0 oy
341 göst.
Diğer kategorisinde (4,100 puan) tarafından
1.soru  Önlisans mezunuyum. Sınavsız açıktan 2.üniverstye kayıt yaptırabliyomuyum. ( yapılıyo dye biliyorum ama emin olmam lazım)

2. Soru eğr yapılıyorsa önlisans olarak sizce hangi bölüm daha mantıklı aklımda olan bölümler şu alr :

Adalet,  çocuk gelişimi, sosyal hizmetler, acil drum ve afet yönetimi, büro yönetimi, halkla ilişkiler 

Siz olsanız hangi tercih ederdiniz ve bu bölmlerdn brini okuyanlar dersleri nasıl ağır mı kolay mı yardımlarınızı bekliyorum. Bebeği dn dolayı dgs ye giremedm açıkta durmak istemiyorum seneye kdar Bi bölm dha okumak istiyorum en azından yarıldım dönemi dye düşündüm 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çocuk gelisimi kesinlikle❤️
(4,100 puan) tarafından
Benmde favorim o aslnda
tarafından
düzenlendi
Onu oku cok rahat is bulursun ❤️☺️ kres vs her turlu is imkani var .
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çocuk gelişimi iş imkanı var en azından
(4,100 puan) tarafından
Bende aslında hep onu düşünüyorum ama karrsız kaldm
0 oy
(607 puan) tarafından
Halkla ilişkiler :D
(4,100 puan) tarafından
Ben çock gelişimini ilk sırada tutyom ama işte karrsız kaldm
0 oy
(3,998 puan) tarafından
yapiliyor evet ama tarihleri kacirma,kayit donemiydi su anda
(4,100 puan) tarafından
Araştrdım kayıt dönemi devm ediyor
0 oy
tarafından
Birinci sorunun cevabı evet. Benim dönemimde iki yıllık dört yıllık sevme hakki vardı kamu yönetimi seçtim. Şimdi iki yıllık çıkışlı yine iki yillik okuyabilir diye biliyorum.

İkiye gelirsek hangi alanda çalışmak istiyorsun.
(4,100 puan) tarafından
Çalışmaktan ziyade nedense çock gelişmi hakkında kendimi geliştirmek istiyorum muhasebe bitrdim aslında ama hep içimde ukte oln çock gelişmydi
tarafından
O zamam cocuk gelişimi oku canim hem içinden geçeni yapmis olursun. Hemde çocuğunu geliştirme de fayda olur
(4,100 puan) tarafından
Aynn bnde öyle düşünüyorum bakalım nasp
0 oy
tarafından
Ben de lisans mezunuyum ikinci üniversiteye başvuru yapcam da hangi bölüm okusam kararsızım bilgisayar programcılığı veya Web tasarım kodlama var aklımda bi de sosyal hizmet 
0 oy
(1,259 puan) tarafından
Canım bir kaç sene önce belli bir kural vardisuannnasil bilmiyorum ama sınavsız geçişlerde mezun olduğun bölüme bakarak lisans tamamlama bölümü veriliyordu. Mesela bilgisayar mezunusun cocuk gelişim secemiyordun. Ama dediğim gibi su an durum nasildir bilmiyorm. AÖF sayfasında vardır ordan oku.birde iokuyacagin bölümü ileride ne yapmak istediğine bağlı olarak seç.
(4,100 puan) tarafından
Sınava girmeden önlisansı lisansa tamamlayabliyo mıym onu anlamdım eğr öyleyse drek o bölümde ilerlerm
(1,259 puan) tarafından
Canım şimdi baktım benbaya yaslanmisim. ;) Onu kaldirmislar sadece onlisans hakkı varmış şu anda ;)
(4,100 puan) tarafından
Bnde baktm canm bulamdm öyle bişy :)
0 oy
(852 puan) tarafından
Sosyal hizmetler , acil durum ve afet yönetimi güzel bölümler. Ayrıca okuyabilirsin öyle Bir hakkın var
(4,100 puan) tarafından
Teşekkürler :)
(852 puan) tarafından
Ben enayilik ettim 4 yıllık açık öğretim okuyorum ikinci üniversite olarak :D oku oku bitmez
(4,100 puan) tarafından
Allah yardımcımz olsn :)
0 oy
tarafından
Bu sorunun cevabına benimde ihtiyacım var ya, kayıt yapılıyor mu ben 2021 ocakta mezun oldum.
(4,100 puan) tarafından
Şuan kayıt dönemi bnde ondan araştrıyorm
0 oy
(72 puan) tarafından
Bende şuan ikinci üni okuyorum hatta 3. Diyim şimdi şöyle eğer önlisans mezunuysan 2 yıllık lisans mezunuysan 4 yıllık bölüm seçebiliyosun. Ben iş sağlığı ve güvenliği okudum 4 dersim kaldı aynı zamanda şuan ata aöf de çocuk gelişimine kayıt yaptım 4 yıllık. Ayrıca isterseniz iki farklı üni de yani hem Anadolu aöf hem ata aöf de iki farklı bölüm okuyabiliyosunuz. Zorluğuna gelince geçtiğimiz yıl online oldu sınavlar ama artık yüz yüze çalışmadıktan Sonra tabiki zor 
(72 puan) tarafından
Ayrıca ata aöf kayıtlar başladı Anadolu da 27 Eylül olması lazım
(4,100 puan) tarafından
Teşekkürler :) anadluda zaten laborant ve veteriner sağlık okuyrm açıktan ata aöf de çock gelişmi düşündüm işte bnde
(72 puan) tarafından
4 yıllık mı çocuk gelişimi
(4,100 puan) tarafından
2 yıllık olandan bahsediyorm
(72 puan) tarafından
Ben 4 yıllığa başvurdum da harç parası çok geldi değiştirebilirsin 2 yıllık yapıcam
0 oy
tarafından
düzenlendi

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 331 göst.
0 oy
5 cevap 129 göst.
14 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anpnim (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 232 göst.
0 oy
2 cevap 178 göst.
1 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hayal _paris01 (685 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,831 soru

24,064,666 cevap

330,297 kullanıcı

...