+1 oy
163 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (142 puan) tarafından

Yaptıklarını asla unutamıyorum kendinden hiçbir şey görmedim ama o bende kusur arar şimdi yalandanda olsa jyi gibi davranıyor ama ben bakışından bile anlıyorum kıskançlığını hele benim ailemi hiç istemiyor çok zoruma gidiyor hareketleri aramıyorum hiç kesin birgün başıma kalkacak. İçimden gelmiyor ben kavga çıkarınca ölecem suçlusu sensin diyor çok yorgunum gerçekten öyle bir manüpüle ediyor ki insanı deli olacak şimdi iyiyiz sözde ama içini biliyorum 

3 Cevaplar

+2 oy
(1,451 puan) tarafından

Sana laf vurduğunda sende gülerek laf söyle kızarsa şaka yapıyorum sende herşeye alınıyorsun de.onun dışında gelenine gidenine karışamaz.benimkide çok kıskanç anlatsam yaptıklarını roman olur.o yüzden hiç takma bile.

(142 puan) tarafından

Ben zaten çok takıntılı biriyim ama dua ediyorum kızından bulsun bana yaptığını çünkü kızıda asla masum değil Allah büyük

-Reklam-
+1 oy
(1,560 puan) tarafından

Aynısı benim kaynanam eksiği var fazlası yok hatta benimde içimden hiç gitmek aramak gelmiyor hatta bişeyi yaptığın zaman millete yaptı diye anlatmasını bile istemiyorum yapmadı dese daha mutlu olacağım o derece bi şey yapmak istemiyorum yaşattığı yaptığı şeylerden dolayı beni arkadaşlarıma rezil etmekten tut ilk bebeğimi benden kıskanmaya kadar bir sürü hatası var ama sorsan dünyanın en iyi kaynanası geçen gün bişeye güldüm kahkaha atarak değil ama sesli duyulacak şekilde güldüm ama dediğim gibi kahkaha tarzı değil neye gülüyorsun dedi komiğime gitti gülesim geldi dedim sende gülmeye yer mi arıyon ne dedi napayım ağlayayım mı dedim tebessüm ederek yok ağla demiyom da dedi eveledi durdu bişey yapıyorsam mecburiyetten yapıyorum inan içimden hiç gelmiyor ameliyat olacak mesela hiç gidesim gelmiyor merak etmiyorum iyi kötü dilekte bulunmak istemiyorum belki acımasız gelebilir ama bana aynısını yaptı aynısını yaptı diye kin tutmuyorum zoruma gidiyor normal doğum yaptım ama sezeryanlı birinden farkım yoktu dikişiö çok fazlaydı popo kemiğim zorlamadan dolayı ağrıyordu biri destek olmayınca kemik ağrım yüzünden oturup kalkamıyordum dikişim çok olduğu için bacaklarım açık yürüyormuşum farkında olmadan bana dediği aman bi tek sen mi doğum yaptın penguen gibi yürüyüp yalandan birinin yardımıyla oturup kalkma zaten normal doğum yaptın nazını başka zamana sakla dedi yani benim çektiğim acı ona naz yapıyorum gibi geldi kızı doğum yapınca hastaneye yemek götürmekten tut eve gidip hastane çantasını boşaltıp tek tek yıkayıp ütüledi bana da bi yemek yapıp getirdi ben bebekle ilgilenitken kendi otorup yemiş ve yediği şeyleri bulaşık makinesine düzmek bile zoruna gitmişti sanırım ki yediği tabaklar öylece duruyordu kalktım kendim yaptım şu an hala öyle benim yaptığım şeylere hep bir kusur bulunuyor iyi yapsam kıskanıyor kötü yapsam seviniyor içten içe çok belli oluyor zaten ağzı farklı konuşuyor yüz ifadesi farklı konuşuyor dediğim gibi ameliyat olacak çok önemli bişey değil ama herkes emrine amade olsun istiyor hiç ağzımı açıp bişey lazım mı diye sormadım sormakta istemiyorum içimden gelmiyor çünkü öyle bi soğuttu kendinden el gibi gidip gelmek istiyorum ameliyat sonrası da çok övdüğü toz kondurmadığı sürekli kıyaslayarak bana örnek gösterdiği kızı baksın diyorum nasıl olsa benim yaptığım 100 şey kızının yaptığı 1 şeyden bile kıymetli olmuyor diyorum gidersem ayda bir iki kere gidiyorum o de kayınbabam için

Şeninde içinden gelmiyorsa beni öldüreceksin diye seni etkilemesine izin verme 

(1,500 puan) tarafından

Yemin ediyorum kendimi böyle yalnız hissediyordum öyle şeyler yaşayan insanları gördükçe üzülüyorum ama yalnız olmadığımı görüyorum yazdığının birçoğunu belki de farklı  versiyonunu ben de yaşadım yaşıyorum da doğum yaptım eve misafir getirecek kendisi getiriyor benim evime misafiri çocuk görmek içinmiş yok geçmiş olsun diyeymiş ev pislik için de misafir gelecek ben eve misafirim bu şekilde getirmek istemiyorum utanıyorum sezaryen doğum yaptım iki üç günlükdüm daha bir haftalık bile olmamıştım eve misafir topluyor bir sürü de kalabalık gelecekler hani ben hastaneden falan çıktığım için hastaneye gitmeden önce yaptığım temizlik de kaldı ev Bir de ben hastanede de kalmıştım doğum yapmadan önce sonra kalktım böyle olacak gibi değil eve süpürdüm sildim tuvalet banyo yıkadım bulaşık şunlar bunlar hepsini hallettim hiç böyle toz almaya geldi işte aynaları silmeye geldi karnım tekrar şişmeye başladı annemi çağırsam hep annemin eline konmaya çalışıyor sanki annemmiş gibi benim kaynanam oturuyor oturduğu yerden onu yapalım bunu yapalım annemi çağırmayacaktım normalde annemi çağırdım çünkü artık daha dayanamıyorum kendisi sadece misafirlerini hazırlık yapıyor sonra annem geldi ki orada Halimi yürüyemiyorum bile o kadar canım acıyor ki Annem dedi ki o da duyuyor senin bu halin ne dedi sen dedi geri düşmeye mi çalışıyorsun dedi o halde dedi ne iş yapıyorsun karnına bak dedi şişmiş dedi ama bayağı kızdı bana kızıyormuş gibi yapıyor ama ona duyuruyor hani gelen hemen gelmek zorunda mı bir hafta sonra gelsin bu milletdeki görgüsüzlük ne falan dedi ama kayınvalidem sadece dinliyor misafirler geldi gitti yemin ediyorum o bulaşıkların hepsini Annem halletti kendisi de oturdu öyle sonra bir gün aynen yeni böyle lohusa iken daha bir haftalık falan bile yokum ben kendi acimin derdindeyim canım acıyor çocuğum var bir yndan onun karnında doyurmaya çalışıyorum kadın bana gelmiş diyor ki açlıktan ölmüş hiç çay yapalım da yemek yiyelim dememişim sabahtan beri açmış la ben zaten aç olsam kalkar bir tabak yemek koyarım yerim benim öyle çay yapıp da keyif yapacak bir zamanım yok Halim de yok ki mutfakta bir sürü yemek var tencere tencere sanki önünden mi aldım dedim kalk da ye dedim benim şimdi tek derdim sanki onun midesi karnını açsa kalkp ye dedim yani ben ne yapabilirim ben şu an canımın derdindeyim ben nereden bileyim senin karnını açıp olmayacağını dedim e niye dememişim niye sormamışım ya var ya böyle dengesizler anladın mı böyle ne yapacaklarını ne diyeceklerini çok şaşırıyorlar kıskançlıkta had safaya çıkmış ki böyle bunların mahallesinde kalabalık herkes birbirini tanır burası küçük bir yer neyse hani çocuğa hediye para getirirler ya Bir buçuk falan ben aldım hani o da getirenler o bana verenler oldu işte benim ailemden şuradan buradan o kadar bana kaynanama bir arkadaşı demiş ki işte sen götürdün millete ona vermek zorunda değilsin yani bana vermek zorunda değilmiş arkadaşı böyle dedi diye kendisi arkadaşlarından akıl almayı çok sever çocuğuma gelen hediye bütün paraların hepsine kondu eğer bütün paralar bana gelmiş olsaydı en az 3 bin birikiyordu ona bile göz dikti o kadar aç gözlü bir de bana gelmesin de ben yemeyeyim de kendisi yesin hep diye de o parayı devletin verdiği 300 lirayı bile benden istedi 5 sene önce sadece bu kadar para veriyorlardı dedim ne yapacaksın parayı çünkü diğer paraların hepsini yedin bunda sana neden yedireyim neden paran varken sana vereyim işte neymiş çocuğa oda yapacaklarmış 😂 hep yalan amaç benim elimde beş kuruş bir şey olmasn vermiyorum dedim ben harcayacağım çocuğumu istedim ne varsa onu alacağım dedim ama yediremedi bunu kendini delirdi eşime demiş hani zannediyor ki eşim benden alabilecek bu arada babasıyla biri çalışıyor eşim kese bir bu yüzden de zaten deliriyor dedim eşime sen köpek gibi çalışırken onlar dedim çocuğun parasını zaten yediler devletin verdiği 300 liraya kadar kaldılar mı dedim 300 lira ile oda mı yapılacakmış dedim neyse bir şekilde şey yaptım şimdi o zaman ısrar etmedi zaten etsede vermezdim ben yüz bulamadı eşim de baktı bir şey yapmadı daha sesini açamadı yemişsin zaten yiyeceğin kadar 300 lira ile o da yapacaktı ya 4 sene sonra oldu çocuğumun odası yani sadece kendisindeki şey hasetlik açgözlülük gözünün doymaması Bir de elime geçen parayı ona soracakmışım ne yapalım diye lan sen kimsin senle mi evliyim ben sana mı düştü bunu muhabbetini yapmak geçenlerde eşimle bunun tartışmasını yapıyorduk annen dedim çocuğu bütün paralarını yedi  devletin verdiği 300 lira kadar göz dikti dedim eğer bütün para bizde olsaydı 3000'den fazla paramız olacaktı dedim Yok neymiş ben de yemişim çocuğun parasını hala annesini savunuyor bu arada benim eşim de tam SLK bu arada biz o bir buçuk la oğluma bebek arabası almıştık iyisini almıştım zamanında dedim ki ben çocuğun ne parasını yedim dedi Bir buçuk vardı elimizde onunla da gittik bebek arabası aldım ne aldık biz dedim neye yedim ben dedim ne aldım da ne yedim  bana gelip annene savunurken batma dedim tabii o arada eşimde sesini kesti şimdi bir daha doğum yapacağım öyle yaşayacaklarımı düşünüyorum Allah'ım güç versin kolaylık versin eşim de çok saf yani böyle gözünün gördüğünü görmemezlikten geliyor yeni yeni gözü açılıyor gibi ama çok çektim ya hala daha çekiyorum ama eskisi kadar sessiz değilim edebimden sustuğum zaman salaklık yaptığımı düşünüp daha çok ezdi kendisi oğluna da ezdirdi onun için elinden ne geliyorsa yaptı biz onun yüzünden eşimle ayrılmaktan döndük hem de iki kere ama benim kocam da akıllanmaz kendisi çeşit çeşit kıyafetler alır her gelen kumaştan kendini etek diktirir yelek diktirir ben de hani genciz alıyoruz değil mi aldığımda böyle üç beş bir şey ya böyle fazla kıyafet de almam yok her gördüğünde farklı kıyafet varmış üstümde sürekli bir şeyler alıyormuşum Allah'ım sen kendine baksana sen benim le birmisin anlatacak o kadar çok şey var ki yani şuraya roman olsa da yazsam dersin o kadar çok şey var ki kıskançlıktan deliriyorlar Bir de kalpleri kötü kalpleri kötü olduğu için öyleler zaten Allah onların kalplerinin ekmeğini yedirsin

(142 puan) tarafından

Oruspu bana yemek bile yapmadı ilk çocuğumda sezenyanlı idim resmen bana işkence etti Allah'a havale ediyorum ikici çocuğumda istemedim yanımda gurbette etek başıma doğum yaptım iki küçük çocuk baktım gene gelmedim yanına lanet olası pislik aynı oğlumu berden kıskandı kucağıma vermek istemediler kızı ile ikisi Allehım yarattıklarını yaşadıklarını görmek nasip olsun diye dua ediyorum

(1,500 puan) tarafından

Ne kadar uzak olurlarsa o kadar iyiler ama sen yine de öyle deme Rabb'im kimsenin ahını kimsede bırakmaz zaten Allah'tan korkuları olsa örümceklerini bilerek hareket etseler yarın bir gün bir şey olacağını bilerek hareket etseler bu kadar iğrençleşemezler zaten

(142 puan) tarafından

Allah'a havale ediyorum Allah'ım büyük 

(1,500 puan) tarafından

En güzeli Allah vekil bize yeter 

0 oy
(22,053 puan) tarafından

Hayatından çıkarma şansın varsa direk kurtul yaa

(142 puan) tarafından

Eşim tek erkek öyle bir imkanım yok zaten vicdanım da rahat etmez sadece artık durulsun istiyorum durulsa bile kalbini biliyorum çok yordu beni 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 270 göst.
22 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Melek.06 (142 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 146 göst.
+1 oy
7 cevap 337 göst.
27 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde _MR (2 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 172 göst.

Kategoriler