+4 oy
145 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (280 puan) tarafından

Kızlar Bizim bakkaldan dört beş defadır yakalıyorum bazı abur cubur ürünlerinin tarihi geçmiş geçende süt burgerin geçmişti hatta küflenmişti geri vermiştik ne yapalım uyaralım mi şikayet mi edelim 

7 Cevaplar

+3 oy
(3,677 puan) tarafından

Once uyarin sonra şikayet edin. Bakkallar marketler kadar sistemli işlemiyor malesef 

(3,677 puan) tarafından

Ya da 4 5 defa olduysa direkt şikayet edin aslinda geri iadeniz bile uyarıdır zaten. Bir çocuk anlamadan alıp yiyip zehirlenebilir küfür hiç hafife alınacak bir sey degil

-Reklam-
+3 oy
(1,452 puan) tarafından

Söyleyin böyle böyle takibini yapın diye hala daha umursamaz takip etmezse şikayet edersiniz gıda bu şakaya gelmez

+3 oy
(18,010 puan) tarafından

Market olsaydı şikayet et derdim de esnaf işçiye kıyamam ben ya. Malesef insanlar zincir marketler yüzünden ensaf bakkallara gitmiyor ürünler adamın elinde kalıyordur. Uyarın bence. Ya da alırken tarihine dikkat edin. Ben bakkaldan bişey alınca hepsinin tarihine bakar öyle alırım.

+2 oy
(4,710 puan) tarafından

Babam bakkal isletti kontrol edip ayırırdı hepsini hep satmazdi ne cesaretle satıyorlar anlamıyorum şikayet et canım 

+1 oy
(1,355 puan) tarafından

zabıtaya, olmadı cimere şikayette bulun 

0 oy
(1,720 puan) tarafından

Bence uyarmadan şikayet etmek olmaz önce siz bir kere uyarın buradan çocuklar alıyor fark etmeseler zehirlenirler bir daha başımıza gelirse sizi şikayet edeceğiz diyin. 

0 oy
(1,100 puan) tarafından

174ü arayın,isimsiz oluyor zaten şikayetler. Denetime giderler uyarırlar hemen ceza yazmazlar 

İlgili sorular

+3 oy
6 cevap 215 göst.
11 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Seri (3,047 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 170 göst.
+1 oy
22 cevap 633 göst.
30 Ocak 2025 Diğer kategorisinde MEHYASEL (6,453 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 120 göst.

Kategoriler