Gerçekten bazen insanları anlamakta zorlanıyorum. İnsanların zayıf veya kilolu olmaları kendi tercihleri olabilir ya da olmayabilir, bu onun kanayan yarası olabilir kanatmanin ne anlamı var. 43-44 kiloyla hamile kaldım 5 aylık oldu ve 52 kiloyum inanın işitmedigim laf kalmadı, zorlu bir süreç sağlık açısından ve her ağrım sızım zayıf olmama bağlanıyor.
Bir arkadasimda aynı dönemde hamile kaldı şu an 69 kilo ve ikizlere gebe, kadincagizin isitmedigi şey kalmadı çok kilolusun çok kilo aldın vs. onun da tüm ağrıları ve sancılı süreci kilo almasına bağlandı.
Yani demem o ki kimseyi memnun edemeyiz, illa konuşacak bir şey buluyorlar. Ben bana söyleyenlere bu benim tercihim ben zaten kilo almak istemiyorum deyip ağızlarını kapatıyorum ama herkes bundan da anlamıyor. Tuttuğum hapı çıkaracak kadar her yediğimi kusan bir gebeydim 39 kiloya düştüm hastanede yattım buna rağmen insanlar kilo al, bir şeyler ye deyip akıl veriyor. Ben yaşamaya çalışıyordum onlar laf sokma derdin de
Bana kalsa normal dönemde 43 değil de 55 olmak isterim ama demek olmuyor, almak da vermek de zor. Önemli olan sağlıklı olmak. Ayrıca şu bu kırılacak diye ağzımızı acmiyoruz fakat herkes bizi kırıyor maasallah kimsenin umrunda değiliz, bir daha yüzünü görmeyeceğimiz insanlar çok dert etmiş gibi konuşmasın.