Gününüz nasıl geçti.
Benim bol bol pineklemekle geçti adam akıllı hiç bir şey yapmadım bugün içimden gelmedi. Kendime cold brew demledim birde vanilya şurubum bitmişti onu yaptım.
Ders çalışayım dedim onuda kafam almadı kendimi veremedim çok uzatmadım. Yemeği eşim dışardan halletti. oğlumu uyuttum şimdi eşim çay yapmış onu içeceğiz.. Bomboş geçen bir gündü yani. Sizler neler yaptınız
İş yaparak gectı kadın gelmeden su elimdekileri bitirip bırnkac gun kafa dinlersem guzel olacak :)
Hangi kadın canım
İşı getiren kadın 😃
Anladım kolay gelsşn biter inşaallah canım
1 gunluk ısım geldı yarın gezmeye cıkarıcam oglanı gelmez ınsalalh😀
Sanada kolay gelsın
Su vanilya surubunu nasıl yapıyorsun
1 öay bardağı şeker 1 çay bardağı su ikisini 3 4 dk karıştırarak kaynatıyorum şeker eriyene kadar karıştırsan yeterli sonra 1 tatlı kaşığı vanilya özü döküp karıştırıyorum vanilya özü yoksa şekerli vanilinlede oluyor 2 paket döksen yeterli olur
Büyük oğlum hastaydı sabah 4 ten beri çocuklarla uğraşıyorum ne çamaşır bitti ne diğer işler bugün abartısız 6 defa makine çalıştırdım çamaşırın sonu gelmedi hala bile çalışıyor makine oğlum sürekli istifa etti ne koltuk kaldı ne hali ne yatakları 2 defa yatak örtülerini değiştim üstüne birde ishal olmuştu ikindiden sonra da ateşlenmeye başladı ağlayıp durdu eşimle acile götürdük yemekten sonra şimdi uyudu inş iyi olur küçük oğlumda diş çıkarıyor aynı hafif ateşli ve sürekli ishal hem büyük hem küçük mahvoldum bugün diyebilirim şimdi eşim çocuklar uyudu bir iki bardak çay içip uyuyacağım
Çok geçmiş olsun gümeş geçiyor çocuklara havalar çok sıcak
Çok teşekkür ederim pikniğe gitmiştik ordaki sudan olduğunu düşünüyoruz birde evet sıcaktan da zaten bünyesi zayıf yeme içmesi yok öyle iştahsız maalesef çabuk hasta oluyor
Afiyet şifa olsun canım bebeleri uyuttuk eşimle kahve yaptım içiyoruz bizde 🤗 günümde çok şükür güzel geçti temizlik yemek artı miniğimle uğraşmak öyle işte 🥰
Aa sen heni doğum yapmıştın drmi postunu görmüştüm. Allah analı babalı büyütsün size de afiyet olsun
Amin amin Allah razı olsun evet 1 aylik oldu çok şükür 🤗
Sabah 9 da uyanıp mide bulantıları ile birlikte kızımı kuran kursuna götürdüm geldim kan ter içinde kaldım soyunup hemen uzandım saat 12 de kalkıp kahvaltı yaptım sonra tekrar uzandım saat 2 de gidip kızımı alıp geldim canım çok fena mantı çekti gelip mantı yaptım bı guzel gömdüm sonra yine uzandım kızıma da kitap verdim okusun diye sonra aaaa bi baktım akşam olmuş eşim gelmiş ve yemek yoook 😀
1,514,456 soru
24,696,767 cevap
368,683 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın