0 oy
155 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1 puan) tarafından
Kayıt yaptırmadan olmak istiyorum ve sonrasında hamile kalmakta güçlük çeker miyim bana zarar veriri mi sonrasinda periyodum ne zaman düzene girer

5 Cevaplar

0 oy
(2,064 puan) tarafından
Kayıt yaptırmadan olmaz. Merdiven altı yaptıracaksin sanırım. Sakın öyle bir hata yapma olan rahminden de olursun. Eğer evlilik dışı ise bir şekilde ikna et herkesi tatlı dille dünyaya getir çocuğunu.
(2,064 puan) tarafından
Yaşın kaç senin? Bana özelden yaz istersen
-Reklam-
0 oy
(4,089 puan) tarafından
Normal doktorda bile yaparken kötü sonuçlar olabilirken, merdivenaltı yerlerde asla yaptırmayın. Kısa bir işlem bile olsa sonuçta bir ameliyat. 
0 oy
(60 puan) tarafından
madem sonradan hamile kalmaya niyetin var niye aldırıyosun günah değilmi
0 oy
(4,718 puan) tarafından
Kürtaj zor ve tehlikeli bir işlem aslında rahmini kazıyarak bebegi temizliyorlar bu yüzden yapan kişinin rahmine zarar vermeyeceginden emin olmak çok önemli profesyonel olmalı. Eğer profesyonel biri yaparsa daha sonrasında hamile kalmanda bir sakınca olmaz. Periyodda kişiden kişiye değişir benim periyodun hiç sekmedi kürtajı regl saydım normal dongumde tekrar regl oldum. 

Bunların tamamının dışında psikolojisi daha yorucu kalbi atmayan  bebeğimi kürtajla almalarına rağmen üstünden de 2 yıl geçmesine rağmen hatta şu an kucağımda 6 aylık bebegim olmasına rağmen unutamadığım bir durum. 
0 oy
tarafından
Gelde zorbalama...

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 194 göst.
0 oy
1 cevap 78 göst.
14 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Mehtap42 (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 189 göst.
+1 oy
9 cevap 283 göst.
17 Mart 2025 Diğer kategorisinde Prenses anne (306 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,482,834 soru

24,255,924 cevap

341,209 kullanıcı

...