0 oy
158 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,452 puan) tarafından

Kızlar eşim ailesiyle bir tapu konusunda kavga etti. Abisin evi kendi üzerine vermiş babası. 1 sene sonra kaynanamgil taşınacak, ev yapılıyor. Onların evide bize geçecek. Eşimde baba siz oturun ama madem o ev benim tapusu bende dursun dedi, 4 senedir tapu bekliyoruz. Babası ilk başta tamam paranı hazırla veriyim tapuyu dedi. Ve son dakikada vermeyecem, sana güvenmiyorum dedi. Kendi evlerine geçmeden tapuyu vermeyeceğini söyledi. Eşimde bunun üzerine o güne kadar beni aramayın madem güvenmiyorsanız dedi. 1 hafta önce kaynanamın akraba altın günü varmiş. Normalde biz eltimle sadece gin kaynanam da olunca gideriz, diğer kişilere gitmeyiz. Ama kaynanam eltimi de götürmüş. Tabiki beni davet etmedi, eşimde bunu görünce kızdı hatta annesine arayıp soracaktı. Bende sorsa bile sen küs olunca izin vermeyezsin bahanesini söyleyecek boşver dedim. Çünkü bu önceden de olduğunda hep bu bahaneyi sundu. Bugün kaynanam beni aradı, neymiş kızımı özlemiş video atacakmışım. Bende eşime sormadan atamam yemin ettirdi dedim. Ne olacakmış falan dedi, sonrada bozuldu yüzüme kapattı. Eşimede dedim atmak istiyorsan kendin at ama annen çok ikili oynuyor diye. İşine gelince kocan izin vermez diye sesi çıkmıyor, işine gelince ne olacak yap diyor dedim. Eşimde annesini arayıp video atılmayacak dedi. Kaynanam da bozuldu Biz sana daha ne yapıcaz falan dedi kapattı. Sizce ben bu kadından nefret etmekte haksız mıyım? 

2 Cevaplar

0 oy
önce (198 puan) tarafından

En azından eşin arkanda benim evsiz kalma sebebim kaynanam kendine iki tane yeni ev düzdü evin bir gelini bende kiralardaym

önce (3,452 puan) tarafından

Sağolsun eşim hep der sen haklısın diye. Ama insanın zoruna gidiyor. Bir yere gideceğinde sadece eltimi arar, sorunca da kocan diye bahane üretir, işine gelmeyince de ne olacak diyor

önce (198 puan) tarafından

En iyisi uzak olmak boşver

Bana kalsa ölene kadar yüzünü görmek istemiyorum

-Reklam-
0 oy
önce (838 puan) tarafından

Eşiniz zaten sizin destekçiniz kayınvalideniz ile görüşmek konusmak zorunda değilsiniz ama şunuda söylemek istiyorum yerden göğe haklıda olsanız eşiniz dağ gibi arkanızda olsa bile ailesi ile ilgili ikili oynuyor şu bu demeyin tek kelime etmeyin eşiniz zaten neyin ne oldugunu görüyor biliyor ama bi gün o tarz bi söz doğru bile olsa kanına dokunur desteğini sizden esirger

Valla ben doğruları söyledim diye bana düşman olacaksa kendisi bilir. Çünkü o beni korumazsa benim ne kadar sert davranacağımı da bilir. Ben yalan konuşmuyorum

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 710 göst.
25 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zehra212121 (62 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 191 göst.
30 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Simsek21 (1,791 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,272 göst.
17 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 929 göst.
28 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,719 soru

24,173,299 cevap

335,966 kullanıcı

...