0 oy
323 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,288 puan) tarafından
Erken menepoz olan varmı kızları 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
ablam girdi40 yaşında 
(1,288 puan) tarafından
Ben 28 yaşındayım:/ keşke 40 a kadar girmesem
tarafından
genetik mi acaba? doktor bir şey dedi mi?
(1,288 puan) tarafından
Net birşey demedi başka yere yönlendirdi pazartesi gideceğim bu kadar erken olan hiç kimse yok
-Reklam-
0 oy
(4,278 puan) tarafından
Ablam 35 yaşında filandı. Ama doktora gitti doktor daha yaşın genç diyip ilaç verdi onu kullanıyor. 
(1,288 puan) tarafından
Öyle bir ilaçmı varmış yok diyor doktorlar
0 oy
tarafından
32 yaşındayım ben 
tarafından
Bitkisel olarak ne kullanıyorsunuz
(1,288 puan) tarafından
Amh yükseltmek için incir ve havuç kürü omega d vitamini falan çok iyiymiş incir havuç kürü yapıyorum fhs için aslan pençesi hayıt tohumu birde kesinlikle sağlı beslenmek yürüyüş falan iyiymiş bal polen arı sütü karisimida kullanıyorum bunları yaparak düşüren çok olmuş
tarafından
Hadi inşallah faydasını görürsünüz ya benim yumurta kalitesini kötü
(1,288 puan) tarafından
Amh benim 0.23 :( progestan iyi geliyor ona o şekilde hamile kalanlar oldu sizin değeriniz kaç ilaç işe yaramiyorsa bu incir havuç kürünü doktoruna sorarak dene bence tabi sen bilirsin
tarafından
Ben ilk cocugumuda incir kürü ile gebe kalmıştım
0 oy
(5,414 puan) tarafından
Kız arkadaşım yaşadı malesef 30 yaşında başladı :(
(5,414 puan) tarafından
5.de falan tuttu galiba canım. Baya bi denediler. O çok geç tanı aldı. Hep pkos dediler
(1,288 puan) tarafından
Benimde değerlerim düşük 2 küçük oğlum var birde kız çocuğum olsun istiyordum 2 çocuk daha düşünüyordum ilerde tabi birde benim hemen çocuğum olurdu yabi nasıl böyle oldu anlamadım bebekleri olmasına sevdindim Allah kimsenin içinde ukte bırakmasın
(5,414 puan) tarafından
Onun eşi de kız istemişti hep. Doktorla pazarlık yapıyordu. Hocam tek atımlık kurşunum var. Yap şu kızı diye :D seni evlatların varmış çok şükür Allah uzın ömür versin. Zor süreç cidden
(1,288 puan) tarafından
Cinsiyeti ne peki:)))
(5,414 puan) tarafından
Kızı buldu ya :D
0 oy
(263 puan) tarafından
Ablam oldu daha 28 yaşında:(
(1,288 puan) tarafından
Ya bende 28 yaşındayım girdimi girme aşamasındamı acaba degerleri falan ne adeti kesildimi
(1,414 puan) tarafından
Sizin nasıl değerleriniz bende aynı sebepten gittim dea ama gösteremedim sonuçları
(1,288 puan) tarafından
Fsh 14 Amh 0.23 ben çok arastirdim fsh 15 in üstü tehlikeli diyorlar 20 30 arası menepoz başlangıcı 40 50 menepoz diyorlar ama bunu 50 den düşürüp hamile kalanlar var ablanın değerleri ne
(263 puan) tarafından
Cnm ablamın değerleri tam ne bilmiyorum ama ilaç kullanıyor öyle adet oluyor yani tam menopoza girdi hep o eşi olacak Allah'ın cazesi yüzünden doktorlar hiç yumurtan kalmadı diyorlar çocuğu olmayacak yani
(263 puan) tarafından
Sizin cocgunuz var mı peki ins vardı cnm
(1,288 puan) tarafından
Benim 2 oğlum var cnm çok üzüldüm ama bak sen sor değerlerini keşke ugrassaydi bitkisel yöntemleri vardı progestan falan alirdi gecmi fark etti . Zaten ne oluyorsa üzüntü stresten oluyor bu eşler yüzünden
(263 puan) tarafından
Onunda iki kızı var cnm vala oda eşi yüzünden hep yok dedi su bu kaldı şimdi dedi randevu aldım bakalım ikimizde çok geçmiş olsun cnm Allah hakkınızı birakmasin doktor ne dedi peki size
(1,288 puan) tarafından
Valla Allah biliyor bende bir kızım olsun çok isterim salı günü gideceğim cnm bakalım ne dicek nasıl olcak
(263 puan) tarafından
İns cnm sen hangi doktora gidiyorsun şehir neresi bizimki adana
(1,288 puan) tarafından
İstanbuldayim cnm ben devlete gidicem salı günü sonuca göre özele giderim belki şuan hicbirsey bilmiyorum tekrar test isticem
(263 puan) tarafından
Ne derse ins banada soylr olur mu ablama anlatim
(1,288 puan) tarafından
Olur cnm söylerim ama kendiside gitsin herkez farkli oluyor birsürü değer var çünkü
(263 puan) tarafından
İns cnm ins hep üzüntüden oldu eşi çok hata yaoti stres içine attı
(1,288 puan) tarafından
Aynen cnm beninde öyle
(1,288 puan) tarafından
Cnm bana büyük ihtimal tedavi diyecekler devletten randevu geç diye özele gittim devlete yönlendirdi tedavi için
(263 puan) tarafından
Ablamda gitmiş cnm doktor iki kızın var aukkret dedi tüp bebek bile zor olur deddi geldi garibim
(1,288 puan) tarafından
Hadi yaa cnm ablana degerlerini sorsana ama inşallah istediği gibi olur başka doktorada gitsin
(263 puan) tarafından
Soracam cnm instgarm var mı sende benim adım Aynurkayaaz47 ordan yaz ne derse doktor olur mu
(1,288 puan) tarafından
Var cnm unutmazsam yazarım daha doktora var baya ayın 5 inde
(1,288 puan) tarafından
Cnm bende gittim tekrar istersen çocuk dene dedi olmaz diyemem olabilir dedi yada mebriyo dondur falan dedi erken menepoz olarak gözüküyor dedi degerlerime Bakarak ablan ne yaptı onun degerleri ney
(263 puan) tarafından
Cnm sen normal kadın doguma mi gidiyorsun yoksa tüp bebek merkezine mi
(1,288 puan) tarafından
Tüp bebek merkezine gittim bu sefer
(263 puan) tarafından
Ablama attım msjini ins oda gider

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 121 göst.
8 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Narin.masal (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 116 göst.
23 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Narin.masal (17 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 146 göst.
23 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Almilayla (1,414 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 139 göst.
17 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kubra- (1,126 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,401 soru

24,085,412 cevap

331,441 kullanıcı

...