+1 oy
187 göst.
önce Diğer kategorisinde (4,065 puan) tarafından

Geçen sene yolladım anaokuluna çocuğumu ben istedim konuşmasina fayda olsun özel egitimle beraber bu sene yollamak istemiyorum eşim gitti yazdırdı geçen sene öğretmen herşeye çağırdı. Konuşmasi olmadığı için cocuklar zorbalıyor .

Buda hareketli hırçınlık yapıyor bı iki vurma olayı oldu hiic istemiyorum vurması ama yaptı öğretmene derdi anlat rehberlikciye anlat velilerle yüz göz ol bı faydası olur dedim ama beni yıprattı ..

3 Cevaplar

+2 oy
önce (698 puan) tarafından

Anaokulundan önce dil terapistine göndermeniz gerekiyordu öfkesi hırçınlıgı bu yüzden zaten

önce (4,065 puan) tarafından

Dedim yaa özel eğitim gidiyor zaten 

önce (698 puan) tarafından

Özel eğitimde dil terapisti var fakat ayrı kol oldugu için belirtmemişsiniz ona istinaden sordum

-Reklam-
+2 oy
önce (681 puan) tarafından

zorbalandigu yerden kaciracak halin yok habire . gidecek . gittigi vocuklar siniftakiler degisir. sen milletin cocugunun terbiyesizligi yuzunden kendi cocugunu niye geri cekip egitimden gelismesinden mahrum birakasinki

önce (4,065 puan) tarafından

Yok buda vuruyor maalesef bu sefer çocuğun velisiyle ugrasuyom çocuk bundan korkuyor aralarina almiyolar

0 oy
önce (63 puan) tarafından

Valla bu sene bende anaokuluna verdım resmen pısmanlık ya ıkı buçuk sene duzenlı özelde oyun grubuna gıttı çocuk etkınlıklerı vs yapıyor çok mutluydu bu sene dedım hazır anaokuluna vereyım Bırde çok gıtmek ıstıyordu oğlum ama pısman oldum postuma bakarsan canım keşke bütçeler olsada özele göndersek valla çok mutsuz oldum bugün 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 174 göst.
0 oy
18 cevap 386 göst.
13 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Cansell12 (11 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 83 göst.
13 Mart 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sekerparemm (771 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,336 soru

24,152,718 cevap

334,990 kullanıcı

...