0 oy
1,230 göst.
Diğer kategorisinde (63 puan) tarafından
Öncelikle özür dilerim bu soru için ama hafta sonu çok kötü bir durum yaşadım kısaca özet geçeyim eşim ile sorunlarımız var onun yüzünden normal de hafta sonu kuzenim düğünü vardı ailem ile gittim eşim görevden geldi uyudu sular kesilmişti düğünde çok durmadık ailem beni eve bırakmaya geldi evime eşimde uyanmış dışarı çıkmış babam tuvalete girdi çıktı kardeşim girdi babama kızdı bu ne baba diye babam da ben yapmadım dedi eşim özür dilerim pisletmis su kesik olduğu içinde öyle bırakmış telefon gelmiş gitmiş oan yerin dibine girmek istedim belkide 5 yaşında çocuk yapmaz böyle iğrenç bir durum olabilir mi kardeşim kızdı insan camiye gider bu ne pislik dedi çıktılar ailem çok kızdı size yapılsa ne hissederseniz 

14 Cevaplar

+3 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Rezillik vallahi ben olsam bende çok utanırdım ya 
-Reklam-
+1 oy
(1,738 puan) tarafından
Disardan 2 damacana siparis edip dokseymis keske 
(63 puan) tarafından
Çok utandım yerin dibine girdim resmen
(3,153 puan) tarafından
Çok güldüm canım töbe yarabbim o değilde canım sizin evlilik sana göre bitmiş neden hala sürdürüyosunuz
(63 puan) tarafından
Bazen arada çocuk olunca devam etmek zorunda oluyor
(3,153 puan) tarafından
Haklsn canım bende sen gbi kafamda bitirdim evliliği doktra gitm doktr çocuğun bu ortamda sağlıklı bir birey olmaz dedi çok sağlıksız Bi ortam çocuk için bitmiş zorla ilerleyen Bi evlilik dedi hakkında hayırlısı insallah eşinde akıllanır canım
+1 oy
(12,271 puan) tarafından
Kardeşim adaminda evi ister pis bırakır ister su döker tmm temiz bırakması gerekiyor ama bazıları önemsiz sayıyor

Ve sevmediğin adamın gülü bile sana bokkk gibi gelir bu çok normal değil mi 

Özel bir durum var evet  Su yoksa

Sicmasin ama yapmış artık 
0 oy
tarafından
Ayy çok mahcup olurdum ama benim kaynanam her evime geldiğinde aynısını yapardi havlularima burnunu silmisti kız kardeşim görmüş abla burda sümük var bu ne demişti ayy çok utanmıştim yaşlılığına verir ses etmezdim ama şimdi yeni yeni oturuyor bile bile yapıyormuş hatta caycimin üstünü tuvalete masrafa diye koymuştu eşim görmüş çok ağlamıştım aynılarını yaşadım yani o mahcuplugu bilirim
(3,153 puan) tarafından
Yoh artık canım maşrapa diye çaycı üstü koymakda ne öyle hiç mi bir şey görmemiş ayyy
tarafından
Görmediğinden değil pislikten ve bile bile yapmış artık anladım birde ben evime daha gitmemiştim 1 hafta vardı dugunume
tarafından
Bazı ınsanların ne dini ne imanı nede ahlaki var rezil mahluk
(3,153 puan) tarafından
Ana kıyamam iğrenc şey onamı kalmış tuvalet tası kullanan alsın
tarafından
Tekrar anne 3 süre biliyor namaz kılıyor oda mesela sabah namazını saat 11 de kendine göre ayetler uyduruyor ve diyorki benim imanım tam :D bana çocuğu aldır dedi biliyonuzmu engelli olursa oldurecekmisim Allah günah yazmazmis kız çocuğu olunca istemedi ve cenesiyle eşime yalan yanlış şeyler anlatarak yıktı yuvayi esiminde içinde varmış zaten zehir etti bana hamileliği felan 15 gunluktu terk etti bizi :D Eylül'üm kız bunlar daha ne anneannem annem gbi görürüm ceyizimi hep elleriyle yaptı herşeyimi 4.4 Luk yaptı mekanı cennet olsun aniden kaybettim hiç biseye onun yaptığı kıyıp kullanamazdin iğne oyası havlularim vardı bir çekmece yaptım onlara ve üzerine karilmis kına koymuş ama ben gig demedim ağladım sadece ve bosaniyoruz biz eşime demiski beni hep kovalardi vallaha yalan bir gig demedim ona hiç bir zaman evimdeki muskalar çabası birde 90 yasinda
tarafından
Allah ıslah etsin inşallah bir 90 sene daha yasayacak sanıyor galiba ne diyim mübarek insan peygamber efendimiz (s.a.v) bile ahiretinden kuşkuya düşmüş imanından kuşkuya düşmüş her daim allaha yalvarıp yakarıp layık bir kul olmaya çalışmış da o kim ki imanından eminmis??
(3,153 puan) tarafından
Bacım kimlere deng geldin sen Allahını seversen hiç mi korkmuyo ya seni istemiyodu ne *** yemeye sana sebeb oldular çok Sinr oldm geberik şey
tarafından
Cahile laf anlatamassin bacım kendini cennetlik görür hep bana çok yaptı birde iftiralar attı Rabbim büyük ama sırf eşim köye yerleşsin kız çocuğu olacak diye yuvamı dağıttı eşimle biz çok severek evlendik beni sevmesini kaldıramadı bana yasattiklarini hem bu dünya da hem diğer dünya da çeksin inşallah
tarafından
Eylül'üm bunlar ne daha yüzde 1 anlattım kaç yuva yıktılar ama Firavun'un hesap hiç dert hastalık yok
(3,153 puan) tarafından
Ee eşinle anlaşıyosn boşanma canım
tarafından
Allah sorsun hakkını benim anneannemin huylarına çok benziyor huyu oda sürekli ben cennetten yerimi ayırttım der ama sürekli ağzında bir beddua küfür kızlardan hiç haz etmez erkek çocukları be torunları icinde ölür afedersin b.kunu yiyecek neredeyse
(3,153 puan) tarafından
Ayy allahım yarabbim
tarafından
Biz çok guzeldik çok sevdik 4 yıl bekledik birbirimizi 1 yılda hiç görmeden bekledik canımı istese verirdim ama hamileyken şiddet gördüm babamgil covid ti ve kronik hastaydı gidemedim diyemedim başka şeylerde oldu kızım 15 günlükken terk etti bizi kaynanaya uydu köye yerleşti sandılar ki çocuk var boşanmam herşeye boyun eğerim ama ben davayı gittim açtım 15 gün sonra aradı affet ne olur diye yalvardı tabi araya kaynana girdi babama geldiler gelinimi istiyorm dedi vs babamda mehir senedini niye aldınız ozaman dedi yapın götürün dedi tamam dedi bende evimin anahtarini verdim birde kızıma et çektirdim ek gıdaya geçince yesin diye yerini söyledim yiyin dedim ne yaptılar biliyormusun esyalaarimi sesiz sedasiz götürdüler :)  esimide bir güzel doldurmuş kovaladigimi söylemiş işte babası sana kumar oynuyor içki içiyor dedi demiş birde gelin bizi kovaladı ben bosanacam dedi demiş :D birde ağlamış yuvan yıkılıyor diye beni aradı o eşim denen bı sürü küfür etti :D cevabını aldı o ayrı babamın şiddet konusundan felan detaylı haberi yok olsa tutamam yani kızlar dünya ters dönse iki cihan birlesse artık ben ona geri dönemem yaşasınlar koyun koyuna :)
tarafından
Tekraranne valla sadece öyle olsa ona razıydım bacım buda küfür baz da çok seytan
(3,153 puan) tarafından
Üzüldüm canım ailen arkanda ya iyi bari kurtulduna şükret reziller oğlan meraklı oluyorlar olanlarda sıçıyo ağzlarna ondn kıymetliler benim kaynanamda çok küfür eder 2 kaynanam var bide benim diğeride ben çok iyim edasında ağzıma sıçtı resmn 3 aylık hamileykn rezil şey hep namz kılarım yalan söylemem oğulrm mutlu olsn yeter ama çomak sokmadan durmuyo 2 side
tarafından
Kız anam bacım biz bi taneyle baş edemiyoz sende iki tane bordo berelimisin mübarek "))
tarafından
Kızın bir tırnağını yaratsin yaratabiliyorlarmi yuva bozulunca kına yakacaklar herhalde evet canım bin şükür ailem arkamda hatt kızıma aşıklar hepsi ayrı ayrı özelikle babam :) ailem arkamda olduğu için baban yıktı yuvani diyorlar :D sahip cikmayacakmis bana bende mecbur gidecekmisim ne olursa olsun kocamın yanına :D çok güldüm buna :D
(3,153 puan) tarafından
Valla canım zor 2 tane bilmym ndn 2 kaynişe düştüm :) haha hoş köpek neden ailem sahip çıkmıcak size köle olsun diyemi doğurdu büyütü ailen Bi gün çok sinrlndm kaynanam vır vır ötüyo suan geç kaldın seneye kurbanda gel dedim kemik yok
tarafından
Amaaann boşverin kız yolunuza kurban olsunlar açalım bi mezdeke atalım gobecikleri ayışığı sen çok sallama bebiş çorba olmasın "D
tarafından
Ay ışığı aynen bacım çok haklısın tekrar anne kudurma gece gece komşularla bizi kavga ettirecen tüm sinirimi onlardan çıkaracam genç yaşımda mapus yatacam sonra :D nihahahaha
tarafından
Hsjajaiajajsjajajajs tövbe yarabbim ")
(8,270 puan) tarafından
Bir şeyi merak ettim kaynanan 90 yaşında ise kocani kaç yaşında doğurmuş
tarafından
Lmihrace kizzzz nereden buldun bu postu :D hortlatmaaaa
(8,270 puan) tarafından
Bu bacinin gönderilerine bakarken go gördüm :)
tarafından
Kaynana dediğim nenesi öz annesinide bosandirmisss
(8,270 puan) tarafından
Amaaan evlerden ırak cehenneme direk :/
tarafından
Aminnnnn
0 oy
(2,684 puan) tarafından
bende cok utanrdm esim de benm dikkat etmez böyle artıklar olur lavaboda da burnunu honkırır fln babamgil gelnce cok korkarım tuvalet lavabo kir diye lackere derim yap guzelce temizle die hep artık olur iyice forcaşamaz gitmiyor der fitil eder beni ya 1gun temiz kadın lavabo ayrıca babamlar böyle tepki vermemeli senin üzüldugunu görüp bu sekilde davranmamaloşr. hele kardesın böyle atarlanma hakkını nerden alıyor 
(63 puan) tarafından
Eşimin çok kez hata yaptı artık insanlar da ona karşı öfkeli
(2,684 puan) tarafından
öyle cnm ama annemlerde bazen aynı seyi yapıyor ben zaten uzuluyorum bide yorumları beni DHA cok üzüyordu
0 oy
(670 puan) tarafından
Çok kötü bir durum gerçekten ya
0 oy
tarafından
Kahvaltı yapiodum okudum :/ yani tuvalette çıkmayan leke falan sandım nedense 

Doydum şükür ☺️
0 oy
(25,501 puan) tarafından
Ayy ben klozetin kapağını açık bıraksalar evdekilere kükrüyorum bunu yapsa kavga ederdik herhalde valla dayanılmaz Bi kere kokar hasta eder insanı 
0 oy
(8,209 puan) tarafından
Bizim de 1 gün boyunca su yoktu ben kenara 5 lt liklere doldurup bırakıyorum onlar bitince de gittik bakkaldan 5 tane 5 lt aldık yani öyle birakilmaz ki. Hiç katlanamam öyle şeylere 
0 oy
tarafından
Mahcup olurdum tabiki ben de. Gercekten esinin yaptigini 5 yasindaki cocuk yapmazmis yani. Bi kere cok ayip, arkandan wc ye girecek insana buyuk ayip yani
0 oy
(545 puan) tarafından
Kizmakta haklılar yani o şekilde bırakılır mı bende olsam mahcup olurdum susar bişey diyemezdim bu konuda eşin tamamen haksız yani 
0 oy
(163,443 puan) tarafından
cok utanc verici
0 oy
(45,023 puan) tarafından
İğrenç yaa.        
0 oy
(5,941 puan) tarafından

iğrenç ya hiç adap öğrenmemis kız kocan  insan  gidip su alıp  gelir  de temizler  öyle  bırakılır mı  hiç olmadı  sana söylesin    Lavaboya kimseyi  sokma diye  :sick:

(63 puan) tarafından
Gerçi onda değil suç hiç birşey vermemişler hiç bir şey ogretmemis ailesi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 30 göst.
14 dk önce Diğer kategorisinde Cnblt (2,551 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 154 göst.
0 oy
4 cevap 143 göst.
19 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hayalimsen34 (95 puan) tarafından soruldu
0 oy