Bir aydır ailemin yanındaydım. Geldim evde eşim tüm camları açık bırakmış her yer toz olmuş rezalet ayağımızı bastığımız yerde ayak izimiz çıkıyor o derece. Ben hangi işi yapacağım nereden başlayacağım diye düşünürken kızım sağolsun cacık kasesini düşürdü halıya. Tam yemek yiyecektik sofrayı hatırlıyordum. Kase kenarda kalmış bir çekti pat kase yere sarımsak kokusu sardı her yanı. Bir umut koku çıkar diye sildim ama nafile. Benim kararsızlığıma kızım karar vermiş oldu. Bugün süpürdüm halıları topladım pertim çıktı. Halıları yıkamaya daha geç verecektim ama şimdi göndermek zorunda kaldım. Yıkanınca sarımsak kokusu çıkar dimi hanımlar.
Çıkar.
En azından temizleyebilecek bi evin var.
Elhamdülillah. Rabbim kimseyi evsiz yurtsuz koymasın
Amin inşallah banada nasip olur huzurlu bi yuva
Rabbim gönlüne göre versin
Çıkar çıkar bişey kalmaz kızının ellerine sağlık kararını hızlandırmış annesi sana yardımcı olmuş bana da lazım böyle bir şey
Ay evet gerçekten hızlandırdı beni yoksa ben hala nereden baslasam diye düşünüyordum 😀
İnce ve küçük halılar her zaman hayat kurtarıyor yaz kış fark etmeksizin kaldır yıka çok rahat oluyor küçükocukla 😊
Allah kolaylık versin bende Bi sinirle bugün salonu bitirdim mutfağın az Bi yeri kaldı 😁
Benim kızım 11 aylık gerçekten çok zor süpürge yapmak neyse de silmek filan cidden zor bide uykusu da yok hiç yatim saatte uyanıyor. Ben bir işin başına geçene kadar uyanmış oluyo
Havalar serin bende vericem geç versen kurumaz
Bizim burada sıcak mart'ta bile yıkıyorlar. Tabii biraz uzun sürüyor gelmesi kış aylarında.
Aaa neresi
1 aydır camlar açık kalmışsa o halıların yıkanması şart olmuş zaten. Cacığın dökülmesi iyi olmuş bi yandan 😃
Ya zaten verecektim ama biraz daha geç vereyim daha camların kapanmasına uzun zaman var. Diyordum ama kızım sağolsun anne olmaz öyle yıkansın halilar dedi 😄
Canım niye yoruyorsun kendini. Eşlerinize yaptığının sonuçlarını çektirsenize. Çağır eve bir temizlikçi ver halıları yıkamaya dip bucak temizlet geç. Sen niye kendini yorup dert ediniyorsun.
YYaa eşimde öyle diyordu hamileyken bile eve temizlikçi çağırtmadi. Ben silerim camları elimiz kolumuz tutuyor dedi 😀 neyse allah tan sildi.
Ohooo eşinin keyfini beklersen
çıkar inşallah bizde kizim.bebekken vermeyi salliyorduknyikarken kuvetin yanina bastı su odaya dökülmüştü vermistik hepsini ☺️
Bağırmadın değil mi kızına
1,471,873 soru
24,104,280 cevap
332,606 kullanıcı