+1 oy
266 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (142 puan) tarafından

Kızlar müberek günde böyle şeyler hoş değil ama kadının varlığı bile hiçbirşeyden zevk alamama sebep oluyor evliliğimin ilk yıllarını oğlunu kıskandığı için zehir etti çok kötülük etti bana şimdide kendi çocuğumu benden kıskanıyor korkuyorum birşey yaparda çocuğumu benden soğuturmu diye birde onun kinini bu kötülüğünü çocuklarıma bulaştırmasıhı istemiyorum napçam ben eşim tek erkek başka torun da yok sürekli dua ediyorum ama kalbi öyle kötü ki öyle net görüyorum ki

5 Cevaplar

+1 oy
(9,558 puan) tarafından

Ogluna ne yapabilir canım ki ayrımısınız siz birmisiniz

(142 puan) tarafından

Ayrıyız ame yalancı sevgi gösterilerini bir gör o kadar yapmacık ki

-Reklam-
+1 oy
(987 puan) tarafından

Sen çocuğuna sevgini ver yeter kaynanan bi tarafınıda yırtsa sana düşman edemez. Bazı insanlar kötü naparsan yap kötü

(142 puan) tarafından

Yok olsa tüm kötüler yada içlerine iyilik girse hayattan soğudum

(987 puan) tarafından

Yani onun kötü olduğunu kabullenip seni yıpratmasına izin verme. Benimkide manipülasyonu güzel yapar eskiden olsa sinir olurdum 8 yıl oldu artık anladım takmıyorum 

(142 puan) tarafından

Çocuğumu etkilemesinlerde gerisi umrumda değil Rabbim uzak etsin 

+1 oy
(33 puan) tarafından

Benim mendeburda öyle. Eşimi kıskanıyor benden resmen hayır madem öyle evlendirmiyeydin turşusunu kuraydın. Geçen acısıyla 2 yaşındaki çocuğumu almışlar anne pis pis diyip duruyorlardı bidaha çocuğumla onları 2 dakika bile yalnız bırakmam. Zaten soğumuştum o lafından sonra onu görsem şeytan görmüş olurum herhalde. 

(33 puan) tarafından

O olay daha yeni yaşandı bayramda mecbur gideriz. Bem eşimde öyle bacım kızsa da gidelim de gidelim diye tutturuyor ama o lafından sonra umrumda değil artık eskisi gibi olamam çok isterse kendi gitsin anasını görsün aona lafım yok. İnan bende senin gibiyim şuan nasıl kurtulacam bunlardan diye düşünüyorum yeminle aklıma boşanmak bile geldi Allah affetsin sırf şunların suratlarını bidaha görmemek için

(142 puan) tarafından

Vallahi maddi özgürlüğüm olsa aynısını düşündüm boşanmasam bile gitsem eşimi çok iyi tanıyorum baba evinde yapamaz bizi özler hatasını anlar ama gidecek kapım yok  Rabbim o kötüleri yuvalarımızdan uzaklaştırsn

(33 puan) tarafından

Benim de yok maalesef. Eşime diyorum gel başka bi şehre gidelim bizi olduğumuz yerde tutan birşey yok kendi ailem de burda ama düşün onlardan kurtulayım diye ailemden bile vazgeçtim nerdeyse. Allah korusun canım eşimin huyuna giderek kurtulmayı deneyecem bakalım

(142 puan) tarafından

İnşaallah başarırsın Rabbim onların yuvana kötülük yapmasına müsaade etmesin inşaallah 

(33 puan) tarafından

İnşallah canım teşekkür ederim senin de öyle uzak olsunlar inşallah 

0 oy
(1,037 puan) tarafından

Sadece kaynanam olsa keşke kayınbaba görümce belası da var.mesafe olduğu kadar mesafe 

(142 puan) tarafından

Eşim sayesinde koyamıyorum ki birde koysam hemen tavır surat asma ortalık karıştırma bende de var kayınbaba da geçen yazın bizde kal deyip duruyordu bıktım iyiçe

(1,037 puan) tarafından

Bazen yapacak bişey olmaz olabileceklerin en kötüsü u düşün ne yapabilirler ki en fazla yani dua et olmaz denen olur.sinavini kabullendiginde o sınavın olmuyor artık teslim ol kadere ama gayret de et kendini sevdir çocuğuna sen de boş durma yani ben böyle yapmaya çalışıyorum asla çocuğumun başını boş birakmam Allah onları bize emanet etti en nihayetinde.ama benimkiler çocuğumun iyi olmasını falan istemiyorlar o kadar kötüler ki.bazi Kaynanalar düşkün olur çocuk yesin içsin öğrensin büyük adam olsun diye düşünür eğer öyleyse tadını cikar

(142 puan) tarafından

Kaynanamın çocuk yetiştirme tarzı bana göre değil kavga şiddet hep komşuları bile mustarip bunlardan ğeçindiği kimse yok böyle biri cocuğumdan uzak olsun çocuklar iyi olsun ister ama kalbi kötü

0 oy
(1,499 puan) tarafından

Bak uzun olacak belki ama anlatayım canım 

İlk bebeğim bir sene tedavi sonucu oldu kaynanamı bir gör benden hevesli tabi olur heves ama aşırı aşırı olmaz yani ben doğum yaparken hastanede annem kaynanam eşim vardı yanımda bebek doğunca da kardeşlerim geldi hepsi bekar en küçük kardeşim var erkek 8 yaşındaydı o zaman bebeği görünce aynı bana benziyor dedi kardeşim kaynanam amaaan sana benzesin nolacaksa dedi ağzını gözünü kaydırarak ilk gol orda geldi kıskandı yani sonra onlar gitti annemle ben kaldık gece sabah eve gittik annem bebeği kucağına aldı oturuyordu birden kaynanam geldi annemin kucağından öyle bi aldı ki sanki düşmandan alıyor annem birlikte banyo yaptıralım dedi yok ben yaptırırım dedi bende araya girip annem yardım etsin tek yapamazsın dedim burun kıvırdı ama yaptırdılar birlikte daha sonra annem beni de banyo yaptırıp evine gidecekti eşim bırakacaktı annemle eşim çıktı annem bebekle beni yatak odasına yatırdı çıktı annemin çıkmasıyla kaynanam gelip yanımdan bebeğimi aldı bende peşinden gittim tabi sonra eşim gelince bana güvenemedi kıskandı hemen geldi dedi şikayet etti yani ben de s*****gibi almadım çocuğu kucağında tuttu durdu sonra sütüm gelmedi benim vah tüh sütü yok çocuk aç dedi durdu beni ağlattı akşam çocuğu bi güzel mayaladı gitti üzerini 4 kat örttü böyle yapacaksın diye sonra bi açtım ki çocuk isilik olmuş eşimde annesini aradı hemen geldi siz bakamayacaksınız anlaşılan ben bugün Burda kalayım dedi tamam neyse dedim sonra tutturdu bebek yanımda yatsın diye hiç istemedim ama o an ki cahilliğimle bişey söyleyemedim yatak odama gidip hüngür hüngür ağladım giderken de beni kaldır 2 saate bir dedim ben 11 de yattım sabah saat 4 bebeğin ağlamasına uyandım bir baktım mutfakta bir elinde bebek bir elinde biberon mama yapmaya çalışıyor napıgoesun beni neden uyandırmadın bu saate kadar dedim aman zaten sütün gelmiyor mamaya alışsın dedi bebeği aldım odama geçtim somurttu bana ikinci gün yine geldi akşam bu sefer de beşiği getirin hadi yanımda yatsın dedi bende beşiği aldım yatak odasına götürdüm benim yanımda uyusun dedim dursaydı ya yanımda dinlen sen dedi benim dinlenmem için demiyor aslında çocuğu kıskanıyor yok zaten bugün olmazsa yarın alışacağız her zaman senin yanında yatacak değil ya dedim baya bi kapris yaptı sonraki günler sabah geliyor akşama kadar duruyordu o durduğu vakitte çocuğu emzirmek için elinden zor alıyordum bak abartmıyorum vermiyordu ağlıyordu kalkıp gezdiriyordu bana vermemek için emzirmem için neler yapıyordu bi görseydin her acıktığında mama yap diyordu neyse Birgün geldi bu kayınbabamla mamaya bi alışsaydı ben eve götürüp bakardım dedi bende öyle dinince aniden ağlama tuttu aman korkma şaka yaptım hahaha dedi ama şaka değil gerçek söyledi eminim zaten siz bakamıyorsunuz mama içse götürür bakarım diyordu arada ben o yüzden çocuğuma mama bile vermedim götür diye sonra neyse oğlum biraz büyüdü bir iki aylık oldu gören babasına benziyor dedikçe bir gör nasıl keyifleniyor oğlum bana ve dayısına benziyor aslında ama annesine dayısına benziyor diyince dudak büküp göz döndürüyor birgün kaynanamgile gittik görümceminde bebeği var oğlumdan 20 gün büyük görümcem işi olduğu için kaynanama bıraktı bizde oradayız kaynanam benim bebeği aldı ağlıyor bebek vermiyor yine görümcemin bebeği ağlıyor bana sen ona bak ben buna bakarım diyor yani bakması gereken bebeğe bakmıyor gidiyoruz mesela ağladı ya orda olan birisine al gezdir diyor asla bana vermek istemiyor ben mesela kurban olurum annem diyorum ya iki üç dk sonra kaynanam kurban olurum sana annem diyor aşkım benim diyorum kaynanam bir süre sonra aşkım diyor hatta ben bir ara sen büyüyünce buraların kas mı olacak minik kaslım benim diyordum kaynanam da minik kaslım benim diyordu düşün yani 😂ne şekilde seversem o şekilde seviyordu yani annem diyordu hep bir de biz onlara gittik ya mesela çıkarken eşime bebeği sen taşı bu düşürür diyordu ne kadar sinir oluyordum ama ses edemiyordum 

Kıskanan kaynanalar var ama benimki kesin birinci olur bu konuda sonra benşm ikinci oğlum oldu ilkinde hevesini aldı ya hiç gelip gitmedi ikinci de büyük oğlumu bazen sabah alıp götürüyordu bebekle ilgilen diye Birgüm götürdü büyük oğlumu bizde akşam hem almaya gidecektik hem oturacaktık bi gittim oğlumun eline cips kola telefon vermiş oturtmuş sinirim kalktı ayağa meğer götürdüğü günler hep böyle yapmış bir daha göndermedim 

Birde benim kız kardeşim ilk doğumunda yardıma kalmaya geldi kardeşim bende kalıyor diye gönlü hiç olmadı ikinci de kardeşin dursun sana iyi olur destek olur dedi durdu ilk oğlumla annemlere gidince yine gönlü olmazdı mesela dün annemlere gittim bugün oraya gittim ya somurtup dururdu belli oluyordu yani çocuğu götürmemi istemediği çünkü neden biliyor musun çocuk annemlere alışmasın onları sevmesin isterdi beni sevsin bana düşkün olsun istiyordu 

Şimdi nasıl biliyor musun biri 3 yaş diğeri 16 aylık çocuklarımın yeni Eve taşındı gitmemizi istemiyor aklınca çocuklar bi yere gitse peşlerinden gidiyor bi düğmeye dokunsalar dur yapma diyor bende srtık ne arıyorum ne gidiyorum önceden yakındı şimdi uzak çok güzel oldu ayda bir anca götürüyorum düşün ramazandan birgün önce gittim daha gitmedim bir ay olacak kendi kendine kudurup duruyor getirmiyorsunuz diye ama gidince de çocuklar büyük insan gibi otursunlar istiyor bende buna katlanamıyorum 

Açıkçası ve kısacası şu anlık sevgi cümleleri kurup senden kıskanıyor ya çocuk bi el ayak olsun gitmenizi gelmenizi istemeyecek bile kendimden çok iyi biliyorum kat kat fazlası vardı bende 

(142 puan) tarafından

Maalesef canım benimkiler büyüdü evini kirletmelerini baştan beri istemez gram emeği yok oturudğu yerden telden sever benim sütüm gelmedi hala söyler aç kalmıştı çocuk diye büyüyünce beni bundan vuracağına adım gibi eminim kurban olduğum Allah'ım yuvamdan uzak etsin inşallah seninki de çok betermiş eşin ne diyordu bu durumda peki benimki de kızı ile banyo yaptırmak istedi bana göstermez di bile kucağıma sadece geçeleri alırdım onlar hiç bir kere bile uykusuz kalmadı Allah'ım biliyor sabretmek gerekiyor ama aklıma geldikçe Çıldırıyorum

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 162 göst.
4 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde Melek.06 (142 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 191 göst.
+3 oy
2 cevap 128 göst.
0 oy
8 cevap 193 göst.
7 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler