0 oy
258 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
5 yıllık arkadaşım son 1/1.5 aydır bana çok yazmıyordu birkaç kere nedenini sordum ve üzüldüğümü belirttim o da şehir dışına çıkacağı için yoğun olduğun söyledi. Şehir dışına gitmeden önce İstanbul’un bir yerine gezmeye gidecektik yoğun olduğunu söyledi o güne 1 gün kala bir işi çıktığını söyledi bende tamam o zaman başka zaman dedim ve bana müsait olmadığını söylediği gün başka bir arkadaşıyla buluştuğunu gördüm instagrama fotolar falan atmış işte bana dedi ki ertesi gün kahvaltıya gidelim falan bende bana müsait olmadığını söyleyip başkasıyla vakit geçirdin senin bana ayırıcak zamanın yoksa benim de yok dedim ve o günden sonra yazmadım. Ama bu olayı içimde hiç büyütmedim de birkaç güne kızgınlığım geçer arkadaşlığımıza devam ederiz diye düşündüm tam o tarihlere denk gelicek şeklinde tam demeyelim de 1 gün öncesi ve tartışmadan 1 gün sonrası dostlukla ilgili böyle laf sokucu paylaşımlar yapmıştım ama ona değildi başka biri görsün diyeydi. Sonra arkadaşıma yazdım hani aramızda küslük olmasın diye neymiş o paylaşımları ona yapmışım da eski samimiyetim yokmuş da ona kazık atmışım da bana bir sürü sadece kendi üstüne alındığı paylaşımlardan ötürü laf söyledi hatta aylar önce aramıza girmeye çalışan biri vardı ben kendi dostum hakkında hiç konuşmadım halde bana demişti ki işte onun hakkında konuştuğunu arkadaşına söylicem bende Gülerek bunu arkadaşıma anlatmıştım bak aramıza girmeye çalışıyor sözde senin hakkında konuşmuşum diye anlatmıştım

SONRA dostum dediğim insan bu konuyu da açtı bana neymiş ben onun arkasından konuşmasam ona böyle bir şey demezmişim korkudan demişim onun arkasından konuşmuşum yalanlanma dedi bende konuşmadığıma dair kanıt olan ekran görüntülerini attım hatta kıza mesaj bile attırdım konuşmadığıma kızın bilerek yaptığına dair kızlar çok moralim bozuk 5 yıllık dostum neler dedi sizce ne yapmalıyım ?

3 Cevaplar

+1 oy
(629 puan) tarafından
Canim vakit ayrilmaya biliyor kb ama ben yakin ardsta olsnsamimiyet sevmiyorum gecen arkdsmdan be egimin besigini odunc vermstm onu istedm bana diyorki isin dusunce yazma soyle boyle bana cok yakinlik bekliyormus benden yapamiyorum ya zorlami arayip sormuyormsm evimi yeni tasidim islerim var oglum var annemi zor ariyorum bu sevmedgm anlamina gelmiyor boyle yapip soguttu benden kendini
-Reklam-
0 oy
tarafından
Pek dost değilmiş demek ki canım bence hiç uğraşma artık 
tarafından
Sence haksız mıyım canım yaa
tarafından
Haklısın canım da o paylaştığın durumları keşke ona göstermeden paylaşsaydın
tarafından
Gülçinnn, kuzu son postuma gel:)

İlgili sorular

0 oy