+1 oy
297 göst.
önce Güzellik-Bakım kategorisinde (406 puan) tarafından

Eltime misafirliğe gittik içerde yarım saattir TV izletiyormus biz izletmiyoruz diye mutfakta eltime söyledim söylesem mi diye danıştım eltimin çocuğu da gitmiş söylemiş kayinbabam da gelsin alsın çocuğunu izletmiyorsa dedi haksız miyim 

8 Cevaplar

+7 oy
önce (4,119 puan) tarafından

Kayinpedirin haklı kendin bak o zaman çocuğa git al adamdan 😀

+1

Tamam kardeşim sizsiniz zaten sonra senle oturup izleyecek  bundan kayinpederim haberi varmiydi bari😀

önce (406 puan) tarafından

Evet ama doktorlar 2 yaşına kadar TV önermiyor siz izletiyor olabilirsiniz ben sizin yaptığınız yargilamadim ama annesi olarak ben çocuğuma izletmek istemiyorum lütfen bir anne bir annenin tercihlerine saygı duysun herkes sizin doğrunuz ile hareket edemez ki 🌸yarım saat değil isim olduğun da bazen bırakıyorum bir saat boyunca TV önünde bekletiyorlar lütfen detayı da sorun bari bebeğim daha 4 buçuk aylık ekrana maruz kalmak için çok kucuk

Onlar 8zletmiyordur izlerken kucağında duruyordum o ayda bebek tv bakacağını düşünmüyorum  

önce (10 puan) tarafından

Haklı falan degiil bir yere bıraksa çocuğunu güvenemeyecek miyiz kimseye annenin sınırlarını cizmesinler kafami bozmayin AaaaaaaaaaaaAaaaaaaaaaaa aaaaaaa

Sen bana baksana kovulmuşsun burdan kalkmışsın yeni açmışsın seni ben sikayet edeyim adminede sen gör önüne geleni saldırırsında bana yapamazsin @Biriymkaristirmaaa yanlış insana çattin😉

-Reklam-
+1 oy
önce (10,187 puan) tarafından

Usulünce gidip baba biz izlemiyoruz diyip çocuğunu yanına almak çok zor değil adamda öyle demiş zaten 

+1 oy
önce (65 puan) tarafından

Canım o kadarına onların aklı kesmez 

0 oy
önce (25,557 puan) tarafından

Ee izletmiyosan al çocuğu adam TV yi kapatmaz ki senin için haberler vazgeçilmezleri çünkü benim k.peder de öyle 🤣🤣

Canım yonunu cevireydi TV önüne koymus

önce (25,557 puan) tarafından

Yaşlı insanlar hele ki erkekler hiç anlamaz aşkı boşuna dert etme kendine boşver 

Yani ters koysaydı çocuk baykuş değil dizine yatirmjs TV'ye dondurmus izletiyor anlamadığım çocuğun ne işine yaracak TV neden yani hayırsa annenin istediği saygı duyulmalı zaten ben sevsin diye almak istemedim ondan 

0 oy
önce (15,255 puan) tarafından

Dedeler tv yi genelde kapatmaz. Sen çocuğu alacaksın yanından

Çekindim ya yönünü çevirir diye düşündüm önüne koymus çünkü 

0 oy
önce (1,807 puan) tarafından

O kadar çok tahammüllerin üst üste tükenmiş ki her şeye bir kızgın olmuşuz

bebeğim 4 aylık oturtmuyoruz her gördügüm de oturtuyorlar ne bileyim belini tutmuyorlar eltimin çocukları yanında tuttu kaldırdı kaynanam TV izliyormuş görmemiş bu kadar gamsızlıga pes yani 

önce (1,807 puan) tarafından

Vslla canm insanı çileden çıkartıyorlar seni anlayabiliyorum 

0 oy
önce (6,950 puan) tarafından

Kendin güzel bir dille söylesen daha iyi olurdu bide az bir şey tv seyretmektene bir şey olmaz ben çalışan anneyim benim kızıma annem baktı sürekli tv seyrederdi 2 yaşında her şeyi bilir konuşurdu tuvalet eğitimini bile almıştı şimdi 15 yaşında kızım çizgi film şimdi nedense bebekler için sorun oldu bu kadar dert etmeyin bence ama demiyorum ki çocuğunda tv seyretsin oyun oynamak aktivite daha faydalı tabii

0 oy
önce (1,682 puan) tarafından

Yaşı kaç bilmiyorum ama bende TV izletmiyorum çocuğuma bunu çevremde herkes bilir o yüzden ben kaynanama gidince eşimin yegenelri tableti kaldırır hemen ortadan ben en başta söyledim TV yok ekran yok diye o yüzden mecbur uymak zorundalar he haber açık olur dizi açık olur daha küçükken bahsediyorum bu arada çocuğumu ben alırdım kimseye de bir şey demezdim ilgelenirdim birşey diyen olursa da daha çok küçük derdim 31 aylık TV açık olsun dönüp bakmaz bile sadece bazı reklamalr dikkatini çekiyor ben açmam annemler yada kaynanamlarda açık olsa görüyor onuda 

önce (10 puan) tarafından

İlla biri izletmitir

Genetik diye düşünüyorum artık çünkü telefonu bile almıyoruz elimize uyuduğunda anca

Ya bence de olabilir benim kuzenim oğluna uyurken bile ekran açan ama eğitici şeyler oda çok güzel konuşurdu erkek olmasına rağmen erken konuştu yani bilemiyorum ama herşeyi ekranla yapıyor yemek uyku oyun tuvalet bile ekranla öyle düşünün 

Hangi ayda doğdu canım kızın elisaydı galiba adı 2023lü mü

Evet ocakta doğdu 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 423 göst.
9 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 826 göst.
21 Aralık 2024 Diğer kategorisinde ANKARA0606 (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 562 göst.
28 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Dilankocaeliiii (15 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 269 göst.

Kategoriler

1,476,711 soru

24,173,165 cevap

335,957 kullanıcı

...