0 oy
403 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bugün trip attı yüzüme bakmadi demiştim kaynanam için bı önceki postta. Neyse kına olayına geleyim çocuğum doğru düzgün uyumadi ağladı neyse gittik oğlumla durmadı kendi anneme verdim gene de oralı olmadılar sırf gelin görsünler die gittim gelin dublekse kurulmuş misafir geldi in diolar inemem gelen görsün gelmeyen de çok önemli değildir dio burnu havada.bende oralı olmadim resim çekilen vardı çektirmedm.esimin yengesi var ona sordum bana böyle yapıyor die sana die değil eşine kizmislar ama sana yansıyor dio. Eşim çalıştı bugün aslında izin alması gerekmiş gelen gidene ikram vardı adam yokmuş fln bide ihtiyaç var mı yok mu yapılacak birşey sormamis.kendi işi değil izin vermiyolarsa neyaoablr.esim sormaz biraz vurdumduymazdir ama maddi gücümuzde yok kurban düğün ev masrafı çocuk doktoru masrafı nefes alamadık nasil neyardimi edeyim .. bende eşime anlattım ilk başta inanmak istemedi anası ya devam edince can sıkıldı bana da bişi demedi ben çok üzüldüm bugünkü tavra neyapablrm dedim ..olayı öğrendikten sonra elimi uzatmadim birşeye demekki yapsam da aynı yapmasamda . Kendi annemede koy 200-300 yallah ne gramı ve görümce geçerken hoşgeldiniz bile demiyo da.

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hic takmaa kafana canim ne halleri varsa görsün elin işin çalışmak zor hele bayramdan sonra izin almak daha zor bunu akil etmeleri lazim. Herkesin maddi gücü farklı bu yüzden yüzünüze bakmiyorlarsa sevin kurtulduğuna boşver değmez bu insanlari kafana takmaya.
tarafından
Bilezik takmicaz diyede tripli bide o var eşim yarım altın ben çeyrek takicam daha neyapim yani elaleme gösteriş başka bişi değil
tarafından
Hic umursama elaleme icinde kendiniz zora sokmaya degmez bir ihtiyacin olsa onlar mi verecek hayirr.
-Reklam-
0 oy
(3,454 puan) tarafından

Evlendikten sonra 1 defa gittim bulaşığa yemek hazırlanmasına bile yardım etmedim sofrayida azıcık ucundan tuttum:D fazlasını hak ettilerde neyse.. 

Nasıl gerekiyorsa öyle davran

tarafından
O kadar şişikler ki herşeyi bildikleri gibi yapsınlar benden bu kadar istemiyolarsa işime gelir .kızını tutuyo calsiiyor die ev supurtmedi aydan aya anca şimdi gelip anasına iş yapsın ellemem bile
(3,454 puan) tarafından
5 gün kaldım 1 görümcem var 25 yaşında kahvaltı hazır olunca bizi uyandirirlardi gün içerisinde de asla muhattap olmazdım sen yapmak zorunda değilsin kendileri üstüne düşeni yaparsa sende yaparsın zaten.
0 oy
tarafından

Aman boşver ne kafana takıyosun

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 1,143 göst.
3 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Humrayy (759 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 316 göst.
0 oy
24 cevap 344 göst.
4 Ağustos 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Lidaadil (24 puan) tarafından soruldu
+2 oy
20 cevap 307 göst.
20 Nisan 2025 Diğer kategorisinde SL (1,268 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,384 soru

24,085,287 cevap

331,434 kullanıcı

...