0 oy
344 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (7,974 puan) tarafından
Kizlarrr slmm 

Dün gece acile gitim ağrım var diye post açmıştım hata 

Bende dayanamadım gitim 

Allha şükür herşey yolundaymis nts ye bağladılar hiç bişey yok acilmamda yokmuş ama 

Dr bana karnını ovalama elini fazla götürme karnına dedi erken doğum olabilir dedi 

Gerçekten zararlımı karın ovalamak yapiyodum ama öyle çok sert deyil şimdi elimi karnıma götürmeye korkar oldum 

Doktoru böyle diyen oldumu aranizdaa merak etimm 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
soyle gezdirmeyi degilde basmayi kastetmistir cunku dogum aninda da bir basi uyguluyorlar.. yani digerinden ne zarwr gelir ki
(7,974 puan) tarafından
Bilmiyomki elini karnına götürme dedi
(322 puan) tarafından
Normal dogumda sadece baksı uygulamazlar ağrı sıklaşsın diye ovalarlar. Doktor bundan bahsetmiş olmalı.
(7,974 puan) tarafından
Olabilir cnm
Teşekkür ederim ♥️♥️
-Reklam-
0 oy
(3,280 puan) tarafından
Ben ilk defa duydum böyle bişey doktor dediyse vardır bi bildiği 
(7,974 puan) tarafından
Vala bnde ilk defa duydum cnm elini karnına götürme dedi
Hani bı sorunda çıkmadı acabami dedim yani
0 oy
tarafından
Hiç öyle bişey duymadım son ay hep elim karnımdaydı erken falan doğurmadım 
(7,974 puan) tarafından
Vala bnde ilkdefa duydum cnmm korktum açıkçası biseymi var diye ama hiç bişey yokta dedi kafam karıştı
0 oy
(11,061 puan) tarafından
2 çocuğum var ilk defa böyle bişey duydum bilmem ki
(7,974 puan) tarafından
Vala bn ilk oğlumda ovalardim yani yavaş yavaş masaj bile yapmıştım ağrıdinda
Şaşırdım
(11,061 puan) tarafından
Yani ovalamaktan kasıt ne bilmiyorum ama ben elimi karnıma koyup severdim oğullarımi konuşurdum da
(7,974 puan) tarafından
Bunları anlatırken elim karnimdaydi elini karnından çek dedi hata

Bnde ilk oğlumu severdim hata masaj bile yapardım nazik nazik

Anlamadım vala ya
0 oy
(322 puan) tarafından
Doktorum bana da söylemişti. Gerçekten de böyle birsey var ovalamak ağrıyı sıklaştırır. Normal doğumda ebe sürekli karnını ovalar ki ağrı hemen gelsin diye. Şiddetine gelince onlarda sert değilyumusak yaparlar. Elbette karnına dokunbilirsin korkma ama sakın dairesel hareketlerle ovalama karnını. 
(7,974 puan) tarafından
Elimi bile göturemiyorum cnm korktum bişey olur diye
Teşekkür ederim ♥️
(322 puan) tarafından
Korkma canım yaa elbette bebeğini seveceksin dokunacaksın. Elini karnını koyabilirsin ondan zarar gelmez. Sağlıkla gelsin bebeğin
(7,974 puan) tarafından
Aminn cnm cümlemizin ♥️♥️♥️
0 oy
(119 puan) tarafından
Haftan kaç canım benimde erken doğum riskim var 35+4 üm 30. Haftadan beri risk var
(119 puan) tarafından
Estağfurullah benimde ilk hamileliğim bilmiyorum çok kişiden akıl alıyorum ve doktorum gerçekten alanında başarılı bi doktor ilk aylarda bebek karnına dokusan da yok denecek kadar küçük zaten 15 haftadan sonra büyümeye başlıyor ben 20. Haftama kadar yüz üstü yattım hep sonrasında karnım büyüdü diye kendim yatmadım duş alırken sürekli bebeğimle konuşuyorum ılık su bebekleri mutlu edermiş müzik falan dinletiyorum kuran açıp dinletiyorum herşeyden önce eşimde aynı ben karnımı severken falan oda aynı şekilde dokunuyor ovalıyor ben doktoruma sorduğumda baba ile bağları gelişir dedi 26 28 haftalıkken çok harekeyliydi sadece bana hareket ederdi şimdi eşime daha çok hareket ediyor maşallah sen bakma o doktora içini ferah tut babası ile arasındaki bağı güçlendirmeye bak herkes bu dutumdan şikayetçi kocama hareket etmiyor derler hep sende onlardan olma eşin dokunsun konuşsun keza sende öyle sürekli ilgilen rabbimin izni ile birşey olmaz inşallah
(7,974 puan) tarafından
Bnmkide öyle :)) bana kipirdiyo babasına kipirdamiyoo :)) daha 21 haftaligiz biz normaldir diyorum adamın zoruna gidoyo niye bana oynamiyon diye sesleniyo:)))
Oğlum ben filan çok konuşuruz zaten oğlum sever karnımı
Dr böyle diyince korktum açıkçası bnm gacilarim bilir diye buraya yazın dedim iyikide yazmışım:))))
(119 puan) tarafından
İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız  sende  bende aminnnn benimki ilk doğum korkum var ne yapacam bilmiyorum
(7,974 puan) tarafından
Ayyy sağlıcakla gelsin kuzum vala bnm ilk dogumumda korkmaya bile zaman bulamamistimm herşey bı anda gerçekleştiği :))

Korkma cnm bnm sonunda meleğini Alcan kucağına
(119 puan) tarafından
Amiiinnnnn
0 oy
tarafından
Ben hamileliğin başında iken aynı zaman da kronik hastalığım vardı ağrılarım oluyordu bende karnımı sıkıyordum agrım oluyor diye annem kızmıştı karnını sıkma diye 
(7,974 puan) tarafından
Ayy korktum vala Dr öyle diyince
Sen nasılsın erken doğum mu oldu yada riskin varmı cnm
tarafından
Ben bebeğimi 8 haftalık 4 günlükken kaybettim ama karnımı sıkmamakla alakası yok ben daha yeni öğrenmiştim yani daha 4 haftalıkken öğrenmiştim o zamanlar sıkıyordum annem diyince bıraktım tabi sonra kalbini duydum 3 hafta sonra kalbinin durduğunu öğrendim
(7,974 puan) tarafından
Basın sağolsun cnm allha kucağını boş birakmasin
tarafından
Aminnn inşallah sen yine karnını sıkma ovalama
(7,974 puan) tarafından
Tamam cnm bnm teşekkür ederim ♥️♥️
0 oy
(14,412 puan) tarafından

Çok saçma geldi bana ama Dr demiş 

Gerçi Dr var, Dr var elleme bari kız sakınnnn :'(:P 

(7,974 puan) tarafından
Elemiyomki cnm zaten bişey olur diye elemeye korkuyorum