0 oy
323 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,288 puan) tarafından
Erken menepoz olan varmı kızları 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
ablam girdi40 yaşında 
(1,288 puan) tarafından
Ben 28 yaşındayım:/ keşke 40 a kadar girmesem
tarafından
genetik mi acaba? doktor bir şey dedi mi?
(1,288 puan) tarafından
Net birşey demedi başka yere yönlendirdi pazartesi gideceğim bu kadar erken olan hiç kimse yok
-Reklam-
0 oy
(4,280 puan) tarafından
Ablam 35 yaşında filandı. Ama doktora gitti doktor daha yaşın genç diyip ilaç verdi onu kullanıyor. 
(1,288 puan) tarafından
Öyle bir ilaçmı varmış yok diyor doktorlar
0 oy
tarafından
32 yaşındayım ben 
(1,288 puan) tarafından
Aa cnm nasıl ilerledi süreç en son ne zaman adet gördün
tarafından
4-5 aydır 1 gün çamur gibi lekeli oluyordum doktora gittim düzensiz adetten dolayı doktor ultrason ile baktı sol tarafım menopoza girmis sağdada orta düzeyin altindaymis yani tamamen kesilmem an meselesiymis
(1,288 puan) tarafından
Ultrasonla nasıl anliyorki kan testleriyle anlaşılıyor diye biliyorum fsh amh
tarafından
Onlarada bakıldı canım hem kan hem ultrason
(1,288 puan) tarafından
Değerlerin nasıl benim fsh 14 Amh 0.23 çok araştırdım bitkisel şeyler uyguluyorum bide önlemek için soğan kürü içiyorlar sende iç
tarafından
Soğan kürü bos doktor hemen 2.cocuga başla erteler dedi fsh 5 çıktı benim bide folik asite başlattı yumurtalık kalitesini artıriyormus
(1,288 puan) tarafından
Ama düşükmus senin bide incir havuç kürü var ama ilaç kullaniyorsun sen
tarafından
Evet doktoruma güveniyorum ama şuan 2. Çocuk düşünmüyorum ilerde olursa olur olmazsa nasip artik
(1,414 puan) tarafından
Kızlar bu kan testlerini reglin 3. Günü mü yaptırdınız
(1,414 puan) tarafından
Birde fsh ın düşük olması lazım yüksek olması iyi değil
tarafından
Adet 2 veye 3. Gün ama benim 1 gün sürdüğü için ilk gün yaptırdım tabikide FSH yüksek ise sıkıntı oluyor ama bunun yanı sıra yumrta rezervi ve kalitesinde çok önemli tek kanla bu teşhis konmuyor amh 0.1 ile gebe kalanlar var çünkü yumurta kalitesi iyi oluyor
(1,414 puan) tarafından
Senin yumurta kalitesi sıkıntılı o zaman bebeğim ya Allah ol der olur canım benim
(1,288 puan) tarafından
Ben 2. Günü yaptırdım ama 3. Gün daha iyi fhs yükseldikçe menepoza yaklasiliyor demek ama çok video izledim yuksekken bitkisel yollarla düşüren çok var amh önemli yumurta üretme yani oda yaşın gencse kaliteli demek Allaha kalmış ben sadece şuan değil 3 yıl sonra falan düşünüyordum çocuk birde tabi yaşım 28 erken menepoz istemem bitkisel şeyler kullaniyorum şuan salı günü tekrar doktora gideceğim
tarafından
Bitkisel olarak ne kullanıyorsunuz
(1,288 puan) tarafından
Amh yükseltmek için incir ve havuç kürü omega d vitamini falan çok iyiymiş incir havuç kürü yapıyorum fhs için aslan pençesi hayıt tohumu birde kesinlikle sağlı beslenmek yürüyüş falan iyiymiş bal polen arı sütü karisimida kullanıyorum bunları yaparak düşüren çok olmuş
tarafından
Hadi inşallah faydasını görürsünüz ya benim yumurta kalitesini kötü
(1,288 puan) tarafından
Amh benim 0.23 :( progestan iyi geliyor ona o şekilde hamile kalanlar oldu sizin değeriniz kaç ilaç işe yaramiyorsa bu incir havuç kürünü doktoruna sorarak dene bence tabi sen bilirsin
tarafından
Ben ilk cocugumuda incir kürü ile gebe kalmıştım
0 oy
(5,414 puan) tarafından
Kız arkadaşım yaşadı malesef 30 yaşında başladı :(
(5,414 puan) tarafından
5.de falan tuttu galiba canım. Baya bi denediler. O çok geç tanı aldı. Hep pkos dediler
(1,288 puan) tarafından
Benimde değerlerim düşük 2 küçük oğlum var birde kız çocuğum olsun istiyordum 2 çocuk daha düşünüyordum ilerde tabi birde benim hemen çocuğum olurdu yabi nasıl böyle oldu anlamadım bebekleri olmasına sevdindim Allah kimsenin içinde ukte bırakmasın
(5,414 puan) tarafından
Onun eşi de kız istemişti hep. Doktorla pazarlık yapıyordu. Hocam tek atımlık kurşunum var. Yap şu kızı diye :D seni evlatların varmış çok şükür Allah uzın ömür versin. Zor süreç cidden
(1,288 puan) tarafından
Cinsiyeti ne peki:)))
(5,414 puan) tarafından
Kızı buldu ya :D
0 oy
(263 puan) tarafından
Ablam oldu daha 28 yaşında:(
(1,288 puan) tarafından
Var cnm unutmazsam yazarım daha doktora var baya ayın 5 inde
(1,288 puan) tarafından
Cnm bende gittim tekrar istersen çocuk dene dedi olmaz diyemem olabilir dedi yada mebriyo dondur falan dedi erken menepoz olarak gözüküyor dedi degerlerime Bakarak ablan ne yaptı onun degerleri ney
(263 puan) tarafından
Cnm sen normal kadın doguma mi gidiyorsun yoksa tüp bebek merkezine mi
(1,288 puan) tarafından
Tüp bebek merkezine gittim bu sefer
(263 puan) tarafından
Ablama attım msjini ins oda gider

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 121 göst.
8 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Narin.masal (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 116 göst.
23 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Narin.masal (17 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 146 göst.
23 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Almilayla (1,414 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 139 göst.
17 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kubra- (1,126 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,430 soru

24,085,702 cevap

331,457 kullanıcı

...