0 oy
853 göst.
Diğer kategorisinde (248 puan) tarafından
5.5 aylık oğlum 34 aylik  kızım var yani yaklaşık  3 buçuk senedir ya hamileyim ya emziriyorum. Ve ben bekarken 54 kilodaydim şuan 77 kiloyum benimde gözüm var bende aynaya bakıyorum görüyorum neyin ne olduğunu ama şu hamilelik ve emzirme sürecinde yaşadığım kilomla ilgili laflar kadar ağrıma giden bisey olmadi kimisi daha 6 aylık hamileyken ! Çok kilo almışsın diyenmi istersin kendi kaba etine bakmadan benim kollarıma laf edenmi istersin çok üzüldüm çok ağladım. Ve bugün yine bir densizin lafıyla çok üzüldüm ablamın arkadaşı beni en son lise yada üniv yıllarında görmüştür ve ben şuan 37 yaşındayım!! Ablamla görüntülü konuşurken o kişi yanindaymis merhabalastik ikinci lafı kaç kilosun oldu kilomu söyleyince belli maşallah yanaklar tombiş tombiş dedi ve ben o kadına hiç bişey diyemedim sen bana diyene kadar gözlerin görünmüyor sislikten diyemedim seninde benden aşağı kalır yanın yok maşallah diyemedim!! Ve ben emziriyorum be kadın 2 çocuk annesisin hiç mi bilmiyorsun bu süreçleri kolay verilen bişey olsa çocukların kapı kadar olmuş sen verseydin veriliyorsa!! Şimdi bu hak olmuyormu bu vicdansizlik zorbalık olmuyormu öyle kızgın öyle ofkeyilim ki sütümün çektiğini bile yiyemedim akşam Allah'a havale ettim ben böylelerini umarım bir daha karşılaşırız bu sefer 2 çift lafım illaki olacak! 

22 Cevaplar

0 oy
(513 puan) tarafından
valla canim boyle zekadan yoksun kisiler yuzunden Allah korusun da sutünden olma o bebegin sute ihtiyaci var. kendinle barisik ol kilo almis olabilirsin ama bu dunyanin sonu degil Allah dermansiz dert vermesin. sana oyle diyenlere de ki: ben suan bebegim saglikli ben saglikliyim benkm yerimde olmak isteyen yuzbinlerce anne adayi varken kilo olayini takmiyorum keske sen de benim yerime kiloyu takmasan de sustur. baktin cok ustune gidiyorlar herkes once bir aynaya baksin de. 

yeter artik ya ne istiyorlar bu yeni dogum yapan emziren annelerden. ya herseyi gectim belki hormonal bir rahatsizlik var karsindakinin neden bilmeden onyargili bu insanlar anlamis degilim. ama boyle diyenleri iki gun sonra gorurum ben mutlaka Rabbim cikartiyor. sen bosver kuzum ya ne agliyorsun bu bes para etmeyen kisiler yuzunden. kimse senden daha degerli degil bunu sakin unutma. 
-Reklam-
0 oy
(8,879 puan) tarafından
Bana görümcem laf ediyor aklınca şaka yapıyor bende yapistiriyorum cevabı kilo vermeye çalıştı bi ara biraz verdi daha veremedi benim ahım tuttu galiba benimle dalga geçecekse inşallah da veremesin 

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 643 göst.
12 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde gookceen (4 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 328 göst.
23 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Su1880 (198 puan) tarafından soruldu
+1 oy
31 cevap 1,286 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Huzurum91 (14,126 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 841 göst.
30 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,474 soru

24,099,519 cevap