0 oy
135 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (154 puan) tarafından
Arkadaşlar bebeğim boğulur tarzda öksürüyordu hapşırık da var tabi ama öksürüğü çok beter tarzda boğuluyor resmen doktor ciğere inmemiş ama başlangıcı dedi hava makinası, ventolin, azitro antibiyotik ve budecort steri verdi sizin çabucak atlaması için önerebileceğiniz bişey varmı :( :-(

4 Cevaplar

0 oy
(154 puan) tarafından
Bu arada bebeğim 2 ay 22 günlük 
(3,400 puan) tarafından
Aynı sorun ve sıkıntı kızımda da var öksürünce boğuluyor sanki göğsünde balgam var burun tıkanıklığı var her iki günde bir hastaneye götürüp muayene ettiriyorum bebeğim 2 ay 11 günlük çok zor ya hem ben hemde bebeğim mahvolduk
-Reklam-
0 oy
(675 puan) tarafından
Benim de kızım hırıltısı var ciğerleri balgam doluymuş sürekli buhar ve damlayla temizliyorum ama faydası yok sadece Nefesiz kalmasını engelleyebiliyorum 2 saat sonra tekrar hırıltı başlıyo
(154 puan) tarafından
Sizin epey ilerlemiş belliki
(675 puan) tarafından
Nasıl ilerledi anlamadım doğduğu günden beri nefes açıçılar buhar lar boş
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Mecbur ilaçları kullanacaksın canım bebeğin çok küçükmüş inşallah tez vakitte iyileşir benim bebeğim de baslangıcı dendi gıcık öksürük vardı röntgende çıktı 3 hafta antibiyotik balgam söktürücü kullandık :(
(154 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun kaç aylık
(1,331 puan) tarafından
21 aylık canım ilk defa parka çıkardım o zaman kaptı hemen bi çocuk öksürdü bebeğime doğru pişman oldum vallahi
0 oy
(1,038 puan) tarafından
Suan tam olarak aynı durumdayım benim.kizim 15 aylık benimde başlangıç ama bogulurcasina oksuruo gece öksurmekten uyuyamiyor .buhar makinesi aldırdı aynı ilaclar hemen hemen vermiş sizle beş gün oldu azalmıyor artıyor ne yapcam şaşırdım çok dikkat et hızlı ilerler dedi doktor uyku girmiyor gozume
(154 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun şuan nasıl

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 97 göst.
22 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Almilayla (1,412 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 472 göst.
0 oy
1 cevap 75 göst.
8 Mart 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde pelince (45 puan) tarafından soruldu
+1 oy