0 oy
364 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,254 puan) tarafından
Kizlar emziriyorum aynı zamanda mama da veriyorum diyete basladim 2 gun oldu 2 kilo vermişim ama cok zorlanıyorum sutum azalmasin diye sürekli su içiyorum Allah'a şükür sütüm iyi ama ben şekeri hayatimdan çıkardığım için cok mutsuzum. Emzirdikten sonra şekeri düşen varmi ben gibi? Ayrica emzirirken kilo verebilen varmi?? 68 ile başladım şuan 66yim boyumda 1.58

12 Cevaplar

0 oy
(3,101 puan) tarafından
Ya gece kalkip heryeri karistirdik bir cikolata icin.4 te.
(1,254 puan) tarafından
Yaaaaaaaa. Emziriyormusun
(3,101 puan) tarafından
Evet :)) kalktm ve hc birsey yoktu.esime trip attim isteydi.sabah 1 poset ciikolata getrmis :))
(3,101 puan) tarafından
Nasl zayifliyim bn smdi :)
-Reklam-
0 oy
(960 puan) tarafından
Şekeri kestiysen doğal şeker içerikli yiyecekleri kullan tamamen kesemezsin hiçbie zaman ben geöen sene şubattan temmuza ladar diyet yaptım hiç kullanmadım ama canım birşey istediğinde de yedim nefsimi öldürmek için mesela bitter ye günde 3 parça vs,kuru kayısı, kuru üzüm, peotein barları. Bal ve pekmez çok iyi şekeri dengeler. 
(1,254 puan) tarafından
Kuzu bal pekmezde yemiyom kilo aldiriyor oda. Ama meyve yiyorum muz sekerli bi meyve olduğu icin onla dengeliyorum ama cok mutsuzum ya
(960 puan) tarafından
Ben yulaf lapası yapardım muzla üstünde bitter çikokata koyardım öyle dene ben 61 den 50 ye düşmüştüm sonra hamile kaldım zatem
0 oy
tarafından
Bende emziriyorum canım şeker hic kullanmam 4 yıl oldu ama tatlı delisiyim asla tatlısın yapamam elim ayağım boşaliyor emzirmeden sonra çok güçsüz düşüyorum ve çok yemek yiyorum ne bulursam gömüyorum vallahi ama 60 kilo ile hamile kaldım 72 kilo ile doğuma girdim dogum yapalı 7 ay oldu ve 58 kilo olmuşum bende anlamadım nasıl gitti aksine ağzım hiç boş durmaz 
(1,254 puan) tarafından
Ay ne guzel ya boyle yiyip kilo almayanlara hayranım doğrusu
tarafından
Vallahi canım bende çok korkuyordum alırım başımı giderim diye ama çok şükür olmadı öyle:-)
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Ben 80 kilo doğuma girdim 65 kilo doğumdan çıktım :) 

Oğlum bir yasindayken 57 kilo oldum 

Oglum iki yaşında şuan 68 kiloyum :) 

Deme o ki önemli olan diyet değil istikrarli sağlıklı bir hayat sürmek  yani verirsin ama sağlıklı beslen sabah yumurta domates salatalık zeytin ve bir dilim ekmek öğlen tavuk salata akşam etli sebze yemeği
(1,254 puan) tarafından
Valla benim yediklerim hic degismedi ama kiloya musait bir yapim var ondan dolayı yaş gectikcede almaya başladım napicaz blmiyorum böyle işe baslicam veririm heralde o zaman evde hareketsiz hayat kilo aldırıyor
0 oy
(8,649 puan) tarafından
Boyum 157 48 kiloyum bende kilo almaya çalışıyorum emziriyorum hemde bol bol yiyorum valla ajdjs 55 olsam yeter
(1,254 puan) tarafından
Peki hareketli birimisiniz yani gun icerisinde neler yapiyorsunuz
(8,649 puan) tarafından
Hıc bişey kız yatıyorum hep valla iki iş yapsam 3 saat otururum ajsjsjs ama benimde azıcık göbek var
0 oy
tarafından
Dıyet yapmadan sadece emzırmeyle 10 ayda dogum oncesı kıloma dondum. 
(1,254 puan) tarafından
Ben 58 le hamile kaldim şuan 66yim valla şu govek beni sinir ediyor
tarafından
Dogum oncesıne döndüm ama gobekbndede duruyo canm
0 oy
(2,743 puan) tarafından
Ben şeker detoksu yaparken kuru kayısı kuru üzüm vs gibi doğal şeker tüketiyordum
0 oy
(9,877 puan) tarafından
ısallah bende verım dogurdukran sonra sutume etkı etmeden vermek ıstıyom 
(1,254 puan) tarafından
Kendini tutmak mesele
0 oy
tarafından
Sütüm azalicak korkusuna deniyemiyoruum
(1,254 puan) tarafından
Azalmıyor su cok icmek lazim
0 oy
tarafından
Beeen çok yiyorum bir oturuşta bir ekmek yiyorum ama hamile kalmadan önceki kiloma düştüm bünyem değişik aldığım gibi gitti hepsi gitmemesi için çok uğraşmıştım
(1,254 puan) tarafından
Saka mi bu ya kac kilosunuz
tarafından
59 kiloyum canım doğumda 78 kiloydum
tarafından
7 ay önce doğum yaptım
(1,254 puan) tarafından
Cok iyi ya gun icerisinde neler yapiyosun yani ben aksama kadar 2 cock pesinde kosuyorum ev isleri zor yetisiyor hic oturmuyorum ekstra koşu bandina cikip kosuyorm ama yok niye veremiyorum
tarafından
Hiçbir şey temizlik yaparım otururum bebeişle oynarım yemek yaparım bu kadar
0 oy
(1,620 puan) tarafından
Kaç ay oldu doğum yapalı benim ki 9 aylık emiyor üstüme yapışan 5 kilo var hâlâ gitmedi
(1,254 puan) tarafından
Benim 10 kilo var üstüme yapışan ben napayim :D daha 2 ay oldu ben doğum yaapali
(1,620 puan) tarafından
Kız ne ettin sen 2 ay normal daha verirsin zamanla hele 8 9 dan sonra suzuluveriyosun kosturmaktan
0 oy
(1,552 puan) tarafından
Ben diyet yapmıyorum ama zaten çocukla uğraşıp, çocuktan fırsat bulduğum zaman ben de uyuduğum ya da evin işlerine anca yetiştiğim için iki öğün anca yiyorum genelde :) Daha kırkım çıkmadı ama doğumdan önceki kiloma dönmeme az kaldı sayılır.. Şekerim de aşırı düşüyor, ömrümde yemediğim kadar çikolata abur cubur yedim sanırım doğum yapalı beri :)
(1,254 puan) tarafından
Bende 2 küçük bebek var akşamı zor edyrum bn kilo veremiyorm
(1,552 puan) tarafından
Bünyeden kaynaklı da olabilir.. Ben oldum olası çok kilo alamıyorum zaten

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 315 göst.
4 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gamze1azra (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 780 göst.
17 Eylül 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Canannaltndl (73 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 135 göst.
4 Nisan 2025 Diğer kategorisinde hdyemeryem (79 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,117 soru

24,039,985 cevap

329,085 kullanıcı

...