+1 oy
552 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar bnmki çok kötü geçti oğlumun kafasını yanlışlıkla kapıya vurdum şükür biseyi Yok 2 kez pilavın sehriyelini yaktım bugün kötü geçti ondan ona yetişim derken elim ayağıma dolandı çocuk uyanmadan hepsini yapım dedim telefona dalmışım işi unutmuşum yetiştirim derken canım çıktı

22 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Nasıl geçsin çamaşır bulaşık elim ayahima dolaşık(•‿•)
tarafından
Aynn cnm uykusuzluk bı yandan işler bı yandan bugün işlerden kahvaltıyı sâat 1 buçukta yaptım
tarafından
İki çocukla zaman nasıl geciyo anlamiyorum.kesks canım sıkılmaya fırsatım olsa
-Reklam-
0 oy
(2,831 puan) tarafından
Benimde kötü geçti kızım iki gündür aşırı huysuz 
tarafından
Bnmi de huysuz dış çıkarıyor durmuyor
(2,831 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun inşallah
tarafından
Amin inşaallah cnm
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Guzel gecti canim dedikodu yaptik komşumla :D 
tarafından
Bn komşuları uzun zamandan beri görmüyorum oğlum 6 aylık bnm karşı komşum benden 3 hafta sonra doğum yaptı yan komşum  benden1 hafta önce doğum yaptı yanimizda kinin yanındaki benden 4 hafta sonra doğum yaptı onun 2 ev yanındaki bizden w ay önce doğum yaptı yani anlican çoğumuz çocuktan vakit bulamıyoruz
(22,057 puan) tarafından
Masallah alayi dogurmus kizz:DDD
tarafından
Aynn sanki sözleşmisiz gibi
(22,057 puan) tarafından
Ya telefon demisken bende cok daliom tele bi bakmişim yemek taşmis falan :D yani arada oluo oyle bosver
tarafından
2 kez sehriyelini yaktım yeniden yaptım onun da dibi yanmış çocukla uğraşayim derken
0 oy
(2,816 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım..

Benim günümde ağlamaklı geçti eşim şehir dışına çalışmaya gitti
tarafından
Saol cnm galiba herkesinki kötü geçmiş
0 oy
tarafından
Oğlumun okuluna gittim bankaya gittim komşuya uğradım sonra eve geldim bebemi emzirdim uyuttum şimdi mutfağı topluycam oğlum, eşim gelsin anneme gidicem 1 sene oldu gitmeyeli ben Anadolu yakasında o Avrupa da oturuyor:) 
tarafından
Doğum yaptım sonra oğlumun ameliyat süreçleri kafa şekli için kask tedavisi derken gidemedim
tarafından
geçmiş olsun canım ne amelıyatı oldun oglun sımdı nasıl durumu ıyıdır umarım
tarafından
İyi cnm doktora gitmedik ama kontrol ettim 2 saatte uyanık tuttum çok aşırı hızlı da vurmadı yine de bakıyorum bişe olursa doktora gidecrm
tarafından
Yağmur süturu kapalıydı kafadan kemik alındı şimdi kafa şekli için kask takıyoruz inşallah yaşında çıkarıcaz düzelecek
tarafından
İnşallah cnm geçmiş olsun
0 oy
tarafından
Berbattttt geçti halada geçiyo        
tarafından
Hayırdır kuzum
tarafından
Hayırdır cnm bu arada galiba herkesinki kötü geçmiş
tarafından
Günüö hastanede geçti Yüksek tansiyondan dahiliye gittim ilaç başlayacağım
tarafından
Çok geçmiş olsun canım benim
tarafından
Saol cnm ❤️
0 oy
tarafından
İdare eder Allah'ım bugunumuzu aratmasın diyelim bunada şükür 
tarafından
Amin cnm
0 oy
(1,094 puan) tarafından
Yatmakla geçti valla çok tembelim bugün geçmiş olsun sizede
tarafından
Çok Saol cnm oh ne güzel bn kahvaltı yi bile öğlen yaptım yatmaya vakit bulamıyorum yemek yiyebilir sem şükrediyorum
(1,094 puan) tarafından
Yemekte yemedim kızz gel birlikte yiyelim ❤
tarafından
Gelmeyi isterdim ama eşim gelecek sofrayı hazırlicam çocuk durmuyor di çıkarıyor
0 oy
tarafından
8 buçukta bime gittim geldim eşim kahvaltıyı hazırlamış yaptık market alışverişine gittik geldik evi topladım kocayı namaza gönderdim kızımı doyurdum eşim gelince pazara çıktım kargo geldi diye aradılar koştur koştur pazarı halledip eve geldim eşime yemek koydum yedi ise gitti kızıma balık yaptım yedirdim a şimdi bulaşıklar yıkanacak kaldı kısır çekiyor canım onu yapcam sonra inşallah oturcam 

Çok geçmiş olsun 
tarafından
çok Saol cnm senin için de İnşallah yoğun geçmiş bugün
0 oy
(2,310 puan) tarafından
Günüm güzel geçti bugün çıktım burda her hafta cuma pazarı olur orya gittim gezdim dolandım şimdide ablama geldim akşama yemek yapma ewde burda yiyelim dedi oh mis eşimde buraya gelicek sizde geçmiş olsun canım bugün siz için aksi bi gün olmuş
tarafından
Çok Saol cnm aynn çok aksilikler le dolu bı gün oldu
0 oy
tarafından
Vende yemeği yaktım yenden yaptım namaz kılarken yanmis
tarafından
Bn 3 kez yaptım bugün çok zor geçti Bnm için her anlamda kaynana bı yanda çocuk durmuyor evin işi derken
0 oy
tarafından
Çok güzel geçti iki arkadaşım gelmişti yedik içtik sohbet derken akşam oldu
tarafından
İyi yapmışsınız cnm
0 oy
tarafından

Sabah kalktım esım ısten geldı oglumla esımle hep beraber kahvaltı yaptık sonra ortalıgı topladım esım cumaya gıttı geldı ogle yemegı yedık sonra esım uyudu ben oglanı aldım markete ordan parka geçtım sonra eve geldım aldıklarımı yerlestır oglanı uyut camasır katla uzan derken sımdı tekrar yemek yapmaya gıdıcem esımı uyandırıp ıse yollucam aman kısır döngü çok sukur bugunumuze :)

Allah kolaylık versın canım dıs donemı zor olur

tarafından
Sende de yoğun geçmiş cnm amin cnm aynn çok zor
0 oy
(2,319 puan) tarafından
Hep çamaşır yemek çocukla ilgilen evi toparla fln öyle geçti şimdi de balık pişircem. Hamdolsun bugünümüze Rabbim hastalıkla ölümle acıyla imtihan etmesin inşaAllah yeter. 
tarafından
Aynı desene hergunde. Bi farkı yok aynen bu günlere şükür olsun İnşallah cnm amin
0 oy
(163,562 puan) tarafından
benimki iyi yaa
tarafından
Herkesin ki kötü geçmiş cnm iyi geçmesine sevindim
0 oy
(4,342 puan) tarafından
Her zaman ki gibi Bi gündü tatsız tuzsuz ne bilim
(4,342 puan) tarafından
Bende çocuk yok evde tek başıma sıkıntıdan patlıyorum her gün aynı iş nefret ettim herseyden
tarafından
Bende de 1 tane var oğlum 6 aylık evlenir evlenmez oldu
(4,342 puan) tarafından
Benim Bi sene olmadi ilaçla hamile kaldim iki aylıkken  kürtaj oldum yine ilaca başladım bu hafta
tarafından
Rabbim İnşallah tekrar verir
(4,342 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
tarafından
Benm de kötü geçti 3 çocukla hastaneye gittim 5 yaşındaki oğlumun dişi agrıyo çekecekmiş  moralin sıfır küçicük çocuk nasıl dayanacak
tarafından
Geçmiş olsun cnm rabbim yardım eder ya belki uyusturamazlarmi acaba
tarafından
Bilmiyomki canm
0 oy
(929 puan) tarafından
2 buçuk yaşındaki oglum bronşit olmuş günlerdir hasta dün gece uyutmadı hiç sersem 3 uyandım kahvaltı koy okula hazırla çocukları bulaşık yıka sonra saglık ocağına gittim doktora ilaç yazdırdım oglana tekrar sonra bi anda korona aşısı olmaya karar verdim randevusuz oluyor dediler geçtim vuruldum karşı idim ama ne oldu bana bilmiyorum cesaret geldi 
tarafından
Geçmiş olsun cnm bnm oğlumda 2 aylıkken bronşit olmuştu çok zor bı rahatsızlik bn daha olmadım korona aşısı zaten bı yere gittiğim de yok
0 oy
(1,254 puan) tarafından
Kiz sen beni gorsen haline sukredersin herşey ters gidiyor bende tersim duz olan hic bişi yok bizim evde. 
tarafından
O kadar mı kötü kız sende durumlar
(1,254 puan) tarafından
Sorma covid olduk ailecek. Bebeklerimede bulaştı
tarafından
Geçmiş olsun cnm rabbim şifa versin CNm
0 oy
(5,452 puan) tarafından
Cok gecmis olsun valla bende oglumun eli benim ayagim yandi doktor doktor gezdik var bugun birsey 
tarafından
Sana da geçmiş olsun cnm aynen bugün bişe var herkesin kötü geçmiş günü

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 238 göst.
20 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde eLYemCe (1,474 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 320 göst.
6 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 172 göst.
5 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu