+3 oy
568 göst.
önce Yemek-Tarifler kategorisinde (6,837 puan) tarafından

Şu an çay içiyorum ama ne gofret var ne bisküvi ne çikolata iki gözüm iki çeşme 😭 

27 Cevaplar

+5 oy
önce (4,750 puan) tarafından

Bu post benim için açılmış 😄 evet abur cubur dolabım çekmecem var 😁 çikolata,  gofret , bisküvi,  kraker ne ararsan var💯🤭

önce (6,837 puan) tarafından

Size gelip dolaptan istediğimi seçebilir miyim😂

önce (4,750 puan) tarafından

Ne demek bacım buyur gel çaylar benden 🤭

-Reklam-
+5 oy
önce (4,537 puan) tarafından

Evet var. Ben abur cubursuz yaşayamam 

+4 oy
önce (7,944 puan) tarafından

Yiyeceğim zaman istiyorum eşimden gelirken alıyor. Özellikle alıp bırakmıyorum eve. Öyle abur cubur yemem zaten.

Senin tatlı krizin tutmuş sanırım. Varsa malzemen tatlı yap. En kolayından irmik helvası da yapabilirsin

+4 oy
önce (354 puan) tarafından

Önce çok alırdım ama bayadır almıyorum çünkü çocuklar yemek yemiyor abur cuburla geçiştiriyor bende yemek yemeyen aç kalsın diyorum bazen canım istiyor ama umursamıyor markete gidince birer tane alıyorum 

+4 oy
önce (549 puan) tarafından

Öyle bir dolabımız yok ne eşim ne ben abur cubur sevmeyiz

+4 oy
önce (474 puan) tarafından

Marketimiz var o yüzden abur cubura özel dolabım yok günlük ne yiyorsak onu getirir😁ama ben genelde hazır kek kurabiye istemem hiç,çok nadir isterim kendim yapıyorum hep

+4 oy
önce (11,315 puan) tarafından

Bizim abur cubur dolabimiz da dolu malesef ve ben diyet yapmaya çalışıyorum 🤣 bugün çayın yanında kremalı puskevit vardı. Fakir ruhum ondan vazgeçemiyor malesef 

+3 oy
önce (3,715 puan) tarafından

Abur cubur hiç yok bizde. Arada krizim tutunca cips alırım, yerim, biter. Ev yapımı kek/kurabiye /tatlı ve kuruyemiş hep vardır ama. 

Ben de çok nadir alırım. Eşim desen ayda yılda bir çikolata dondurma alır bana. O da benim sürekli söylememle😀

+3 oy
önce (38 puan) tarafından

Yani hazır atıştırmalık almaktansa tatlı yapmayı tercih ederim. Bazen tatlı yapmaya üşendiğim zamanlarda evde bulundurmaya çalışıyorum eşim seviyor akşam çay yanına bilgiler olsun istiyor 

Benimki hazır pek tüketmez 

+2 oy
önce (1,402 puan) tarafından

Zaten sağlıklı değiller 🤓🤓😃😇😇 bosver 

+2 oy
önce (1,039 puan) tarafından

Yani çok sık almasak da mutlaka dolapta bişeyler olur. 

Olur da bişey yoksa hemencicik bı kek çırparım 😀

+2 oy
önce (7,218 puan) tarafından

Öyle bir dolabım yok iyiki yok olsa çocuklardan önce ben bitiririm🤣her akşam eşim alır biseyler 

+2 oy
önce (2,125 puan) tarafından

Çocuklardan dolayı yok .olsa hepsini 1 günde yerler valla hiç krizlerini çekemem 😃

+2 oy
önce (18,486 puan) tarafından

Dolap yok olsa ben yerim hepsini 😂😂

Bazen esim alır Bazen de ben yaparım tatli falan bazende hicbisy olmaz evde 😂 öyle bir bardak çay içer kalkariz

+2 oy
önce (3,524 puan) tarafından

Evde pek hazır gıda bulundurmam ya bende eşimde pek sevmeyiz 

Küçük çocukta olunca pek almam 

Onun yerine kendim tatlı falan yaparım 

+2 oy
önce (3,701 puan) tarafından

Benim.kocamdan kalmaz evde abur cubur akşamları fix 4te uyanır dolapları kurcalarken allah ne verdiyse yer bunu her gece yaptığı.icin ben varsada gormem allahtanda çok abur cubur sevmiyorum 

Zaten zararlı bide gece uyanıp yemek dahs zararlı ben olsam üşenirim kalkmaya uykudan 😀

+2 oy
önce (18,596 puan) tarafından

Malesef bende öyleyim. Çay delisi biriyim ama yanında gözüm birşeyler arar yemek için eğer yoksa o gün çay demlemem. Evde mutlaka çekirdek yer fıstığı vs bulunur. Arada bir de bisküvi gofret vs biseyler alırım. Bugün akşam yemek yemedim. Çay demledim çayın yanına koyduğum cerezlerle bisküvi ile karnımı doyurdum 😁

Afiyet oldu mu 😀

+2 oy
önce (14,589 puan) tarafından

Eve abur cubur asitli içecek sokmuyorum uzun yıllardır 

En iyisi 

+2 oy
önce (2,604 puan) tarafından

Ben yollayım sanaa ☺️☺️

Benim var öyle bir dolabım buz dolabının üst kısmındaki dolap abur cubur kuruyemiş cips falan dolu. Çocuklar alamasın görmesin diye oradalar bazen ani misafire veya kendimize çocuklar uyuduğunda keyif anında çıkarıyorum yiyoz

+2 oy
önce (8,364 puan) tarafından

Var canım eşim tam bir abur cubur canavarı o yüzden eksik olmuyor bizde.

İlgili sorular

+1 oy
32 cevap 766 göst.
7 Kasım 2023 Diğer kategorisinde rkelleci (81 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 151 göst.
+4 oy
7 cevap 191 göst.
+3 oy
6 cevap 310 göst.
11 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Seri (4,537 puan) tarafından soruldu

Kategoriler