0 oy
122 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Antibiyotik basladık. Burun tıkanıklıgı gecmiyor hırıl hırıl otuyor serumla temizliyorum ama malasef fayda etmiyor hanımlar /

:(

4 Cevaplar

0 oy
(15,022 puan) tarafından
Kaç aylık canım 
tarafından
18. Canım
-Reklam-
0 oy
(2,568 puan) tarafından
Hemen acilden götür canım. Geçikme ilerliyor yoksa hava veriyorlar sopuk algınlığı için şurup rahatlıyorlar. Kana falan bakıyorlar ciğerlere röntgen çekiyorlar. Evde bir şeyler yapmak vakit kaybı.
tarafından
Canım saglık pcagına gıttık zaten. Antibiyotık iciyoruz suan alerjı ilacı verildi dun goturdum
(2,568 puan) tarafından
Hastaneden gir canısı acilden. Ben devlete gittim öyle çok güzel ilgilendiler. Her şeye bakıyorlar birde bebek olunca önden alıyorlar. Herşeye bakıyorlar. Sağlıkocagı çok kötü bizim burda.
0 oy
(7,035 puan) tarafından
Canik çok dikkkat et ben daha yeni acilden geldim oğlum aynı sebepten nöbet geçirdi 2 defa
tarafından
Neden ateşimi vardı
(7,035 puan) tarafından
Evet canım çok yuksekti evde dusurmeye çalıştım düşmedi en son zaten nöbet geçirdi hastaneye gittik hastenede yine geçirdi zar zor düşürdüler
0 oy
(1,776 puan) tarafından
Valla biz burun tikanikligini 2haftadir hava kullanarak gecirdik. Antibiyotik iğne  anca bitti şükür.
(1,776 puan) tarafından
Bide mutlaka çocuk doktoruna git. Acil sağlık ocağı hikaye. Burun tıkanıklığı çok önemli cigerleri balgamlı dolarsa çok zor aciliyor..

Biz 2haftabantibotik kullandık balgam için en son burun tıkanıklığı kaldı önemsemedik. Bı gece resmen ciğerleri tıkandı çocuğun doktor sıkışmış dedi ciğerleri balgamdan . O yüzden çok önemli mutlaka götür doktorla
tarafından
Tamam sagolın

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 60 göst.
26 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirank (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 333 göst.
5 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
23 cevap 1,284 göst.
15 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Gbpgbp (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 250 göst.
25 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Emine2803529 (64 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,416 soru

24,168,997 cevap