0 oy
232 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Tecrübeli anneler doktor kontrolumuz vardı doktor ek gıdaya meyveyle başla bir dilim elmayla dedi ben püre haline getirip vereceğim değil mi ne kadar vermem lazım bebeğimin başka sorunlarından dolayı bunları soramadım bilginize ihtiyacım var 

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ayy ilk meyve verince sonra çok zor oluyor yaptım ben o hatayı. Havuç kabak patates bunlarla başlayabilirsin 
tarafından
Evet bunu da söyledi peki ne kadar vermeliyim ve nasıl yapacağım
tarafından
İlk gün 1 çay kaşığı, 2.gün 1 tatlı kaşığı, 3.gün 1 yemek kaşığı şeklinde. Tatlandırmak için ben zeytinyağı kullanıyorum çok az. Havucu ve patatesi denedin ikisine de alerjisi yoksa ikisini karıştırıp çorba yapıp verebilirsin canım
tarafından
Sadece havuç yapmayayım mı
tarafından
Öyle de olur canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
İlk olarak meyveyle başla diyen doktor da ilk defa duydum 
tarafından
Öyle dedi elmayla başla dedi
tarafından
Kuzum ilk olarak meyveyle başlarsan sebze yedirmekte zorlanırsın haberin olsun
tarafından
Sen nasıl ve neyle başladın ki canım
tarafından
İlk önce yoğurtla başladım sonra sebzelere geçtim sonra çorbalar falan devam ettim
0 oy
tarafından
Kaç aylık? Elmayla başlama canım ben ilk havuç,kabak,avakado, patates, yoğurt verdim 3 er gün deneyerek
0 oy
tarafından

İlk olarak meyve ile başlanmaz ev yoğurdu ile başlanır sonra sebze en son meyve verilir o doktor uyku sersemimiydi:D 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 666 göst.
16 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hasret03 (348 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 113 göst.
24 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde terslale (3,403 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 345 göst.
+1 oy
13 cevap 536 göst.
2 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,018 soru

24,052,312 cevap

329,730 kullanıcı

...