0 oy
186 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (227 puan) tarafından
Kizlar az once de yazdim son aylarda olan mide bulantisi rahim.acilmasindan olabilir mi sali gidecem kontrole asiri degil ama afedersiniz gegirti geliyor rahatliyorum sonra acana yediklerimden kaynakli olabilir mi

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
O yediklerindendir canim rahimle ilgisi yoktur
(227 puan) tarafından
Bi arkadas rahim.aciliyordur ondandir dedi de
tarafından
Sanmam canim ya ben son ay hep istifar etttim rahim açıklığı fazla yoktu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim açılmam büyüyen kadar çok fazla midem bulandı valla canım 3 kere kustum doğum olana kadar mahvolmuştum yaa
0 oy
(17,202 puan) tarafından
Ben gebelik boyu hic bulanti nedir bilmedim sadece açilmam olurken mide bulantisi yaşadim. Hastaneye gidincede söyledim midem bulandi kustum ve hala bulanıyor diye. Doktor acilma olurken mide bulantisi , kusma ve ishal olabilir demişti. 
0 oy
tarafından
Senin refluden oluyor. Açılma bulantısı ayrı bildiğin üşütme gibi kusuyorsun. Ben yaşadım hem İshal hem kusma. Bebek aniden kanala girmiş 4 cm açıklık çıkmıştı.
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Hayır kesinlikle oluyor. Herkeste olmaz ama olması çok olası. Benim doğum yaptığım gün hastanede çok midem bulandı hatta bi kaç kez kustum ebe açılma olduğu için dedi. Daha sonra bizim gelinimiz ebe ona da sordum açılma sırasında mide bulantısı normal dedi 
0 oy
(954 puan) tarafından
Doğumun başladığı gün sancı vs olunca mide bulantısı varsa o zaman açılmadan olabilir ama son aylarda sürekli olan mide bulantısı bundan kaynaklanmiyor mideye baskı oldugundandir

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 173 göst.
+1 oy
3 cevap 121 göst.
11 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Yilmaz (12 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 314 göst.
+1 oy
1 cevap 95 göst.
20 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bugra (441 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,202 soru

24,108,529 cevap

332,829 kullanıcı

...