Güzel annler bnm kızım anaokuluna ilk gün iyiydi sevdi sabırsızlıkla giymeyi bekliyordu
Bugün baya ağlamış öğretmen beni çağırdı bugün ağladı hicbiis yapmadı dedi
Kızımın arkadaşı ağlıyordu ilk iki gün hep kızımın yanında getiriyordu benmki bak ağlamıyor işte elini tutmasını istedi işte o ağlamıyor sende ağlama diyordu
Bende öğretmene dedim hocam kızım okulu seviyor ağlamıyor diye düşündüm diğer iki arkadaşın annesi benm okulu seviyor diye yanına getirdi onlar ağlamasın diye
Eee kızımda etkilendi bu konuda bugün hep ağlamış öğretmen dedi hata sizi arasam mi aramasam mi diye kararsız kaldım
Siz ve ne yapmalıyım
Başka çocuklar ağlayınca, diğer ağlamayanlar da etkileniyor maalesef. Her ağladığında giderseniz, bunu kafasına kodlayabilir. Bu yüzden öğretmenin de bir şekilde yatıştırması gerekiyor.
Bizde de ağlayan bir iki çocuk var oğlum ağlamıyor ama bugün anne Muhammed Şeref ağlarken bende çok üzüldüm ve okulumdan korktum dedi. Ben sarıldım bide öğretmen bize avucumdaki öpücük adlı bir hikaye attı onu dinliyoruz her gece uyumadan önce. Yine öptüm avucunu sarıldım. Korkmana gerek yok öğretmenin ve ben seni çok seviyoruz okulunun saati dolunca ben gelip seni Alicam dedim.
Sizde sakinleştirin okulunu sevdirecek okul bittiğinde gelip alacağınızı falan güzel güzel sakin sakin anlatın. Eğer dinlemediyseniz avucumdaki öpücük adlı hikayeyi okuyun dinletin
1,508,075 soru
24,614,532 cevap
364,254 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın