Biliyorsunuz hamile kalmaya çalışıyorum, bu ay klomen artı çatlatma iğnesi kullandım, geçen ayda kullandım tutmadı bu ayda kullandım ama belim ağrımaya başladı, adeten 4 5 gün kala belim ağrımaya başlar yine başladı, çok umutluydum😥ara ara bel ağrısı değil şiddetli ve adet olana kadar devam eder, şimdide aynısı, çok üzgünüm dua edin lütfen bende hamile kalayım
Canım benim çok iyi anlıyorum seni. Bende gebe kalmaya çalışıyorum bir türlü olmuyor. Vakti var demek ki nasip her şey♥️ birbirimize dua edelim. Rabbim ikimize de en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin
Amin amin inşallah 🙏🏻 bu ay hem klomen hem çatlatma iğnesi, hayıt tohumu, testere aslan pençesi, demleyip içtim, kuru incir ve havuçta yedim bir tanesi vesile olacak diye çok umutluydum, dilerim bu mübarek günde anne olmak isteyen herkes anne olsun kolaylıkla çok aratmadan inşallah 🙏🏻 dilerim yüce rabbimden en kısa zamanda ikimizde burda post açarız hamile kaldık diye 🙏🏻
Rabbim nasip etsin sizlere inşallah 🤲♥️
Amin amin Allah razı olsun 🙏🏻
Rabbim kucağını doldursun. Geçen gün cok ilginç biseyle karşılaştım tesadüfen. Bele yaki bandı yapmak gebe kalmayı kolaylaştırıyor diye. Ben de ilk çocuğumla tedavi gormustum hatta dedim ki bilseydim bunu denedim diye. Bir araştır istersen
Herşeyi deniyorum bi onuda deniyim çok teşekkür ederim 🙏🏻
İnşallah hayırla kolaylaşsin ❤️
Denedim ama işe yaramamıştı. İnşAllah sende yarar
Allah o duyguyu isteyen herkese nasip etsin sizde kardeşim Allah büyüktür olur inşallah
İnşallah çok sagolun 🙏🏻🙏🏻
Allah gönlüne göre versin inşallah🤲
Amin amin 🙏🏻
1,497,266 soru
24,458,067 cevap
354,467 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın