0 oy
117 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Oğlum akşama kadar üzerimde sabaha kadar da çok uyaniyo yatağından al koy derken sırtımın ortası göçüyo sanki hergün ağrı kremleri sürdürüyorum ama bikac saat sonra aynı. Napacam ben çok kötü :ermm:

1 cevap

0 oy
(7,617 puan) tarafından
Kac yasinda?
tarafından
Ya aslında benimkide çok hareketli ama 2 dakkada bı geliyo dizime yapışıyor sonra geri iniyo yada ben oyuncakların yanına koyuyorum geri gelip yapışıyor. Namaz kılarken bile tepeme tırmanma derdinde. Kalkıp düşmesin diye derin yatakta yatırıyorum al koy mahvoldum valla. Diş mi ne çıkarıyor bilmiyorum bu ara çok huysuz. Genel olarak öyleydi zaten ama bu ara daha bı huysuz
(7,617 puan) tarafından
Bizim alttan iki dişimiz çıktı bakalim üstler ne zaman gelir tetagil veriyorum huysuzluk edince diş dışında baska bi açıklaması yok karnı tok uykusunu almış bir bebek icin..
Benimde park yatak koy kaldır zor evet ama alıştım benim kilom cok zorlaniyorum zaman zaman
tarafından
Bizim zaten 8 dişimiz var 5. Ayda çıkmaya başladı. Köpek dişlerinde sıra. Bende veriyorum tetagil. Ama dişten mi yapıyor anlamadım ki. Ağır olması çok zorluyor alt komşumun oğlu da 8 buçuk kilo onu alınca kuş gibi geliyo. Kolik döneminde kucağa alıştı şimdi asla yalnız kalmiyo yerde oynarken bile yanında olacaksın zor bı bebek yani
(7,617 puan) tarafından
Kiz masallah 8 diş erken büyümüş:)
Allah yardimcin olsun
tarafından
Amin inşallah. Aynen benimki herşeyde aceleci
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 121 göst.
19 Aralık 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Kadinca_7079009 (187 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 159 göst.
10 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gamzeli.333 (39 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 126 göst.
0 oy
1 cevap 147 göst.
12 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde BeyzaZeynal (42 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,151 soru

24,425,868 cevap

352,013 kullanıcı

...