Şu an çay içiyorum ama ne gofret var ne bisküvi ne çikolata iki gözüm iki çeşme 😭
Bu post benim için açılmış 😄 evet abur cubur dolabım çekmecem var 😁 çikolata, gofret , bisküvi, kraker ne ararsan var💯🤭
Size gelip dolaptan istediğimi seçebilir miyim😂
Ne demek bacım buyur gel çaylar benden 🤭
Evet var. Ben abur cubursuz yaşayamam
Yiyeceğim zaman istiyorum eşimden gelirken alıyor. Özellikle alıp bırakmıyorum eve. Öyle abur cubur yemem zaten.
Senin tatlı krizin tutmuş sanırım. Varsa malzemen tatlı yap. En kolayından irmik helvası da yapabilirsin
Önce çok alırdım ama bayadır almıyorum çünkü çocuklar yemek yemiyor abur cuburla geçiştiriyor bende yemek yemeyen aç kalsın diyorum bazen canım istiyor ama umursamıyor markete gidince birer tane alıyorum
Öyle bir dolabımız yok ne eşim ne ben abur cubur sevmeyiz
Marketimiz var o yüzden abur cubura özel dolabım yok günlük ne yiyorsak onu getirir😁ama ben genelde hazır kek kurabiye istemem hiç,çok nadir isterim kendim yapıyorum hep
Bizim abur cubur dolabimiz da dolu malesef ve ben diyet yapmaya çalışıyorum 🤣 bugün çayın yanında kremalı puskevit vardı. Fakir ruhum ondan vazgeçemiyor malesef
Abur cubur hiç yok bizde. Arada krizim tutunca cips alırım, yerim, biter. Ev yapımı kek/kurabiye /tatlı ve kuruyemiş hep vardır ama.
Ben de çok nadir alırım. Eşim desen ayda yılda bir çikolata dondurma alır bana. O da benim sürekli söylememle😀
Yani hazır atıştırmalık almaktansa tatlı yapmayı tercih ederim. Bazen tatlı yapmaya üşendiğim zamanlarda evde bulundurmaya çalışıyorum eşim seviyor akşam çay yanına bilgiler olsun istiyor
Benimki hazır pek tüketmez
Zaten sağlıklı değiller 🤓🤓😃😇😇 bosver
Yani çok sık almasak da mutlaka dolapta bişeyler olur.
Olur da bişey yoksa hemencicik bı kek çırparım 😀
Öyle bir dolabım yok iyiki yok olsa çocuklardan önce ben bitiririm🤣her akşam eşim alır biseyler
Çocuklardan dolayı yok .olsa hepsini 1 günde yerler valla hiç krizlerini çekemem 😃
Dolap yok olsa ben yerim hepsini 😂😂
Bazen esim alır Bazen de ben yaparım tatli falan bazende hicbisy olmaz evde 😂 öyle bir bardak çay içer kalkariz
Evde pek hazır gıda bulundurmam ya bende eşimde pek sevmeyiz
Küçük çocukta olunca pek almam
Onun yerine kendim tatlı falan yaparım
Benim.kocamdan kalmaz evde abur cubur akşamları fix 4te uyanır dolapları kurcalarken allah ne verdiyse yer bunu her gece yaptığı.icin ben varsada gormem allahtanda çok abur cubur sevmiyorum
Zaten zararlı bide gece uyanıp yemek dahs zararlı ben olsam üşenirim kalkmaya uykudan 😀
Malesef bende öyleyim. Çay delisi biriyim ama yanında gözüm birşeyler arar yemek için eğer yoksa o gün çay demlemem. Evde mutlaka çekirdek yer fıstığı vs bulunur. Arada bir de bisküvi gofret vs biseyler alırım. Bugün akşam yemek yemedim. Çay demledim çayın yanına koyduğum cerezlerle bisküvi ile karnımı doyurdum 😁
Afiyet oldu mu 😀
Eve abur cubur asitli içecek sokmuyorum uzun yıllardır
En iyisi
Ben yollayım sanaa ☺️☺️
Benim var öyle bir dolabım buz dolabının üst kısmındaki dolap abur cubur kuruyemiş cips falan dolu. Çocuklar alamasın görmesin diye oradalar bazen ani misafire veya kendimize çocuklar uyuduğunda keyif anında çıkarıyorum yiyoz
Var canım eşim tam bir abur cubur canavarı o yüzden eksik olmuyor bizde.
1,473,797 soru
24,129,901 cevap
333,964 kullanıcı