5.5 aylık oğlum 34 aylik kızım var yani yaklaşık 3 buçuk senedir ya hamileyim ya emziriyorum. Ve ben bekarken 54 kilodaydim şuan 77 kiloyum benimde gözüm var bende aynaya bakıyorum görüyorum neyin ne olduğunu ama şu hamilelik ve emzirme sürecinde yaşadığım kilomla ilgili laflar kadar ağrıma giden bisey olmadi kimisi daha 6 aylık hamileyken ! Çok kilo almışsın diyenmi istersin kendi kaba etine bakmadan benim kollarıma laf edenmi istersin çok üzüldüm çok ağladım. Ve bugün yine bir densizin lafıyla çok üzüldüm ablamın arkadaşı beni en son lise yada üniv yıllarında görmüştür ve ben şuan 37 yaşındayım!! Ablamla görüntülü konuşurken o kişi yanindaymis merhabalastik ikinci lafı kaç kilosun oldu kilomu söyleyince belli maşallah yanaklar tombiş tombiş dedi ve ben o kadına hiç bişey diyemedim sen bana diyene kadar gözlerin görünmüyor sislikten diyemedim seninde benden aşağı kalır yanın yok maşallah diyemedim!! Ve ben emziriyorum be kadın 2 çocuk annesisin hiç mi bilmiyorsun bu süreçleri kolay verilen bişey olsa çocukların kapı kadar olmuş sen verseydin veriliyorsa!! Şimdi bu hak olmuyormu bu vicdansizlik zorbalık olmuyormu öyle kızgın öyle ofkeyilim ki sütümün çektiğini bile yiyemedim akşam Allah'a havale ettim ben böylelerini umarım bir daha karşılaşırız bu sefer 2 çift lafım illaki olacak!