+1 oy
72 göst.
Diğer kategorisinde (12 puan) tarafından

Merhaba regl olmama 1 gün var bende bikaç gündür mide bulantısı kusma ve öğlen leri uyuklama var neden olabilir acaba

3 Cevaplar

+1 oy
(1,411 puan) tarafından

Bendede oluyor canım . Bende bilmiyorum neden olduğunu 🙂

-Reklam-
+1 oy
(1,141 puan) tarafından

Hormon dengesi değişiyor normal bence hamilelik olsa bu kadar erken belirti olmazdı zaten 

(12 puan) tarafından

Bilmiyorum ama bebişte istiyoruz ama şuan beklemedeyim olmuyordu doktor kanallarda tıkanma olabilir dedi rahım film mi istedi o ozellerde pahalı bulunduğum yerdeki devlet hastanesi yapmıyor bakalım hayırlısı

+1 oy
(470 puan) tarafından

Bence test tut ne olur ne olmaz ya da kan ver yarını da bekleyebilirsin olursam diye 

(12 puan) tarafından

Aynen öyle yapcam inşallah bebiş olmuş olur

(470 puan) tarafından

İnşallah inşallah inşallah bugün anneler günü inşallah bugün aklında böyle güzel bir hediye bırakır 🥰🥰

(12 puan) tarafından

İnşallah canım teşekkür ederim umarım olur normal da bugün regl olmam gerekiyordu şuan bekliyorum tek dileğim hayırlısıyla kız bebiş tabiki annelerin kucaklarını bomboş bırakmasın Rabbim herkese nasıp etsin isteyenlere de versin içindede bize🤲🌹

(470 puan) tarafından

Amin amin amin aminnnn

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 221 göst.
+1 oy
3 cevap 107 göst.
20 Ocak 2025 Özel Günler & Hijyen kategorisinde Elifylmz0660 (1,303 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 68 göst.
20 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bugra (396 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 61 göst.

Kategoriler

1,453,325 soru

23,856,406 cevap

320,157 kullanıcı

...