0 oy
818 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (348 puan) tarafından
Kızlar bebeğim dokuz buçuk aylık 7 kilo sınıra yakın kilosu mama baslayabilirsin istersen tercih senin dedi iki numara al dedi en iyisi hangisi sizce?

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben sma kullanıyorum memnunum. Sma, hipp ve Aptamil onerebilirim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Cnm mama saçma başlasan sadece sisiklik yapar sağlıklı kilo yapmaz bunun yerine köfte yap ver corbalarina pirinç biraz ekmek ekle yumurta ver geceleri yatmadan irmikli muzlu hurmalı muhallebi yap bak nasıl kilo aliyo 
tarafından
Yaa benim bebeğim de pek yemiyo 10 aylık olacak gece de sık uyaniyo emiyo her kalktığında gece  muhallebisi versem  diye düşünüyorum ama her gece ne verecem
(348 puan) tarafından
Doğru canım haklısın her akşam yemeginde et kıyma bunları veriyorum sabah da muzlu yumurtalı kahvaltı ara öğün irmikli avakadolu tarifler yapıyorum ama yine de çok kilo almıyor öyle
tarafından
Yiyosa sıkıntı yapma cnm benim kızımda öyle maşallah yer ama aman aman kilosu yoktur
tarafından
0852 cnm her gece farklı bir meyveden ver genellikle muzlu yap ama kilo alımı için içine hurmada kaynayıp kat çok güzel kilo aldırır internetten bak bununla ilgili çok tarif var
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(4,952 puan) tarafından
En başından beri bebelac kullanıyoruz canım 16 aylık şu an oğlum memnunuz
0 oy
tarafından
Bebelac Gold hem gaz yapmıyor hemde kilo aldırıyor dene derim bence Dr tavsiyesi ile onu kullandım ikizlere
0 oy
(1,391 puan) tarafından
Ben sma kullanmştım memnum kalmştım
0 oy
(1,710 puan) tarafından
Aptamil kilo alımı için iyi bir mama ben hep onu kullandım çok şükür kilosu boyu iyi 10.ayda bıraktık kilosu iyi diye Dr ek gıdaya ağırlık verin demişti inşallah sizede iyi gelir şimdi 18 aylık olduk Allah'a emanet olun 
0 oy
(1,160 puan) tarafından
Aptamil kullanıyoruz biz kabızlık vs yapmıyor
0 oy
tarafından
Sma kullandik bende bakiyim dedim tadi demir gibi acı idi Aptamil ve Bebelac güzel sevmişti oğlum
0 oy
tarafından
Canım doktorun tavsiyesini yargılamak bana düşmez fakat benim kızım yoğun bakımdan çıktığında 2600du ve bir aylikti doktor sütün yetse bile mama vereceksin dedi kilo alması için aptamillle başladık memnun kalmadım çok gaz yaptı bebalac golda geçtik ve şu an altı aylık hala kullanıyoruz ve çok çok iyi kilo aldı artık ek gıdaya geçtiğimiz için doktor anne sütü ve ek gıdaya devam mamayi kesmemiz lazım dedi ama kiloya bağlı bir durum değil ek gıdaya geçtiğimiz için. Diyeceğim o ki zaten bebek ek gıda alıyor anne sütü de içiyor mamaya başlamaya bu saatten sonra gerek yok yine de kendin tekrar araştır ama özel raporlu mama falan verecekse onu bilemem
(348 puan) tarafından
Ya evet haklısınız bende kullanmak istemiyorum hele sütüm varken ek gıda da alıyor gayette iştahlı şükür ama yine de çok az kilo alıyor sınıra gelmiş dedi biraz toplansın istiyorsan ver arada dedi onun için düşünüyorum
0 oy
(1,441 puan) tarafından
Hipp sma bunlar iyidir canm 
0 oy
tarafından
Valla bence mama boşuna alma.  Şişkinlik ve para israfı.  Bol bol yedir ek gıda alıyor . Mama yerine ek gıda ver 
0 oy
(1,527 puan) tarafından
Benimkide o kilodaydi emiyordu ek gıdada veriyorduk doktor mama önermedi ama şimdi hatta 14 aylık 10 kilo ama çok hareketli doktor normal dedi ek gıdayı arttirdim ben şuan emmiyor hamileyim kestim ama o aylarda da gece emiyordu gündüz ek gıda veriyordum 
(348 puan) tarafından
Üç dört gündür gece de çok şık kalkıyor yani doymuyor mu anlamıyorum kalkıyordu bundan önce de bu üç gündür daha sık uyanıyor valla bende napacagimi bilemedin
(1,527 puan) tarafından
Yok o huy bende kesene kadar saat başı kalkıyordu canım hatta mesela 9 da iyice muhallebi tarzı veriyordum yine de 10 da emmeye kalkıyordu sonra sonra düzeldi sen kandırmaya çalış bir uyandığında emzir diğerinde verme ben öyle yaptım sonra düzene bindi şimdi de bir kere biberonla veriyorum gece süt başka da içmiyor
0 oy
(3,192 puan) tarafından
Kilosu az bence mama ver hiç değilse gece yatarken bir kere ver. Boş kilo falan diyorlar ama çocuğun sınırda sınırın altına düşerse tehlikeli bir ton teste gönderirler boş kilo da olsa en azından 2 kilo da olsa alsa yeter sonra gene kesersin vermezsin mama.
(348 puan) tarafından
Ya bilmiyorum inanın çok kafam karıştı aslında kızım çok iştahlı her aksma yemeğinde de et ve kıymalı şeyler yiyor sabah aynı şekilde yumurta muzlu tarier irmikli avakodolu ara öğünler veriyorum ama sınıra düşmesin dedi istersen pirinç ununa başla ara ara ver dedi
(3,192 puan) tarafından
Bak princ unu ve bebe bisküvisi karıştırıp ta verebilirsin içinde pekmez at güzel olur oda kilo yapar.
0 oy
tarafından
Bebelac kullanıyorz memnunum
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Sma kullandık ilk sonra aptamil kıllandık şimdi tekrar sma dayız. İkiside iyi. 
0 oy
(118 puan) tarafından
Hipp combiotik  cok memnunum oglumada kizimada onu veriyorum normal kilo aldiriyor obur mamalar gibi sisirmiyor cocuklari

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 293 göst.
5 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 335 göst.
13 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Casperiye (9,072 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 1,404 göst.
1 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Rabia demir (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 454 göst.
1 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Minarin (1,929 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,323 soru

24,370,172 cevap

347,963 kullanıcı

...