Aynısı benim kaynanam eksiği var fazlası yok hatta benimde içimden hiç gitmek aramak gelmiyor hatta bişeyi yaptığın zaman millete yaptı diye anlatmasını bile istemiyorum yapmadı dese daha mutlu olacağım o derece bi şey yapmak istemiyorum yaşattığı yaptığı şeylerden dolayı beni arkadaşlarıma rezil etmekten tut ilk bebeğimi benden kıskanmaya kadar bir sürü hatası var ama sorsan dünyanın en iyi kaynanası geçen gün bişeye güldüm kahkaha atarak değil ama sesli duyulacak şekilde güldüm ama dediğim gibi kahkaha tarzı değil neye gülüyorsun dedi komiğime gitti gülesim geldi dedim sende gülmeye yer mi arıyon ne dedi napayım ağlayayım mı dedim tebessüm ederek yok ağla demiyom da dedi eveledi durdu bişey yapıyorsam mecburiyetten yapıyorum inan içimden hiç gelmiyor ameliyat olacak mesela hiç gidesim gelmiyor merak etmiyorum iyi kötü dilekte bulunmak istemiyorum belki acımasız gelebilir ama bana aynısını yaptı aynısını yaptı diye kin tutmuyorum zoruma gidiyor normal doğum yaptım ama sezeryanlı birinden farkım yoktu dikişiö çok fazlaydı popo kemiğim zorlamadan dolayı ağrıyordu biri destek olmayınca kemik ağrım yüzünden oturup kalkamıyordum dikişim çok olduğu için bacaklarım açık yürüyormuşum farkında olmadan bana dediği aman bi tek sen mi doğum yaptın penguen gibi yürüyüp yalandan birinin yardımıyla oturup kalkma zaten normal doğum yaptın nazını başka zamana sakla dedi yani benim çektiğim acı ona naz yapıyorum gibi geldi kızı doğum yapınca hastaneye yemek götürmekten tut eve gidip hastane çantasını boşaltıp tek tek yıkayıp ütüledi bana da bi yemek yapıp getirdi ben bebekle ilgilenitken kendi otorup yemiş ve yediği şeyleri bulaşık makinesine düzmek bile zoruna gitmişti sanırım ki yediği tabaklar öylece duruyordu kalktım kendim yaptım şu an hala öyle benim yaptığım şeylere hep bir kusur bulunuyor iyi yapsam kıskanıyor kötü yapsam seviniyor içten içe çok belli oluyor zaten ağzı farklı konuşuyor yüz ifadesi farklı konuşuyor dediğim gibi ameliyat olacak çok önemli bişey değil ama herkes emrine amade olsun istiyor hiç ağzımı açıp bişey lazım mı diye sormadım sormakta istemiyorum içimden gelmiyor çünkü öyle bi soğuttu kendinden el gibi gidip gelmek istiyorum ameliyat sonrası da çok övdüğü toz kondurmadığı sürekli kıyaslayarak bana örnek gösterdiği kızı baksın diyorum nasıl olsa benim yaptığım 100 şey kızının yaptığı 1 şeyden bile kıymetli olmuyor diyorum gidersem ayda bir iki kere gidiyorum o de kayınbabam için
Şeninde içinden gelmiyorsa beni öldüreceksin diye seni etkilemesine izin verme