geneli beni saf sakin iyi niyetli sanır ama, kendimi savunmadigim yada kötü ye kötü diyemedigim için, aman kimse rahatsız olmasın kötü hissetmesin kimseye yük olmayayım diye diye içten içe çöküş içerisindeyim, yani bu çok derin bir konu, en basiti en yakın arkadaşım bile ben ona hayatımı döktüğüm halde o bana nisanlanmak üzereyken ilişkisinden bahsetti nedenini de nazar değmesin diye sakladığını söyleyerek iletti yada annem zamanında benimle yaşıt halamı sürekli överek beni ezerdi yeri gelir döverdi, eltilerim kendilerinin benden önce erkek çocukları olmasına rağmen kayinbabamin adını koymazken ben koydum diye bunun altından bile neler çıkardi, eşim bile kendisine güvenip ailemle olanı anlattım diye bununla başıma kalktı yani daha neler neler anlatsam uzar gider. Böyle olmak çok yorucu ya benim huyum bu, kimseye saygısızlık yapamıyorum kalp kiramıyorum hatta biri bana laf soksa bile anlamazdan geliyorum sadece araya mesafe koyarım o kadar, hayatımda kavgaya kargaşaya kötülüğe yer ayırmak yerine sakin ve dinginlik içinde tek başıma yaşamayı tercih ediyorum. 

Şimdi belki dışardan bakınca ne güzel işte denilebilir ama yok be rüyalarımda bile tartışmalar içerisindeyim yani şöyle çıksam avazım çıkana kadar bağırsam herkesin ne olduğunu yüzüne karşı çekinmeden söylesem rahatlayacak gibiyim, aksi halde anca oturup tek başıma hüngür şakır ağlamaktan içime içime bağırmaktan başka elimden birşey gelmiyor, E bu da beni çökertiyor vallahi.

Öyle işte kızlar kısacası lütfen benim gibi olmayın :)) 

5 Cevaplar

0 oy
(23,073 puan) tarafından
Seninki saflık da değil bacım iyilik de değil. Kusura bakma ama kendine kötülük. Bazen dişlerini göstermek gerek. Anladığını belli etmek gerek. Biri istemediğin bişey mi söyledi. Neden öyle söyledin diye sorgulamak gerek. O en yakın arkadaşım dediğin kişi senin en yakın arkadaşın falan değil. Seni kendi kafasinda nazarci ilan etmiş biri sadece. Mesafe koymak konusunda iyi yapiyosun. Ben de bazen senin gibi oluyorum. Ama düşündüm de beni bugünlerde böyle sıkan kimseler yok etrafımda cok şükür. Senin ruhunu sıkan kim varsa onlarla mecburiyetler dışında görüşme. Gorustugunde merhaba merhaba. Bitti.  Tülay kök videoları izle Youtube dan. Sınırlar konusuyla alakalı bir çok videosu var
tarafından
Teşekkür ederim ve evet haklısın en büyük kötülüğü kendime yine ben yapıyorum
-Reklam-
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Bu saflık değil ki sakın sabırlı kişilik demek.ha evet bu da seni yer.onlar istediğini der sen pskologa giden taraf olursun.bende öyleydim seneler önce.ama.bende ipler koptu.aman kötü demesinler laf söylüyor demesinler beni sevsinler derdim.simdi deli desinler ama beni görünce hazir olangecsinler diyorum
tarafından
Zaten millet ne der diye diye büyütüldük birde annem neyse ben aynisiyim o simdi böbrek hastası daha 46 yaşında 6 senedir hasta ama sorsan millet hep iyi annem onlar yüzünden hasta oldu bunu bile benim evliligime eşime bağladılar düşün
(12,026 puan) tarafından
Kız kim yoğurdum ekşi der
tarafından
Ayn öyle vallahi
0 oy
(1,474 puan) tarafından
Sen beni anlatmışsın resmen :D ama eski ben değilim düzeldim çok şükür artık kirani bende kiriyorum uğraşamam kimseyle . İyilik yaptıkça kötülük gördüm o yüzden çok değiştim . Sana tavsiye asla altta kalma yeri gelir iyiliklerin unutulur hiçbir şey yapmadın derler sana . Ya da yapmasaydin bize ne gibi 
tarafından
Ayn öyle umarım tez zamanda kendimi toparlarim
(1,474 puan) tarafından
Umarım canım
0 oy
tarafından
Kendi kul hakkına giriyorsun. Hakkını savunmak kötü niyet değildir. Ya da kendini korumak amaçlı insanlara güvensiz bakmak. Bunun sonu ne biliyor musun canını çok yakacaklar ve sen kendini yiyip bitireceksin hasta olacaksın. Çevrendeki kimse sana iyi biri demez saf yurduna vurulursun adamdan sayılmazsın eldeki cepteki olursun kimse sana saygı duymaz. Ama en kötüsü de ne biliyor musun SENİN KENDİNE SAYGIN kalmaz. Soluğu psikiyatride almak istemiyorsan biraz sesini çıkar. Hakkını savun aklını kullan. Bu becerilerini geliştirmek istiyorsan polisiye kitap oku o seni düzeltir. Tüm bunları nerden biliyorsun diye de sorma :)
tarafından
Teşekkür ederim tavsiyelerine uyucam :)
0 oy
(893 puan) tarafından

Bir süre sonra artık tam tersi biri olacaksın canım. Ben de senin gibiydim eskide. Şimdi ise tam tersi. Kötü biri değilim ama kötülüğe karşı da karşımdakinin canına okurum. Tahammülüm yok artık kimseye. İyiliğe karşı da melek gibiyim. Kısacası kim bana nasıl davranırsa karşılığını öyle alır. "Eskiden boşa harap etmişim kendimi" diyorum şimdi. Eskiden beni de saf s*****olarak görürlerdi, şimdi ise bana uyanık diyorlar. :D

Kötülüğe susmanın sana hiçbir faydası yok canım. Tam tersine, sana kötülüğü olur. Sen Sustukça insanlar sana kötülük yapmaya devam eder. Ben bunları yaşadım, sen de bunları yaşama istiyorum. Benden sana bir dost tavsiyesi. 

tarafından
Teşekkür ederim umarım dediklerinizi yapabilirim
(893 puan) tarafından
Rica ederim canım. :)

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 309 göst.
5 Mart 2023 Diğer kategorisinde Melek06 (867 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 418 göst.
29 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,696 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 225 göst.
7 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 376 göst.

Kategoriler

1,472,463 soru

24,111,487 cevap

332,982 kullanıcı

...