0 oy
2,187 göst.
Diğer kategorisinde (580 puan) tarafından
Kaynanam çok kıskanç önceden oglunu kıskanırdı simdi torunu eşim tek çocuk haliyle tek torun var suan kıymetli ama kaynanam kıskanıyor ben severken oynarken hemen araya giriyor sesleniyor ilgisini çekmeye çalışıyor oğlum onun kucağında bir sey yapınca sanki ilk onda yapmış gibi gözüme bakıyor direk bu ara oglum utanır gibi birinin kucağındayken güldürmeye calısınca hemen kafasını gögsüne gömüyor kucakta tutan kişinin bugun evden cıkarken hadi oglusum gidiyoruz artık dedim kaynanam tutuyordu kucağında güldü kafasını gömdü yine utanır gibi kaynanam hemen aaa gelmek istemiyor dedi sinir oldum bir de ben ne diye seversem o sekilde seviyor ben nasıl güldürmeye calısırsam oyle yapıyor en sinir oldugum sey de oglum diyor uyudu mu oglum falan mesela oglum demesini hiç istemiyorum buda Bi kıskançlık ama ben kaynanamı sevmiyorum o yüzden her şeyi batıyor oglum desin istemiyorum o yuzden sizde de var mı böyle hisseden 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kaynanam da öyle valla bnm oğlumda insanın göğsüne yaslaniyo 

Oğlumun dışı kaşınıyor ne ne ne ses çıkarıyor bak nene diyor bnm torunum diyo ayy öyle sinir sinir oluyorum ki anlatamam

Hele bir gün naptı? Peder kucağına aldi oğlumu bn yemek yedirmek için alayım dedim gelmedi cnku bn oturuyordum peder ayakta olduğu için gelmedi.

Kaynanam bak anayi unuttu gelmiyor peder de kızdı kaynanama öyle sus pus oldu bazen çok nefret ediyorum eskiler aklıma geliyor ya
(580 puan) tarafından
Ay biz nasıl kaynana olcaz diye düşünüyorum bazen böyle olacağımı sanmıyorum valla değişikler ya
tarafından
Senin ki iyi niyetinden ediyo canım bnm ki ile çok sorunum oldu yeni hallettik bazen bnm inadima yapıyor emzircm keşke sütüm olaydı dyo bn senden çok seviyorum falan diyo düşün senin ki iyi gene
(580 puan) tarafından
Ay benimkide bazen diyor onu aglayınca aglama oglum olsa emziririm ama yok ki diyor ama ciddi anlamda dese o sekilde lafı sokarım
tarafından
Bn lafımı dediğim için içimde bsy kalmıyor canım
(580 puan) tarafından
İyi yapıyorsun susunca hep beterler
-Reklam-
0 oy
(1,634 puan) tarafından
Ya bunlara takılmayın çocuğuna zarar vermiyor sonuçta onu seviyor hiç değilse. Nasil davranırsa davransın evlat senin sonuçta o sadece kendini avutur. Aranızda bir problem yoksa takılmayın böyle şeylere inanın herkes aynı. 
(580 puan) tarafından
Ben sevmiyorum diyorum ya ondan her şeyi batıyor soguttu kadın kendinden bir yaşıyoruz bir de onun da etkisi var artık ağzıyla kuş tutsa değişmez duygum yani o derece
(1,634 puan) tarafından
Kıskanıyo demekt ki tüm kaynanalar gibi
(580 puan) tarafından
Evet önceden de eşimden kıskanırdı ya simdi belki de o yuzden yaptıkları bana kıskançlık gibi geliyor artık düsün eşim iş için yeni evlenmiştik şehir dısına cıktı sürekli arayıp durduk birbirimizi kaynanam sırf beni hergün aramıyor diye surat yapıyordu bir gün eşime dedim anneni ara diye öyle aradı açmadı telefonu
(1,634 puan) tarafından
Hahaha trip atmış
(580 puan) tarafından
Aynen öyle yaptı :D
0 oy
(468 puan) tarafından
sende de var kıskançlık canım belkide sevmiyor batıyor hareketleri buyunce sizi düşünemiyorum
(580 puan) tarafından
Evet canım dedim ya zaten yazının sonunda oglum demesini istemiyorum buda kıskançlık aslında diye ama sırf kaynanamı sevmediğim için kıskançlık oluyor yoksa kendi annem oglum dese sorun etmem
(468 puan) tarafından
oda eşinin annesi salla gitsin canım bebeğin büyüyecek bu günler geri gelmez güzel hatıra kalsın
(580 puan) tarafından
Orası öyle canım
0 oy
tarafından
Abartiyosun.net
(580 puan) tarafından
Evet abartıyorum belki ama bi tek kaynanam için geçerli bu çünkü sevmiyorum kendisini her şeyi batıyor
tarafından
Söyle yüzüne seni sevmiyorum çocuğumu sevme de
(580 puan) tarafından
Öyle bir sey deme sansım yok tabiiki ne kadar sevmesem de o torunu sadece rahatsız oluyorum ama sırf bu rahatsızlığım yüzünden torununu sevemez gibi kafa yapısında bir insan değilim sadecediyorum yazdığım seyler sinir ediyor beni
tarafından
İşte yüzüne diyeceğin kadar mesafe koyup görüşmeye eğin kdar büyük bişey yok demek ki o yüzden canını boşa sıkma kndini üzme rahat ol
(580 puan) tarafından
Tamam canım sağol yorumun için
0 oy
(518 puan) tarafından
Ayy kiz öyle deme ama seviyor demekki torununu. Yanlis anlama ama sendede kiskanclik var bence cocugunu paylasmak istemiyosun ben öyle anladim. Benim kaynanamda sevio hatta diyorum ki oglum babaanneyimi istiyosun al babaannesi seni istiyomus deyip veriyorum valla :))) daha 6 aylik
(580 puan) tarafından
Cocugu nedense Bi onunla paylasmak istemiyorum nedense işte sorun orada sevmiyorum ya ondan böyle hissediyorum ama götürüp senin dediğin gibi bende veriyorum sevsin ilgilensin falan diye öyle uzak tutma çabasında değilim sadece rahatsız oluyorum bazı şeylerinden
0 oy
(163,375 puan) tarafından
Ben canım benim kaynana esimi benden kiskanir o benim oglusum der hep gicik kaparim cok cektirdi bana malesef kabuklenemiyolar cocugunun buyuyup evlendigini baba oldugunu islerine geldigi gibi davraniyolar ben dogum yapinca vermiycem bebegimi yemin ettim asla vermiycem 
(580 puan) tarafından
Maalesef veriyorsun canım tamam ben sevmiyorum ama torununu sevemez asla diyemiyorum cünkü torunu eşimle aram açılır ki bunu da istemem
0 oy
tarafından

Kaynanami sevmem oda beni sevmezdi gözüme batırmaya çalıştığı çok şey vardı biz birlikken kizim anne anne anne derdi bana  o ise bak bak alma alma diyor derdi hicte umrumda olmazdı bana gelmezdi bazen kizim çünkü kapı eşiğine giderdi öyle kandirirdi dışarıya çıkacağını anlardı kizim ve buna bayılır her zaman yine umrumda olmazdı gitsinlerde biraz kafamı dinliyim derdine duserdim ben , onlar kıskançlıktan yapardı çoğu şeyi ben ise küçük kalmayacak sonuçta buyuyünce  nasil olsa nasil pislik insanlar olduklarını bana yaptıkları kötülükleri öğrenecek sonuçta diye düşünürdüm keyfini sursunler ben de biraz yalnız kalayım derdim fazla takilmayin ya:D

(580 puan) tarafından
İster istemez insan sinir oluyor ama ya
0 oy
tarafından
Sen kaynanası sevmediğin için napsa gözüne geliyordur. Benm kaynanam annem kızımı çok severler onlara girrikmi hep onlar ilgilenir benm hoşuma gider kızımı sevmeleri oynamalaro
(580 puan) tarafından
Aynen bencede ondan oluyoe canım yoksa Baska kimseden kıskanmıyorum
tarafından
Büyük ihtimal ısınmaya çalış diycem ama
(580 puan) tarafından
İmkansız gibi bir sey artık
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Aslinda oyle abartilacak bisey yok seedigin icindir canim bak sende oglunu ondan kiskaniyorsun
0 oy
(407 puan) tarafından
Merhaba o kişi ben ✋
0 oy
tarafından

benimkide üü dede gel dedi diyor huseyin dede gel demis yani :) yok cumle kuruyo diyecektim bide herkese oyle anlatiyor :)

hafif kiskanclik benimkndede var bana vermek istemiyor :) kizim keni istiyor baskasi olsa hemen getirip veriyor ama kaynanam vermek istemiyor

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 209 göst.
4 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde Melek.06 (163 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 366 göst.
22 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Melek.06 (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 706 göst.
12 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Sirius76 (1,318 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 644 göst.