+1 oy
725 göst.
Diğer kategorisinde (890 puan) tarafından
Mesela etrafimda bi cok ınsan öyle ama görseniz hiç kilo almıyorlar bende zayifken yerdim hiç kilo almazdım ama simdi azcik dikkat etmesem hemen kilo alıyorum sizlerde böylemisiniz

14 Cevaplar

0 oy
(14,201 puan) tarafından
Ben günlük abur cubur yerim gram kilo almam 
tarafından
Pislik :)
(14,201 puan) tarafından
Vücut nankör anam :D
(13,307 puan) tarafından
Çok gıcıksın biliyorsun dimi :D
tarafından
Su içsem yarıyor bana da . Tövbe yarabbim
(13,307 puan) tarafından
Valla Aysu doğuma kadar 10 kg aldım diye sevindim doğumda hepsi gitti diye sevindim ama o 10 kilo geri geldi emzirmediğim halde bir de evde oturdum pandemide sırf
tarafından
Sen yine az almışsın.. ben 14 kg aldım bakalım doğuma kadar ne kadar daha alicam
Simmanliktan nefret ediyorum
(13,307 puan) tarafından
Ben de
(14,201 puan) tarafından
Ben 20 kilo aldım kızlar hayatım boyunca sadece hamileyken kilo aldım oda hepsi geri gitti :D
tarafından
Bi gicik olarak bende geldim bende almam :)
(13,307 puan) tarafından
Valla aklımdan geçtin direk zaten kanka :)
tarafından
Sanki coktum iki gunde lan iligim kemigim kurudu :)
tarafından
Siz ağzınizin tadını bilmiyorsunuz hıh :)
tarafından
Valla abur cubur yemek yasam felsefesi olmali bence :)
(14,201 puan) tarafından
Benim yediğim yemekleri görmedin hasibee :D bu şaşaalı hayatı biz seçmedik kızlar :D
tarafından
Bence de ama kilo aldırmayan abur cubur yapmalılar :)
tarafından
Daha fazla  konuşup yaramizi desmeyin lan :)
tarafından
Ahh gulden bu sasalii hayattan memnunmuyuz

Eveeetttt :)))
(13,307 puan) tarafından
Yok la ben yiyorum bugüne bugün 84 kg insanım.
Kanka yapabilirsen tavuk suyu çorba yap çok şifalı. Bir de. Trendyolda var uşak tarhanası acılı olan o da şifa deposu. Gücünüz gelsin kendine ana oğul
tarafından
Kanka anamin tarhanasini yapmaya yaparimda ben hic sevmem tarhana tavuk çorbası da dun bitti bakalim halledecem yemek isini :)
(13,307 puan) tarafından
Tavuk sulu mercimek yap o zaman kanka :D kemik varsa kurbanlıktan nasip olduysa tabi kaynat düğün çorbası yap erken daha
tarafından
Ahahha kurban deme bana ya butun etler cope gitti bizim :))
(13,307 puan) tarafından
Anamların da öyle oldu bi sene kuzu :) sizinkini ne oldu
(14,201 puan) tarafından
Anaa geçen sene kaynanamın da öyle oldu gorumcemin oğlu fişi çekmis kimse fark etmemiş :D sizin niye oldu
(13,307 puan) tarafından
Bizim de herhalde kurban hastaymış komple çöp oldu bir de dışarıda bize teslim edene kadar fazla beklemişler
tarafından
Kiz bizim dondurucu uyari vermis 5pay vardi yani komple bi dana uyariyi bizim kaynana tandirda girmemis oyke sansina kulkaniyo zaten anlamiyo :) yani bizim dana kaynana kurbani
(13,307 puan) tarafından
Komple danayı koyarsanız bozulur la kaç dereceye çıktı kimbilir
tarafından
La dinlendirip koyduk bizim kaynana ayariyla oynamis heralde ne bilim :)
tarafından
Kanka bizim dondurucu baya buyuk
(13,307 puan) tarafından
Kanka bizimki de büyük 5 payı alır da sıcak hay. van girmez ondan kanka  :) yemiş başını kurbanın kaynanan
tarafından
İste biz dinlendire dinlendire koyduk etleri hemen tikmadikki bozulmasin ertsi gun bisi durttu beni oglen sonu dedim eltime bi etlere bakak anam bi actikki yemyesil etler
(13,307 puan) tarafından
Hiç farketmez ne kadar dinlendirsen de olmaz işte kanka zor iş o iş
tarafından
Benim dolaba koyacak etim yok öhüü
(13,307 puan) tarafından
Aysu anamlar kesmese biz de 8 yıldır bir kere nasip olmadı daha hep borç hep borç
tarafından
Aman Allah'tan et arayan aile degiliz çok canımız isterse alıyoruz yiyoruz :)
(14,201 puan) tarafından
Konu abur cubur dan ete nasıl geldi :D
(13,307 puan) tarafından
Mihri hasta ya kemik suyu çorba yap kurbanınız varsaydı dedim :D zay olmuş.
Yaa biz de eşimle öyleydik bütçemiz el verdikçe alıyorduk
tarafından
Bizim kaynanain bokuna gitti Allah ona al sana et dedi kizlar bakin noldu biliyomusunuz kayinbabam biz etleri parcalarken baslar koyde ihtiyaci olanlara dagitmaya gene oyle yapiyodu kaynanama su kovaya et koy dedi eltimin annesine gondermek icin koydu kaynanam ama nasil varya hep yagli sirtanak deriz biz o tarz et kayinbaba kizdi ona koy guzellerinden diye bende lop et vardi aldim onu koydum kayinbabam benimkini cagirmak icin tandir disina cikti esim geldi kovayi almaya kaynanam benim koydugum lop eti aldi cikardi kovadan ben niye oyle yapiyosun gunah hayrimi oldu simdi bunun dedim esimde kizdi napiyin anne sen diye sacma bi sekilde guldu o sira kaynanam geldi noluyo dedi dedim nolcak baba boyle yapti kayin babam bi kizdi ona sonrasi zaten bi lokma eti cikardigindan bi ton et heba oldu Allah dediki sen o eti kiskandin bende sana bu danayi yedirmiycem
(13,307 puan) tarafından
Valla onun sebebine olmuş Allah yemeği nasip etmemiş resmen
tarafından
He ya cektigimiz eziyet heba oldu gı
(13,307 puan) tarafından
Valla aç gözlü olmayacaksın afedersin löp de koyacaksın biz de annemle hep löp koyduk çocuğu olana kemikten ilave koyduk hem de yağlıydı et üstüne gidip marketten yağsız çektirdik kendimize kalandan
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende abur cubur çok severim zayıfım kilo almam 
0 oy
tarafından
Ben de asla kilo almam ne yersem yiyim
0 oy
tarafından

Bende öyleyim:D günlük paket paket cips yerim cikokata yerim yine aynı 56 kilo 

Herkes diyor biz yanından geçsek kilo alıyoruz bu gömüyor hala aynı 

(2,672 puan) tarafından
Kız Masallah valla ben bir paket alırım 1hafta gider bana :-):-)
tarafından
Ay ne 1 haftasi günde 3 4 paket Doritos layss yerim :)))
(2,672 puan) tarafından
Ayy canım azalt ya çok yiyorsun sağlık açısından da iyi deil  sen kola da çok içersin şimdi :-) ilerde migde sorunu çekersin Allah korusun azalt bacım azalt :-)
tarafından
Eskiden çok içerdim günde 3.5 4 litre kesin içerdim eşim bir iki kez getirmedi yeter dedi çünkü bildiğin kriz gibi geliyor icmedigim de iştahım giderdi şimdi olsa da olur olmasa da 2 aya yakındır aramıyorum pek
Şimdi limon yiyorum günde 2 3 tane 4 senedir bu huyundan vazcegecemdim:(

Ama yemek de çok yiyorum fayda etmiyor
(2,672 puan) tarafından
Ayy canım vazgeçmeye çalış bende çok severdim abur cubur u eşim sayesinde bıraktım hatta dışarda bisküvi hiç almam hep kendim pasta çeşitleri yaparım evde ama cipsi çok yiyoeusn bacı yavaş yavaş azalt çocuğunda seninle yiyicem zararlı zararlı kız
0 oy
(11,359 puan) tarafından
Bende çok tüketiyorum evde olursa dayanamayip durmadan yiyorum az az aldiriyorum eve benimde kilo almaya müsait vücudum dikkat etmezsem.hemen aliyorum
0 oy
(346 puan) tarafından

Ben yemem, olmasa hiç aramam ama maalesef kiloluyum. Su içsem yarıyor canım :D

0 oy
(2,672 puan) tarafından
Canım bende almam ama çok ta yemem yok hamileyken sadec çok yeridm o da bebekten iştahsız biriyim  
0 oy
(2,231 puan) tarafından
Kız ben naptıydam ne ettiysem alamadım ya kilo 49 kiloyla hamile kaldım doğumdan sonra en son tartıldığımda 50 kiloydum 
0 oy
tarafından
7/24 ağzım boş durmaz canım ama kilo almayanlar gurubundayim:-)))
0 oy
tarafından

Yiyip kilo almayan tiplerden hic haz etmem :woot:

0 oy
(1,295 puan) tarafından

Ben cok asırı abur cubur yerim ama asla almam kilo:D

0 oy
(15,011 puan) tarafından
Bu ben galiba ☺️ 

Yiyorum da nereye gidiyor belli değil 
0 oy
tarafından

Bende öyleyim yhaa hamilelikte başladı bu durum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 131 göst.
1 gün önce Ev & Yaşam kategorisinde BideBayilferiha (1,659 puan) tarafından soruldu
+3 oy
27 cevap 619 göst.
+2 oy
3 cevap 152 göst.
+4 oy
7 cevap 193 göst.

Kategoriler

1,474,294 soru

24,137,107 cevap

334,348 kullanıcı

...