+1 oy
173 göst.
Diğer kategorisinde (20 puan) tarafından

Bi anda baş ağrısı mide bulantısı baş dönmesi. Neden olur nasıl geçer ki. Zor attım kendimi lavaboya midem kötü oldu. Hala aynıyım ne yapsam geçer

3 Cevaplar

+1 oy
(1,842 puan) tarafından

Bence hastaneye gidip tansiyonuna baktır yükselmis de olabilir düşmüş de olabilir geçen bende öyleydim tansiyonum düşmüş ayakta duramiyordum havalar çok sıcak o yüzden sıcaktan da kaynaklı olabilir bı serum takarlar kendine gelirsin 

(232 puan) tarafından

Ben de öyleyim bir yükseliyor bir düşüyor. Dahiliyeye gittim çok düşük çıktı mide bulantısı da var sürekli. Yapacak bişey yok tuzlu ayran iç dedi yolladı

(1,842 puan) tarafından

Takip yapması gerek aslında benim ki hamilelikten dolayı düşüyor 

(232 puan) tarafından

Valla biz de tansiyon aleti aldık eve dedik kendimiz takip edelim en azından. Ben de bilmiyorum bu tansiyon olayını. Büyük kaç olmalı küçük kaç olmalı. Annemde de yüksek tansiyon varmış mesela magnezyum eksikliğinden olabiliyormuş o. Hepimizde bu sene tansiyon sıkıntısı çıktı 

(1,842 puan) tarafından

En iyisi takip etmek ama normal de dahileyinin takip etmesi lazım tansiyon varsa ilaç vermesi lazım tansiyon değip geçmemek gerek oda sıkıntılı benimki birazcık da düşse hemen baş ağrısı mide bulantısı baş dönmesi yapıyor çok fazla duyuyorum şeker hastasi tansiyon hastası yedigimizden mi ictigimizden mi nedense çoğaldı 

(20 puan) tarafından

Tekrarlarsa gidicem çok kötüydü 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Kekik veya nane limon kaynatabilirsin geçmiş olsun 

(20 puan) tarafından

Tansiyon çıktı mı düştü mü acaba hangisi olıyo 

tarafından

Ölçmeden bilemezsin ki tansiyon sorunun varsa bi eczanede ölçtür. Üşütünce de böyle oluyor benim aklıma o geldi

(20 puan) tarafından

Tamam teşekkür ederimm

0 oy
(6,811 puan) tarafından

Bı kaç gündür bende öyleyim aniden baş dönmesi ve mide bulantısı bugün de mide yanması eklendi pazartesi gidip sağlık ocağında değerlerime baktircam 

(20 puan) tarafından

Devam ederse bende baktırıcam gözlerim de bulanıklaştı kötü oldum

(6,811 puan) tarafından

Aynen bı anda geliyor bı değerim düştü yine ama hadi hayırlısı 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 83 göst.
0 oy
6 cevap 259 göst.
21 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zilan (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 45 göst.