+1 oy
155 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (143 puan) tarafından

Kızlar merhaba Bu yaz düğün olduğu için ben bir 5 kilo vermek istiyorum 3 gündür de diyete girdim artı Leslie yapıyorum şu an bütün vücudum ağrıyor ama sanki böyle Leslie benim için bacaklara tek çalışıyor gibime geliyo tüm vücut olarak kilo verdiriyo mu leslie  gerçekten ya da bunu yapıp da kilo veren var mı diyetle birlikte

3 Cevaplar

+1 oy
(315 puan) tarafından

Veren vardır ama ben pek bir etkisi olacağını sanmıyorum 

(143 puan) tarafından

İşte bende bunu merak ediyorum acaba etkili mi yada sonuç alan varmı 

-Reklam-
+1 oy
(4,489 puan) tarafından

Leslie çok zor yaa kardiyo egzersizi yapıyordum hep o daha güzel oluyor 😁

(1,262 puan) tarafından

Leslie nasıl zor kiz

(7,914 puan) tarafından

bende kardio egzersizlerini sevmiyorum leslie dans gibi geliyor😂 koronali hamile halime 3 set yapiodum yani 3x 45 dk

(4,489 puan) tarafından

Bende leslie sevmiyorum bana zor geliyor nedense kardiyo daha eğlenceli 😄😄

(143 puan) tarafından

Bilmiyorum sanki sadece bacaklara çalışıyor gibi hareketler bende sadece göbek gitsin istiyorum 

+1 oy
(7,914 puan) tarafından

kilo verimi olmasada guzel sıkılastiriyor bence karin bolgesi bacak ve sirt bolgesili 3 ml leslie.  yazin ben genelde leslie yaparim. yuruyus bandi galan vok terletiyo bunaltiyor sicakta leslie daha vok seviyorum yaz doneminde

(143 puan) tarafından

Kilo veriyo musunuz peki yada verdiniz mi Leslie yaparken 

(7,914 puan) tarafından

benim binamda spor salonu avar ama ilk tasindigimda aktif degildi aletler konmamisti daha. o sirada 7 kilo kadar evde leslie ve yarim saat ip atlar gibi atlama ziplama yaparak vermistim. sonra spor salonu yapildi zaten kilomu vermistim koruyorum ozamandan beridir de  yazlari evin icinde leslie kislari spor salonu yapiyorum

(143 puan) tarafından

Peki bunlarla beraber diyette yaptınız mı peki 

(7,914 puan) tarafından

tabiki diyetsiz zaten olmazki. sabah12  aksam 6 gibi yiyordum araogunde3 gibi  kahve hurma.

(143 puan) tarafından

Bende sabah kahvaltısı 10 buçuk gibi yiyorum  uyanınca bir bardak su içiyorum 10 dk sonra bi bardak sade Kefir içiyorum kahvaltı da 2 haşlanmış yumurta kepekli ekmekten yapılmış kaşarlı tost 1 kaşık yoğurt bi bardak yeşil çay bol su öğlen bir şey yemiyorum 3 gibi sade Türk kahvesi yanında kuru üzüm akşam yemeği belli olmuyo ama dikkat ediyorum nasıl sence olur mu bu şekilde bide emziriyom sütüm de olsun istiyorum 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 916 göst.
0 oy
3 cevap 416 göst.
0 oy
3 cevap 411 göst.
0 oy
2 cevap 258 göst.
18 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 021821 (1,368 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,456,396 soru

23,896,800 cevap

322,083 kullanıcı

...