0 oy
264 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (5,483 puan) tarafından
Memleketten tatil içim görümcmeler geldi, 2 gündür eltimdeler, kahvaltı-akşam yemeği sürekli ordayız 10 aylık kızım var bizim ev 4. Kat onların 5. Kat asansörsüz. Neyse bu gün pikniğe gittik yedik içtik geldik kayınvalidem yukarı çıkın dedi neyse çıktık, millet banyo yaptı derken 2 kanepeki küçücük odada 7 büyük 5 çocuk oturduk, yokluk değil salon da var, kızım da iyice daraldı eşime dedim kalkalım. Herkes oturun çocuğu uyut v.s dedi. Bende çanta gibi 10 kg çocuğu 2 gündür her yere sürüklüyorum haşadım çıktı her yerim ağrıyo. Eve geldik eşim trip atıyor uyut dediler uyutmadın ayıp oldu. Uyutsam gelene kadar kız uyanacak, gece 1 e kadar uyumayacak, tabiki Elif kimsenin umrunda değil. Gelmekle yanlış mı yaptım sizce

5 Cevaplar

+1 oy
(1,860 puan) tarafından
Haklısın bence çocuk herkesten önemli, bu kadar perişan etmeye değmez, ben de kalkıyorum gittiğim yerden çocuğu uyutup uyandırmak yerine uyku saatinde eve geliyrum
(5,483 puan) tarafından
Yok canım 1 gecelik 1 e kadar otursam ne olurmuş, böyle ortam bulunmazmış
(1,860 puan) tarafından
Amaaan boşver canım ya
-Reklam-
0 oy
(15,019 puan) tarafından
Yo bende olsam çocuğumun düzenini bozmam. Sürekli oluyorsa evime giderim nadiren olursa idare etmeye çalışırım 
(5,483 puan) tarafından
Aşırı yoruldu, rahatça uyusun diye eve getirdim
(15,019 puan) tarafından
Birşey olmaz aman iki gün trip atar geçer
0 oy
tarafından
İlla g***göte oturacaklar 
(5,483 puan) tarafından
Bencede
0 oy
tarafından

Alt üst dairelerde oturuyor iseniz eşiniz kalsa idi sizde çocuğunu uyutup dinlenme idiniz.  Neticede kardeşi memleketten gelmis özlem giderebilirler. 

Her xamn olan birsey olmadı için ben olsam idare ederdim.

(5,483 puan) tarafından
Yok canım 3 sokak ötede evimiz, öyle olsa ben inerdim
tarafından
Yazınızda bizim ev 4 kat yazdığın için öyle belirttim evin uzak ise tanı uyku saati geldi ise gitmen iyi olmuş terli terli çocuğu gece sokağa çıkartmak olmaz hasta birsey olur.
Eşine tatli dil.ile soyle .
(5,483 puan) tarafından
Dedim de trip atıyo. Bizimkilere gidince ne yapacağım hesabında o
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Anama bıle gıtsem bebegın uyku saatı 9. 7de bıle gıtsem 9 olmadan eve gelıyorum uyku duzenı bozulunca ben ugrasıyorum bebek huysuzlasıyo. Iyı yapmıssın ya herkesın kendıne gıre duzenı var. 
(5,483 puan) tarafından
Ben kendi annemde de olsam aynısını yapardım sanırım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 140 göst.
22 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Yaseminx (170 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 342 göst.
29 Eylül 2022 Diğer kategorisinde 2prensesannesiii (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 309 göst.
17 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Melek34melek (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,188 göst.
21 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Guuness (758 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,867 soru

24,146,177 cevap

334,674 kullanıcı

...