Bugün trip attı yüzüme bakmadi demiştim kaynanam için bı önceki postta. Neyse kına olayına geleyim çocuğum doğru düzgün uyumadi ağladı neyse gittik oğlumla durmadı kendi anneme verdim gene de oralı olmadılar sırf gelin görsünler die gittim gelin dublekse kurulmuş misafir geldi in diolar inemem gelen görsün gelmeyen de çok önemli değildir dio burnu havada.bende oralı olmadim resim çekilen vardı çektirmedm.esimin yengesi var ona sordum bana böyle yapıyor die sana die değil eşine kizmislar ama sana yansıyor dio. Eşim çalıştı bugün aslında izin alması gerekmiş gelen gidene ikram vardı adam yokmuş fln bide ihtiyaç var mı yok mu yapılacak birşey sormamis.kendi işi değil izin vermiyolarsa neyaoablr.esim sormaz biraz vurdumduymazdir ama maddi gücümuzde yok kurban düğün ev masrafı çocuk doktoru masrafı nefes alamadık nasil neyardimi edeyim .. bende eşime anlattım ilk başta inanmak istemedi anası ya devam edince can sıkıldı bana da bişi demedi ben çok üzüldüm bugünkü tavra neyapablrm dedim ..olayı öğrendikten sonra elimi uzatmadim birşeye demekki yapsam da aynı yapmasamda . Kendi annemede koy 200-300 yallah ne gramı ve görümce geçerken hoşgeldiniz bile demiyo da.